Ma 2021 május 12. Pongrác napja van. Holnap Szervác, Imola napja lesz.
b6c22e14a35b5d5339aa8d7916b4d319.jpg

Bayer Zsolt: Ezek megérdemlik egymást

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Itt a hír, amely bejárja a médiát, és annak szemét és aljas részében mindjárt össze is lehet kötni a „kerítés építéssel”, meg a „bevándorlók elleni kampánnyal”.

Szegeden bevándorlónak néztek egy félvér magyar fiút, és meg akarták verni. A barátnője felhívta a támadók figyelmét, hogy a srác magyar állampolgár és itt született. Erre a lányt verték meg, de úgy, hogy eltört az arccsontja.

Ez a hír.

Ez a hír pedig rettenetes.

Rettenetes, hogy élnek olyan geci állatok, akik pusztán azért meg akarnak verni valakit, mert „másabb a bőrszíne” – ha még emlékszünk erre a kitételre. Ami pedig még rettenetesebb: Ezek a geci állatok annyira gyáva férgek, hogy képesek egy nőt összeverni.

Az a „fekete ruhás kopasz”, meg a társai, akik ezt tették, nem emberek. Hanem férgek. Rettenetesen sajnálatos, hogy élnek. Ez ennyire egyszerű.De természetesen a libsi sajtó rávetette magát a témára, és meglátta az ügyben a kormány felelősségét.

Jézusmária!

Mintha az elmúlt akárhány évben nem történt volna számtalan ilyen eset. Mintha nem lettek volna mindig itt ezek a kiirtandó férgek, akik belekötöttek színes bőrűbe, cigányba, bárkibe, aki valamiért nem tetszett nekik. Mintha nem vertek volna meg lányt, fiút, fiatalt, öreget, tehetetlent és nyomorultat és hajléktalant – bárkit, csak azért, mert ezek olyanok, amilyenek. Férgek. Az egész életük egy rakás szar, nem volt sikerük semmiben, nincsen agyuk, soha nem kaptak szerelemből csókot, se nőjük, se pénzük, se eszük, se hitük, se arcuk, se anyjuk se apjuk – zombik, akiktől bármi áron meg kellene szabadulni.

Ha egy szál kerítés nem épülne, és egy bevándorló sem lenne itt, akkor is megtalálnák az áldozatukat. Mert ezeknek a férgeknek muszáj találni egy gyengét, akin uralkodhatnak. Különben még önmaguk sem képesek elhinni, hogy emberek.

Erről van szó, semmi másról.

Úgyhogy az indexes, cinkes meg 444-es kretének befoghatják a pofájukat kerítés és bevándorlás ügyben. Mert ezektől a férgektől teljesen függetlenül a bevándorlás kérdésénél nincsen fontosabb kérdés ma Európában.

De ha ebből ti csak annyit vagytok képesek összehozni, hogy „a zorbán meg a fidesz miatt verték meg a szegedi lányt”, akkor ti és a férgek nem csak kölcsönösen feltételezitek, de meg is érdemlitek egymást.

Bayer Zsolt

forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (33) Autómánia (61) Kultúra (6) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Gazdaság (657) Rejtőzködő magyarország (171) Heti lámpás (255) Jobbegyenes (2024) Nagyvilág (1454) Politika (1578) Mondom a magamét (5290) Történelem (14) Sport (729) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Vetítő (37) Tereb (140) Belföld (6) Irodalmi kávéház (505) Életmód (1) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>