Ma 2024 május 23. Dezső napja van. Holnap Eszter, Eliza napja lesz.
Bayer Zsolt: Nagytakarítást, minél hamarabb!

Bayer Zsolt: Nagytakarítást, minél hamarabb!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Az összes őrültet, idiótát és g@zembert eltakarítjuk.

 

Mindenekelőtt nézzük meg a „hírt”:

„Német sajtóértesülés: A Bundeswehr Putyin támadására készül, az eszkaláció pedig heteken belül elkezdődhet. A Bild által megszerzett titkos dokumentum szerint több tízezer német katonát vetnének be.

A német fegyveres erők fegyveres konfliktusra készülnek Oroszországgal szemben. Ez derül ki egy gyakorlatozási, hadgyakorlati forgatókönyvből, ami szerint már idén februárban sor kerülhet a NATO és Oroszország közötti eszkalációra – számolt be a Bild. A portál szerint létezik egy forgatókönyv, amely lépésről lépésre, hónapról hónapra felvázolja, hogyan támadna Putyin, és hogyan kellene a NATO-nak védekeznie. 

Ebben a Bundeswehr-forgatókönyvben az eszkaláció már néhány héten belül megkezdődik. A Bild által megszerzett titkos »forgatókönyv« 2024 februárjában kezdődne több százezer NATO-katona bevetésével, ami egy 2025 nyarán kitörő háborúban csúcsosodna ki.”

 Nos, ez a „hír”, melyet a „német” Bild indított útjára, s amelyet a Mandiner szemlézett január 14-én, vasárnap, és melyet lapunk is megírt.

 

Vasárnap az ember odahaza ejtőzik a családjával, finom ebéd után, finom vacsora előtt, szépirodalmat olvasgat, tévét bámul, iszik egy pohár bort a gyerekeivel, fogja a felesége kezét, csodálja a kutyát, bámulja a kinti világot, elszunyókál, múltba réved, felötlő versidézeteket morzsolgat – nem csinál semmit, ami a minden. Mert csak így lehet túlélni ezt a világot.

Ebbe, ebbe a megszentelt semmittevésbe rondított bele a fenti „hír”.

És máris berúgta az ajtót 1914, nyomában pedig 1939. Majdnem hetven évig tartott a második „boldog békeidők”? Az első negyvenhét évig…

De lássuk csak, tényleg ilyen forrón eszik a kását? Azt hiszem, nem. Aki képes még gondolkodni, ilyenkor lefújja a „hírről” a média, a gazember politikusok és az idióták gerjesztette forró gőzt, és máris felsejlik a valóság. Putyin megtámadja a NATO-t, és már februárban kitör a háború?

Nyilvánvaló hazugság, elmebaj, agyrém. Ráadásul mindez ilyen szenvtelenül, mínuszos hírként előadva – holott, ha így lenne, az nem jelentene mást, mint a harmadik világháborút és az emberiség végét. Már tényleg csak az hiányzik, hogy odaírják: Putyin mindjárt megtámadja a NATO-t, de nincs itt semmi probléma, „mire lehullanak a levelek, katonáink itthon lesznek”.

Aztán a németek több tízezer, míg a NATO több százezer katonát vetne be Putyin ellen? Tényleg? És amúgy minek? Egy ilyen világégés előbb a taktikai, majd a teljes atomarzenál bevetésével „eszkalálódna”, minek ide több tíz- meg százezer katona? És elárulná végre valaki, Putyin miért támadná meg a NATO-t? Mi érdeke fűződne ehhez? Putyin Ukrajnát támadta meg, egyrészt azért, mert Ukrajnában pogromokat hajtottak végre az ott élő oroszokkal szemben, másrészt azért, mert a Nyugat valamilyen felfoghatatlan okból kifolyólag Oroszország alhasába akart atomarzenált telepíteni. 

A Nyugat most ugyanazt akarta, amit Hruscsov annak idején Kubában, és akkor Kennedy nem hagyta mindezt megtörténni. Akkor Kennedynek, a Nyugatnak és az Egyesült Államoknak volt igaza.

Most nincs.

Arról nem is beszélve, hogy miközben ez a Nyugat ma állandóan azzal riogat, miszerint Putyin „meg sem állna Portugáliáig”, ugyanezekből a szájakból azt halljuk, Putyin és az oroszok még a lerohant keleti ukrán részeket sem képesek megtartani. Miképpen fér meg egymás mellett ez a két állítás? S azt se felejtsük el – a legilletékesebb, a volt német kancellár mondta el –, hogy Ukrajna megtámadása után egy hónappal (?) megvolt a béketerv, amit az oroszok és az ukránok is aláírtak volna. 

Ki nem engedte, hogy béke legyen? Az Egyesült Államok és aztán utóbb „lelkes” szövetségesei. Kinek az érdeke ez a háború, kinek az érdeke, hogy Európa gazdaságilag tönkremenjen ebben a háborúban? Az Egyesült Államoknak. Kik robbantották fel az Északi Áramlatot, felmérhetetlen károkat okozva ezzel a németeknek? Az azóta külügyminiszterré vedlett gazember, Sikorski, már a merénylet napján elmondta: az Egyesült Államok.

S kik azok, akik még a kérdést sem merik feltenni, miszerint ki robbantotta fel azt a vezetéket és okozott felmérhetetlen kárt nekik? Hát a németek.

S ugyan milyen erővel rendelkeznek ma ezek a németek? S ugyan miképpen élnék meg az oroszok, ha ismét a németek állnának szemben velük?

Ha csak egy pillanatra úgy tennénk, mintha teljesen hülyék lennénk, és elhinnénk ezt az egészet, akkor kérdezzük meg azt is: vajon kik lennének motiváltabbak egy ilyen háborúban? A Nyugat (s benne a szétesőfélben agonizáló Németország), vagy az oroszok?

S persze el ne felejtsük feltenni azt a kérdést sem, hogy ha létezne egy ilyen titkos „forgatókönyv”, azt ugyan hogyan szerezné meg Németország legnagyobb és legpitiánerebb bulvárlapja, a Bild? „A Bild által megszerzett titkos dokumentum” – ó, hát persze. Ha a Bild valóban meg tudna szerezni egy ilyen „titkos dokumentumot”, akkor nyugodtan kijelenthetjük, hogy a német állam megszűnt létezni.

De akkor miről van szó valójában? Arról, hogy a német kormány odaadta a Bildnek ezt a kacsát, hogy megpróbálja a félelem felkorbácsolásával leszerelni az egyre nagyobb elégedetlenséget és ellenállást, amit ez az inkompetens és idióta kormány okozott és vívott ki maga ellen. „Putyin mindjárt megtámad bennünket, ne a gazdaság helyzetével, a tűrhetetlen migránshelyzettel, a német társadalom széthullásával foglalkozzatok, hanem a közelgő háborúval” – erről szól ez az egész gazemberség.

És mindezek ellenére kicsit mégis aggódhatunk: nehogy önbeteljesítő jóslat legyen ebből az idióta gazemberségből. 

Mert láss csodát – és rémülj meg! Egy francia politikus – aki elhitte ezt az egészet – máris reagált, méghozzá így:

„Francia politikus: Ki kell lépni NATO-ból és le kell rombolni a katonai szövetséget.”

Florian Philippot őrültnek nevezte a katonai szövetség vezetőit.

A Mandiner beszámolt róla, hogy a német fegyveres erők fegyveres konfliktusra készülnek Oroszországgal szemben. Ez derül ki egy gyakorlatozási, hadgyakorlati forgatókönyvből, ami szerint már idén februárban sor kerülhet a NATO és Oroszország közötti eszkalációra – írja Bild. Florian Philippot korábbi francia EP-képviselő szerint a NATO őrült vezetői nem mondtak le a harmadik világháborúról, amelyben Oroszországot tekintik ellenfelüknek. A Bild forgatókönyvét így kommentálta az X-en: »Hagyjuk el a NATO-t, romboljuk le a NATO-t, és érjük el a békét!«”

Hogy őrültek a NATO vezetői? Őrült a nyugati politikusok zöme? Ez igaz. Őrültek és gazemberek. De ebből nem következik, hogy őrültként kellene reagálnunk, és fel kellene számolnunk a védelmi szövetségünket. 

Ne legyünk az egyszeri gazda, aki jégeső idején egy karóval szétveri a megmaradt szőlőt, mondván, „nézzük meg Úristen, mire megyünk ketten!”.

Nem, nem ez a megoldás.

Hanem az, hogy az összes őrültet, idiótát és gazembert eltakarítjuk. Egyszer s mindenkorra, s minél hamarabb…

Bayer Zsolt - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (710) Kultúra (9) Politika (1582) Titkok és talányok (12) Történelem (18) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Irodalmi kávéház (537) Egészség (50) Tv fotel (65) Nagyvilág (1310) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Jobbegyenes (2805) Életmód (1) Nézőpont (1) Flag gondolja (36) Szépségápolás (15) Tereb (146) Heti lámpás (314) Mondom a magamét (7616) Gasztronómia (539) Belföld (11) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>