Ma 2023 december 09. Natália napja van. Holnap Judit napja lesz.
Bayer Zsolt: Ilyen se volt még

Bayer Zsolt: Ilyen se volt még

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Ezt is megéltük. Olvassák el!

az amerikai "demokraták" leszavaznak egy Izraelnek nyújtandó támogatást. Ráadásul ebben a helyzetben.
Ízlelgessük ezt is. Mi kiváltképpen, hiszen mi "antiszemiták" vagyunk.

A demokraták megbuktatták az Izraelnek szánt segélyről szóló törvényjavaslatot

Arra hivatkoztak, hogy Izrael mellett Ukrajnának is szeretnének pénzt küldeni.

Az amerikai Kongreszus felsőháza nem fogadta el azt az alsóház által megszavazott törvényjavaslatot, amelynek értelmében az USA 14,3 milliárd dollárnyi segéllyel támogatta volna Izraelt. A demokrata többségű felsőház arra hivatkozott, hogy nem fogadhatnak el olyan törvényt, amelyben az Izraelnek adott pénzösszeg mellett nem szerepel az Ukrajnának nyújtandó további segítség is.

Mindeközben kedden tüntetést tartottak Washingtonban Izrael mellett. A „Menet Izraelért” nevű felvonulást kezdeményező zsidó szervezetek szerint 100 ezer ember gyűlt össze a Capitolium előtt a nemzeti emlékhely, National Mall füves területének egy részén.

Az eseményen beszédet mondott Mike Johnson republikánus képviselőházi elnök, valamint Hakeem Jeffries, az alsóházban kisebbségben lévő demokraták vezetője.

A háború kirobbanása óta ez volt az első jelentősebb Izrael-párti tüntetés, miután az elmúlt hetekben rengeteg palesztinbarát tüntetést tartotta. 

(MTI)

Nyitókép: Allison Bailey / NurPhoto / NurPhoto via AFP

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (6) Egészség (50) Nézőpont (1) Sport (729) Mondom a magamét (7262) Tereb (146) Történelem (16) Belföld (10) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2724) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (694) Szépségápolás (15) Flag gondolja (34) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (282) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (531) Mozaik (83) Nagyvilág (1309) Vetítő (30) Politika (1581)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>