Ma 2021 december 07. Ambrus napja van. Holnap Mária napja lesz.
4b30ca290aaa9a6a8b2c13eee6f1c811.jpg

Bayer Zsolt: Király András két élete

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Na most itt van ez a Király András... A Jobbik szóvivője. Keresztény, család, Pázmány, őszinte-kőkemény hazafiság, satöbbi. Libsi-zsidesz-köcsög-buzik pusztuljanak!

Mondhatnánk Karinthyval (bár az ő pedigréje sem az igazi, de azért mégis), hogy:

"A jó isten egyszerűnek

Alokotta az eszemet.

Nincsen abban nagy modernség

Csak szelídség, szeretet.

Kicsi kunyhó, szerető szív,

Messze égbolt, tiszta, kék -

Fulladjon meg Ady Endre

lehetőleg máma még."

Igen ám, de Király András Jobbik szóvivő némiképp összezavarta a képet. A saját képeivel. Amelyeken transzvesztita melegeket ölelget valahol a távoli Kanadában, és jóféle mariskát szív hozzá, mint Töki a világ egyik legjobb filmjében, a Nagy Lebowsky-ban.

S tudják mit? Ezzel nem is lenne semmi baj amúgy, az ember sok marhaságot tesz, mikor még ifjú. A baj egyik fele mindössze a Jobbik dumája. Amellyel oly' magasra (vagy mélyre) tette a lécet, hogy Király András szóvivőt ezekért a képekért minimum deresre kéne húznia.

De a lényeg még mindig nem ez. Hanem az a videó, amely szintúgy megtekinthető Király András képei mellett. Ezen a felvételen nevezett szóvivő úr a görög tengerparton üldögél, és tőle úgy húsz méterre egy görög ember ás. Király pedig fuldokolva a röhögéstől ilyeneket kiabál neki: "Dolgozzál már te helóta g...i! Dolgozzál, mert jönnek a spártaiak és kinyírnak. A családodat is kinyírják! Cigány!" stb., stb.

Ez már nem annyira jópofa. Ilyeneket ember nem mond, nem kiabál.

Ez a mélysötét, éjszakai, szemét surmó tempó. A nyilas házmesterek igazi hangja. Meg a Jobbik szóvivőjéé.

Ezen kéretik töprengeni.

A Jobbik meg hamarosan eldönti, hogy akkor most az imitált csendőr egyenruha a menő, vagy a fekete bőrtanga. Tessék végre választani!

Bayer Zsolt, magyarhirlap.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1578) Tv fotel (65) Sport (729) Kultúra (6) Szépségápolás (15) Egészség (50) Autómánia (61) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2166) Történelem (14) Gazdaság (663) Mozi világ (440) Mondom a magamét (5739) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (6) Tereb (138) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (509) Flag gondolja (33) Nagyvilág (1463) Vetítő (30) Heti lámpás (255)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>