Ma 2020 február 23. Alfréd napja van. Holnap Mátyás napja lesz.
Bayer Zsolt: Hihetetlen...

Bayer Zsolt: Hihetetlen...

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Felháborító, vérlázító, szégyenletes!

Tényleg hihetetlen, hogy ezek a becstelen, szemét, gazemberek micsoda lefegyverző hidegvérrel képesek hazudozni!

Olvassák csak:

 

]]>ENSZ-főtitkár: egyre több az antiszemita támadás, újjáélednek a neonáci csoportok | 24.hu]]>

Az auschwitz-birkenaui haláltábor felszabadításának 75. évfordulója alkalmából tartott ceremónián Guterres felhívta a figyelmet az antiszemita indíttatású támadások számának növekedésére, amelyeket szerinte csak a korábbinál még nagyobb mértékű szolidaritás ellensúlyozhat. Guterres a neonáci és a fehér felsőbbrendűséget hirdető csoportok újjáéledésére hivatkozott, amelyek az interneten szabadon terjeszthetik mérgező ideológiájukat.

(...)

Persze, a neonácik... Európában az elmúlt években kizárólag muszlim szélsőségesek támadtak meg és gyilkoltak meg zsidókat. Illetve Franciaországban néhányszor szélsőbalos, antifa állatok.

Erre jön ez a gazember, ez az António Guterres, és összevissza hazudozik a neonácikról. Felháborító, vérlázító, szégyenletes! Éppen olyan, mint ez az egész, ezek által összehányt, bemocskolt világ, amit szabadságnak, liberálisnak, demokráciának csúfolnak. De sebaj... vége lesz! Hamarabb, mint ezek egyáltalán el tudják képzelni...
 
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Gasztronómia (539) Történelem (13) Nagyvilág (1446) Flag gondolja (33) Gazdaság (637) Mondom a magamét (4327) Politika (1571) Rejtőzködő magyarország (171) Irodalmi kávéház (479) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (1692) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Autómánia (61) Heti lámpás (233) Mozaik (42) Vetítő (37) Kultúra (4) Tereb (139) Sport (729) Tv fotel (65) Belföld (5) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>