Ma 2021 március 01. Albin napja van. Holnap Lujza napja lesz.
e23494548202efda58d2ed831e5e26db.jpg

Bayer Zsolt: Ban Ki Mun sokkban

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ilyen tényleg nincs. Megszólalt az ENSZ főtitkára is. Ban Ki Mun bácsi a következőket mondta (figyelem! A nyugalom megzavarására alkalmas sorok következnek!):

„Sokkolta az ENSZ főtitkárát, hogy a rendőrség vízágyút és könnygázt vetett be a szerb határon, ahol a migránsok tömege áttörte a kerítés kapuját és dobálta, valamint gázspray-vel fújta a rendőröket.

Az ENSZ-főtitkár szerint a méltóságuk és emberi jogaik tiszteletben tartásával kellene kezelni a „menekülteket”. Ban Ki Mun erről egy sajtótájékoztatón beszélt. Hangsúlyozta, hogy elfogadhatatlannak tartja ezt a bánásmódot.

Minden országnak megvannak a saját problémái, „de ezek az emberek háború és üldöztetés elől menekülnek”, ezért könyörületesnek kell velük lennünk – idézi a főtitkárt az ]]>ITV]]> News.”

Miután egy horda - amelyik előbb átdobálta a gyerekeit a kerítésen!- megtámadta a magyar határt és a határt védő rendőröket, ez a kretén sokkos állapotba került, amiért a rendőrök nem kezdtek el gyorsan kuglófot és forró kakaót felszolgálni nekik.

Nem voltak elég könyörületesek a magyar rendőrök, az ENSZ hülye főtitkára szerint.

És tényleg.

Ha legközelebb megtámadnak bennünket, és a kuglóf meg a forró kakaó sem segít, akkor egy hosszú, vékony, kecses botra szerelt Ban Ki Munnal kell bizgerálni az álluk alatti érzékeny részt. Vagy a seggüket.

A botra szerelt Ban Ki Mun meg lehet velük közben könyörületes.

Itt tényleg mindenkinek elment az esze?

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog- Bayer Zsolt blogja]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (171) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (1969) Tereb (140) Autómánia (61) Mondom a magamét (5133) Vetítő (37) Kultúra (6) Egészség (50) Politika (1574) Gasztronómia (539) Sport (729) Történelem (14) Titkok és talányok (12) Gazdaság (657) Heti lámpás (252) Nagyvilág (1454) Belföld (6) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (505) Flag gondolja (33) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>