Ma 2021 május 08. Mihály napja van. Holnap Gergely napja lesz.
Bayer Zsolt: Na, ez a világ vége!

Bayer Zsolt: Na, ez a világ vége!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Csak ne tévedjünk: akkor térünk vissza a normális világba, amikor majd ezeket a magukat egyetemi tanárnak gondoló p@tkányokat eltakarítjuk, mint a sz@rt.

Csak ne tévedjünk: akkor térünk vissza a normális világba, amikor majd ezeket a magukat egyetemi tanárnak gondoló patkányokat eltakarítjuk, mint a szart. De mindenhonnan ám!

"Kitiltották az egyetemi kurzusról, mert szerinte két nem létezik

Az Indiana University of Pennsylvania egyik hallgatóját eltiltották a kurzus látogatásától, ahol annak a véleményének adott hangot, hogy a biológusok szerint csak két nem létezik. Az ügyét fegyelemi bizottság fogja vizsgálni: lehet, hogy a diplomájának a megszerzése is veszélybe került.

Allison Downie, az Indiana University of Pennsylvania tanára diákjainak bemutatta ]]>ezt a 15 perces videót,]]> amelyben Paula Stone Williams, egykori lelkész, jelenleg transzneműként élő aktivista tart előadást a férfiak szexizmusáról. Ezt követően a tanár arra kérte az órán jelenlévő lányokat, hogy mondják el a véleményüket a témában. A kérését hosszú, kínos csend fogadta. 

Ezt megunva Ingle Lake, habár ő fiú, megjegyezte, hogy a biológusok szerint csak két nem létezik.Erre a tanára dühösen úgy reagált, hogy ez tiszteletlenség a transzneműekkel szemben és fegyelemi következményei lesznek. Mindez február 28-án történt. Március 2-án Ingle Lake levelet kapott az Indiana University of Pennsylvania rektorától, hogy amíg ügyében a fegyelemi bizottság nem dönt, tartózkodjék Allison Downie kurzusának látogatásától, ahol viselkedésével súlyosan megzavarta az oktatást.

]]>Fox News-nak]]> Ingle Lake úgy nyilatkozott, hogy nem gondolja magáról, hogy tiszteletlenül viselkedett volna, hanem csak vitát kezdeményezett, amely teljesen természetes egy olyan szellemi műhelyben, mint az egyetem. Úgy gondolja: azzal, hogy az órán nem mondhatja el szabadon a véleményét, megsértik az első alkotmány-kiegészítésbe foglalt, a szólásszabadsághoz való jogát.

]]>]]>

A fegyelmi bizottság március 19-én hallgatja meg a tanárt és a diákot, az utóbbi számára kedvezőtlen döntés esetén veszélybe kerülhet, hogy a tanév végén megkapja diplomáját."

Bayer Zsolt - ]]>https://badog.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (37) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Politika (1578) Nagyvilág (1454) Mondom a magamét (5280) Flag gondolja (33) Egészség (50) Mozaik (83) Gazdaság (657) Kultúra (6) Autómánia (61) Jobbegyenes (2020) Rejtőzködő magyarország (171) Belföld (6) Heti lámpás (254) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (505) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Tereb (140) Életmód (1) Történelem (14)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>