Ma 2021 június 18. Arnold, Levente napja van. Holnap Gyárfás napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Jobbikos bolsevikok

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Na, Takács Richárd, figyelj egy kicsit: errefelé a világ mindig tele volt ilyen hozzád hasonló állatokkal. Kun Bélusék, a Lenin-fiúk, a nyilas csürhe, az ávós patkányok - mind-mind a te szellemi-lelki elődeid.

Ám rossz hírem van: nem fogsz felakasztani senkit, te szerencsétlen, nyomorult patkány. Szokd meg a gondolatot: te életed végéig ez a jelentéktelen, ócska, ostoba, tudatlan, lumpenproli maradsz. Megértve? 

(]]>Pesti Srácok]]>)

„Forradalomra van szükség! Aztán akasztani kell!” – írta a Somogy megyei önkormányzat jobbikos képviselője egy, a Magyar Nemzet és a Lánchíd rádió megszűnéséről szóló cikk alatt a Facebookon. Takács Richárd egy kommentre válaszolt, amely azt firtatta, hogy történt-e már feljelentés a vasárnapi országgyűlési választás „elcsalása” miatt. Takács már nem az első jobbikos, aki a kommunista diktatúra módszereit alkalmazná a kormánypárti politikusokon.

Kedden délelőtt robbant a bomba: Simicska Lajos nem szeretné többé feneketlen katlanba önteni pénzét, ezért „finanszírozási problémák” miatt ]]>megszűnik a Magyar Nemzet és a Lánchíd rádió.]]> A hír futótűzként terjedt az interneten, több százan osztották meg az erről szóló cikkeket. Az egyik ilyen alatt bukkantunk rá Takács Richárd bejegyzésére.

A cikk alatt több kommentelő is arról értekezik, hogy szerintük „nyilvánvaló” választási csalás történt vasárnap, majd az egyikük azt kérdezi, hogy történt-e feljelentés az ügyben. Erre válaszul írta azt a jobbikos képviselő, hogy

Feljelentés? Polt ügyészségéhez? Forradalomra van szükség! Aztán akasztani kell.

Takács – aki ]]>a Somogy megyei önkormányzat jobbikos]]> képviselője – pár évvel ezelőtt azzal került be a köztudatba, hogy Mustang típusú autójával ]]>rendszeresen szabálytalanul parkolt]]> Kaposvár akkoriban felújított, díszburkolatos, sétáló utcává alakított Fő utcájába. Ezt persze a képviselő tagadta, állítása szerint sosem parkolt huzamosabb ideig a Fő utcában, csak addig, míg ]]>valamiért felszaladt az utcában lévő lakásába, illetve az ugyanott lévő ügyvédi irodájába.]]>

Takács Richárd már nem az első, aki akasztással fenyegette meg a kormánypárti politikusokat és/vagy szimpatizánsait: a Jobbik részéről korábban a párt ]]>bajai elnöke, Üveges Tibor]]> vázolt fel hasonló elképzelést fideszes politikustársa, Zsigó Róberttel szemben, a békéscsabai országgyűlési képviselőjelölt, Kocziha Tünde pedig Facebook-oldalán egy komment lájkolásával tette egyértelművé, hogy ]]>támogatná Mészáros Lőrinc és fideszesek felakasztását.]]>

Talán nem meglepő, hogy a kommunista időket idéző módszer a baloldal köreiben még népszerűbb: az elmúlt hónapokban az ellenzék legújabb üdvöskéje, ]]>Márki-Zay Péter]]>, a Veszprém megyei őskövület, ]]>Stemmer István]]>, az MSZP és a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció XVII. kerületi politikusa, ]]>Kroutil Gyula]]>, illetve a 2014-es önkormányzati választáson az MSZP-DK színeiben indult képviselőjelölt, ]]>Ábrahám Imre]]>is arról tett tanúbizonyságot bejegyzéseivel, hogy nagy híve ennek a diktatórikus eljárásnak.

Vezető kép: Facebook/Takács Richárd

]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1578) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Gazdaság (657) Heti lámpás (255) Tereb (138) Tv fotel (65) Vetítő (30) Flag gondolja (33) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (14) Sport (729) Jobbegyenes (2048) Mondom a magamét (5373) Mozaik (83) Nagyvilág (1456) Kultúra (6) Belföld (6) Egészség (50) Irodalmi kávéház (504) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>