Ma 2021 május 14. Bonifác napja van. Holnap Zsófia, Szonja napja lesz.
ac682457a6bb03c93a4abc7f68c4af41.jpg

Bayer Zsolt: Berkecz Balázs egy gazember

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Az elmúlt pénteken a Mélymagyar című műsoromban Lázár János volt a vendégem. A beszélgetés során szóba került az a sok-sok éves hazugság, amely szerint Lázár János egyszer azt találta mondani, miszerint „mindenki annyit ér, amennyije van”.

Mivel pontosan tudom, hogy ebből egy szó sem igaz, rákérdeztem a dologra, hogy végre egyszer tisztázzuk ezt a kérdést, amelyet a rohadék ellenzéki gazemberek és az ő rohadék sajtójuk évek óta Lázár nyakába varr.

A miniszter elmondta, hogy még polgármesterként egy önkormányzati vita során beszélt többek között arról, mennyire rettenetes az olyan világ, amelyben aszerint ítélnek meg valakit, hogy mije van, és ezen változtatni kell.

Ezt állították  össze gondos kezek úgy, hogy még mondatokon belül is megvágták a szöveget, csak azért, hogy a kívánt, de Lázár által soha ki nem mondott „gondolatok” kerekedjenek ki belőle. Lázár bírósághoz fordult, amely jogerősen ki is mondta, hogy az anyag hazug és manipulált, köszönő viszonyban sincs a valósággal.

Nos, az adást végignézte Berkecz Balázs, az Együtt politikusa, és nem tetszett neki. Lázár bevándorlókról szóló mondanivalóján akadt ki, és ennek a facebook oldalán hangot is adott.

Nincs ezzel semmi baj. Elég rémes lenne, ha mindig mindenki mindennel egyetértene, bevándorlás dolgában pedig amúgy is jelentős ellentét van a kormánypártok és az ellenzék között.

De Berkecz Balázs nem pusztán ebbéli ellenvéleményének és felháborodásának ad hangot, hanem bejegyzése végén a következő mondatot is megengedi magának:

„Szégyellje magát Lázár János, aki egyszer már elmondta, hogy mit gondol azokról, akiknek nincs semmije!„

Tehát Berkecz lelkiismeret furdalás nélkül megismétli azt a hazugságot, amelyet éppen az adásban cáfolt meg ezredszer Lázár.

Berkecz nem hivatkozhat semmire. Nem hazudhatja azt, hogy nem látta az adást, mert maga írja, hogy látta, sőt, még a hivatkozást is odaírja bejegyzése végére, ahol a „teljes videó megnézhető”.

Már az adásban is elmondtam: Aki ezek után ezt a „mindenki annyit ér, amennyije van” hazugságot Lázár nyakába varrja ezek után, az egy becstelen, aljas gazember.

Akkor, hogy világos legyen: Te, Berkecz Balázs egy becstelen, aljas gazember vagy. Egy utolsó, hazug tetű. És erről a tényről magad számoltál most be. Szégyelld magad – bár ahhoz persze kéne valami lelkiismeret. Egyáltalán: lélek. De aki erre képes, annak olyan nincs. Ezért még jól pofán vágni sem érdemes téged. Úgyhogy marad neked az, amit Leonidasz mondott az áruló Ephialtesznek:

„Te ott, Ephialtesz, élj örökké!”

Élj örökké Berkecz. És nézd a saját pofádat a tükörben, az idők végezetéig.

Bayer Zsolt

forrás: Bádog - ]]>Bayer Zsolt blogja]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Gazdaság (657) Sport (729) Flag gondolja (33) Mozi világ (440) Heti lámpás (255) Titkok és talányok (12) Vetítő (37) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (505) Egészség (50) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1578) Rejtőzködő magyarország (171) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (5292) Jobbegyenes (2025) Tereb (140) Nagyvilág (1454) Autómánia (61) Életmód (1) Belföld (6) Történelem (14) Kultúra (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>