Ma 2021 március 07. Tamás napja van. Holnap Zoltán napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Juhi

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Betagellek, juhi Juhász Péter, aztán perelj, ahogy ígérted az utolsó elnökségi ülésünkön, amikor kérdőre vontalak, hogy hova lett a lé... mert tudod – fodorákossal szólva – néha tényleg „tisztább” eltörni egy tányért, mint elmosogatni.

„hm.

emlékszem, amikor fűteni sem volt pénzem, de toltam a melót a srác alá - illetve akkor még azt hittem, hogy a millát tolom... az amúgy egy kurva hideg tél volt - , miközben épp azt a lóvét élte fel, amit a millára adtak - már ha arra adták, már ha azok, már ha annyit... ez már sosem derül ki, még a millások sem tudhatják -, s már akkor is a barátaitól koldult... és szép nagy (bér)autóval járt. mert az kell a demokráciához. 
(btw., a keddi tüntetés költségei tippre kb. annyiba kerültek, mint juhászelvtárs parkolásai...)

no mindegy, voltak már mások is, akik eltévedtek.

ez persze még mindig nem egy ötkastélyos balhé - ahhoz kormányra kell kerülni, gondolom -, de én érdeklődéssel figyelem innen a 20 négyzetméteres albiból, amit alig tudok fenntartani (udvari, nincs panoráma, a nap ide sohasem süt be) - miközben nem kérek adományokat, csak csinálom, amit gondolom, hogy csinálni kell... -, hogy hogyan megy annak, aki beáldozott egy egész mozgalmat (és a benne résztvevő embereket is, akiknek amúgy fűt és fát is ígért) azért, hogy végül... semmit ne érjen el.

szeretnék egy olyan országban élni, ahol senki, de senki nem kerülhet a politikai életbe kérdőjeles háttérrel, illetve nem maradhat ott, ha csak egyetlen számlát nem tud tisztességesen elszámolni. úgy értem, hogy - »sokat költöztem, oszt' nem talált meg a postás - mentegetőzés nélkül, kiscica...

ennek fényében örülnék egy 444/index/hvg/akármilyen cikknek, amelyik pont ilyen kérdésekre keresi a választ. mert most - kivételesen - nem nyúlt annyira mellé a 888. most igazán szeretném látni, hogy a független sajtó azt teszi, amit hiszem, hogy tennie kéne, amiért kiálltam, tüntettem, szoptam a NAV nyilván felülről vezérelt prosztatavizsgálatát. nos?

juhi egy kvázi »ellenzéki« tóni. nem annyira szeretném végignézni, ahogy - egyszer majd, ha »ennek« vége -, hogy szaporodnak az ő szobái... is.

juhászelvtárs amúgy jó kérdéseket feszeget, s tényleg botrány, amit talál, csak nehezen hiszem - kicsit sem -, hogy jobb, avagy tisztességesebb pandúr lesz, ha majd...
tényleg elkeserítőek a kilátásaink.

/betagellek juhi Juhász Péter, aztán perelj, ahogy ígérted az utolsó elnökségi ülésünkön, amikor kérdőre vontalak, hogy hova lett a lé... mert tudod - fodorákossal szólva - néha tényleg »tisztább« eltörni egy tányért, mint elmosogatni./

]]>Este 7:59]]>” (via ]]>Magyar Hírlap]]>]]>Facebook Torsa Mátyás: hm]]>, Mandiner) 

Nahát, nahát! Micsoda idők!

Mert „juhi” mindig is egy ocsmány fasznak tűnt, ami feltehetőleg azért van, mert juhi egy ocsmány fasz.

De hogy lop is? Ez újdonság…

Lopsz, juhi?

Egykori haverod, elvtársad, harcostársad legalábbis ezt állítja. Viszed a mozgalom pénzét, mint Kun Béla, bazmeg? És magyarázod, hogy tulajdonképpen nem is úgy, hanem amúgy, és „adományokból” laksz a Rózsadomb tetején, és van pofád pénzt koldulni, mint a hozzád hasonló Sickratman, mondván, neked, mint „politikusnak” szükséged van a nyugalomra és a megfelelő anyagi körülményekre a munkádhoz…

És nem tudsz kijönni havi minimum félmillióból a nőddel?

Hát akkor elmész te a büdös picsába juhi, de előbb tegyél már meg egy szívességet! Muti meg a bizonylatokat, átutalásokat, amelyek bizonyítják, hogy az „adományok” után becsengetted a megfelelő percenteket az államkasszába. Aztán mehetsz, juhi!

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog -Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Belföld (6) Szépségápolás (15) Heti lámpás (252) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Tereb (140) Rejtőzködő magyarország (171) Gazdaság (657) Mondom a magamét (5141) Politika (1577) Sport (729) Gasztronómia (539) Történelem (14) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (505) Flag gondolja (33) Jobbegyenes (1975) Nagyvilág (1454) Életmód (1) Autómánia (61) Vetítő (37) Mozaik (83) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>