Ma 2021 május 11. Ferenc napja van. Holnap Pongrác napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Már Izraelben is rájöttek?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

„Globális káoszért kampányol Soros - állítja a The Jerusalem Post.

Az izraeli lap szerint a magyar származású amerikai milliárdos által támogatott projektek mind egy célt szolgálnak, gyengíteni a nemzeti erőket, hogy azok ne tudják megvédeni törvényeiket és közösségeik értékeit. 

“Ösztönözni a migrációt”, “befolyásolni a választásokat” és “újságírókat pénzelni” –  a többi között ezek szerepelnek a Soros György tervei között egy izraeli lapban megjelent cikk szerint.

A szerző azzal kapcsolatban fogalmazza meg véleményét Sorosról, hogy augusztusban az üzletember által támogatott Nyílt Társadalom Alapítvány dokumentumai közül több, mint 2500 szivárgott ki az interneten.

Az iratokban az is szerepel, hogy a Soros által finanszírozott civil szervezeteknek a támogatásért cserébe mindent meg kell tenniük, hogy Európában megszűnjenek a határellenőrzések, a migránsok visszatoloncolása lehetetlenné váljon, az illegális bevándorlóknak pedig egyre több joguk legyen.

Az akták szerint a milliárdos 2,2 milliárd forintnak megfelelő összeget szán azoknak a szervezeteknek, amelyek aktívan részt vesznek a migráció sújtotta országok kormányainak a befolyásolásában vagy lejáratásában.

A The Jerusalem Post azt írja, hogy a Soros által támogatott projektet mind egy célt szolgálnak, a nyugati demokráciákban meggyengíteni a nemzeti erőket, hogy ne tudják megvédeni országuk és közösségeik törvényeit, értékeit.

A cikk szerint ennek érdekében Soros megpróbálta befolyásolni a 2014-es magyarországi és európai parlamenti választások eredményét.” (Jerusalem Post, MTV Híradó)

Mondjuk mi ezt, évek óta. Most viszont az a jó, hogy a Jerusalem Postra nagyon nehéz lesz azt mondani, amit ránk szoktak ilyenkor. Úgyhogy kíváncsian várjuk, milyen kreatív megoldással rukkolnak elő a Soros által megvásárolt kis csírák.

Addig is: Sorost nem kéne kitiltani végre? Például mindenhonnan…

Bayer Zsolt

Forrás:]]> Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (6) Történelem (14) Titkok és talányok (12) Vetítő (37) Életmód (1) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Nagyvilág (1454) Tv fotel (65) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (171) Tereb (140) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (505) Mozaik (83) Heti lámpás (254) Flag gondolja (33) Gazdaság (657) Jobbegyenes (2022) Mondom a magamét (5287) Sport (729) Belföld (6) Politika (1578)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>