Ma 2024 március 01. Albin napja van. Holnap Lujza napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Meddig tűr Európa?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Meglincseltek két francia családot, mert az anyákon rövidnadrág volt.

A francia rendőrség letartóztatott két fiatalembert a dél-franciaországi Toulonban, mert társaikkal véresre vertek egy vasárnapi bicikliző társaságot, pusztán azért, mert a nők rövidnadrágot viseltek. A kisgyerekes anyákat ringyóknak nevezték, a férfiakat megverték.

A két párból, a barátjukból, valamint három gyerekből álló baráti társaság vasárnap délután indult biciklizni a touloni bicikliúton, amikor nagyjából 15 kamasz és fiatalember körbevette őket. A támadók azt kifogásolták, hogy a nők rövidnadrágban vannak, és ringyónak nevezték őket. 

Azt mondták, hogy járjanak inkább meztelenül, ha már rövidnadrágban mutogatják magukat. Amikor a két nő férje kifogásolta a hangnemet, a banda kegyetlenül megtámadta őket. Össze-vissza ütötték és rugdosták a férfiakat. A rövidnadrágos nőket pedig erőszakkal lenyomták a földre. Ezután a lincselők elmenekültek. 

Mind a két férfi súlyosan megsérült. Két gyereket pedig komoly lelki trauma ért a támadás miatt, őket pszichiátereknek kell kezelni. A bicikliút közelében volt videókamera, így két bűnözőt hamar elfogtak. Egyikük mindent tagadott, a másik szerint a videófelvétel hibás, ő ugyanis - állítása szerint - kifejezetten a család védelmére kelt. A felvételen egyébként látszott, hogy hazudott. A rendőrség körözi a többi lincselőt.” (origo) 

Ez is belesimul majd a napi hírözönbe, persze, hiszen lassan ez lesz a rutin. Jönnek, itt vannak, ránk telepszenek, elszívják előlünk a levegőt, megerőszakolják a nőket, asszonyokat, leányokat, vagy megverik, megölik őket, mert nem tetszik a ruhájuk. Ha a férjek, fiak védelmükre kelnek, megölik azokat is.

És ez egészen addig lesz így, ameddig Európa tűri ezt.

És Európa –legalábbis a kontinens vezetői- szemmel láthatóan tűrik. Sőt, azt mondják, nincsen itt semmi nagyobb baj, „megcsináljuk”, megbirkózunk vele, jöjjenek.

Az európai bennszülöttek türelme viszont fogytán.

Ugyanis ez nem elviselhető állapot.

Tegyék ehhez a mostani, és sajnos –ismétlem- lassan napi rutinná váló hírhez hozzá, amit tegnap lehetett hallani a híradóban: egy Párizshoz közeli börtönben egy muszlim rab késsel támadt a börtönőrre, majd a segítségére siető társát is megsebesítette. Történt mindez a börtön azon részlegében, ahol a szélsőséges, terrorizmussal kapcsolatba hozható muszlimokat tartják fogva, átnevelés céljából. Mint megtudtuk, az átnevelés keretében engedélyezik nekik, hogy vívóleckéket vegyenek (!)…

Vívóleckéket vesznek a börtönben, aztán leszúrják a börtönőrt.

A rövidnadrágos nőket megtámadják.

A Notre Dame mellett pedig gázpalackokkal telepakolt autót találtak, a tulajdonosokat –két muszlim szélsőségest- letartóztatták.

Az elmúlt 48 óra híreit hallották, és csak Franciaországból.

Ez már a polgárháború előérzete.

És ha egyszer majd elszakad a cérna, és egy ilyen állatot meglincselnek valahol, akkor azt fogjuk hallgatni, hogy rettenetes ez az intolerancia, ez az idegengyűlölet, ez az újjáéledő nácizmus.

A családokra támadó muszlim állatokat pedig majd beteszik a börtönbe. Ott fognak vívóleckét venni.

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (699) Flag gondolja (36) Életmód (1) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Nagyvilág (1309) Nézőpont (1) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (535) Heti lámpás (307) Mondom a magamét (7431) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Történelem (17) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2764) Egészség (50) Mozaik (83) Politika (1582) Sport (729) Szépségápolás (15) Belföld (10) Kultúra (6) Tereb (146)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>