Ma 2023 május 30. Janka, Zsanett napja van. Holnap Angéla, Petronella napja lesz.
0a197f6b97efd2b65ad6f0d7c2a0998b.jpg

Bayer Zsolt: Európa csendes…

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Lássuk röviden: A görög miniszterelnök hazament, és megszavaztatta népét, hogy ne fogadja el az EU, az IMF és az Európai Központi Bank megszorításait.

A görögök elmentek szavazni, és nem fogadták el az EU, az IMF és az Európai Központi Bank megszorításait.

A görög nép az eredmény láttán kiment az utcákra és a terekre, sütött húst, ivott úzót, táncolt szirtakit, és boldog volt.

A görög miniszterelnök pedig evett a húsból, ivott az úzóból, táncolt a néppel, és még beszédet is mondott, hogy mennyire boldog, meg hogy történelmi nap ez, és hogy most nagyon megerősödött, és minden rendben lesz.

Aztán aludt egy kicsit a görög miniszterelnök, reggel húzott tiszta inget, mosott fogat, és visszarepült Brüsszelbe.

 

És egy héttel a „sorsdöntő” és „forradalmi” népszavazás után aláírt mindent, amit az EU, az IMF és az Európai Központi Bank követelt tőle.

Ez a minden lényegesen több és rosszabb, mint amit a népszavazás előtt követeltek tőle.

Az egész hullaszagú történetnek ad egy vajszínű árnyalatot az az apróság, hogy egy nappal a népszavazás előtt nyilvánosságra került az IMF tanulmánya, amely kimondja: a görög államadósság „fenntarthatatlan”, vagyis magyarul: visszafizethetetlen.

Már írtunk róla, az EU ezt a tanulmányt titokban akarta tartani. De Washington nyilvánosságra hozta.

A görög miniszterelnök is ismerte a tanulmány szövegét és megállapításait. Bár ő ezt a tényt tanulmány nélkül is pontosan tudta.

Mégis belement mindenbe.

A görög miniszterelnök vagy egy sötét gazember, vagy megzsarolták valami nagyon durva dologgal.

Az IMF megállapítását az EU is ismerte, mégis további teljesíthetetlen követeléseket támasztott Görögországgal szemben.

Az EU-t valószínűleg nem zsarolták meg semmivel.

Akkor?

Akkor…

A görög miniszterelnök most hazautazott, és megpróbálja elmagyarázni a jelenleg nem táncoló, húst nem sütő, úzót nem ivó népének, hogy azért klassz srác.

Eközben az „európai” sajtó sokat és hosszan értekezik arról, hogy a görögök lusták, megbízhatatlanok és hedonisták.

Ez ugyanaz az európai sajtó, amelyik gondolkodás nélkül keresztre feszít bárkit, ha egy kisebbségről, bármilyen kisebbségről általánosítva rosszat ír.

Mindeközben Ukrajnában a Jobb Szektor nevű neonáci terrorista banda lövöldöz összevissza Munkács környékén, és nyilatkozatokban szólítja fel az országban élő tagjait és szimpatizánsait, hogy fogjanak fegyvert a kormány ellen.

Ez az a Jobb Szektor nevű neonáci terrorista banda, amelynek vezetőinek kezét hosszan és lelkesen szorongatták kretén amerikai és európai politikusok Kijevben, a Majdanon. Szorongatták a nácik kezét, lapogatták a nácik lapockáját, aztán hazamentek, és elmondták, hogy a magyar miniszterelnök egy fasiszta diktátor. Továbbá rátették kezüket az ukrán energetikai szektorra, és az ukrán kormányba beültették embereiket, akik előbb voltak izraeli és amerikai állampolgárok, mint ukrán állampolgárok.

Ezt összefoglalóan demokráciának nevezzük manapság.

A görög helyzet kapcsán az ukrán miniszterelnök ideges, sőt, rémült nyilatkozatokat tesz, amelyek szerint az EU nagyon nagy hibát követett el a görögökkel szemben, mert a görög példa után lehetetlen lesz elmagyarázni az ukránoknak, miért is jó az nekik, ha majd az EU, az IMF meg az Európai Központi Bank „segít” nekik. (Tényleg nehéz lesz…)

Természetesen ez nem nagyon érdekel senkit, ugyanis Ukrajnából nem kell semmi a Nyugatnak, csak a világ legjobb termőföldje, no és persze a katonai bázisként használható terület. Oroszország ellen.

A görög parlamentnek egy napja van, hogy megszavazza az ország gyámság alá vételét, és az ország értékeinek zálogba adását.

A görög parlament ezt meg is fogja tenni.

Úgy fogja megtenni, hogy erre senkitől semmilyen felhatalmazást nem kapott, ugyanis a nép egy népszavazáson ennek ellenkezőjére adott felhatalmazást.

De amikor majd a görög parlament mindent megszavazott, akkor a Nyugat mindezt a demokrácia ünnepének fogja nevezni.

És Európa csendes.

Ráadásul nem is voltak forradalmai…

Bayer Zsolt - magyarhirlap.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (681) Flag gondolja (33) Sport (729) Nagyvilág (1306) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2620) Tereb (142) Irodalmi kávéház (521) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Kultúra (6) Mozaik (83) Mondom a magamét (6835) Politika (1581) Mozi világ (440) Autómánia (61) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Heti lámpás (264) Belföld (9) Történelem (15) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>