Ma 2020 július 14. Örs, Stella napja van. Holnap Henrik, Roland napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Érthetetlen...

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Cigányverő bőrfejű – „nemzeti radikális” – „középre húzó” simicska seggnyaló… ez is egy életút.

Érdekes cikk jelent meg az nsppress.hu-n. Alább olvashatják. Fábry Szabolcs barátom küldte el nekem, és azóta töprengek, vajon mi lehet az a „pártpolitikai ok”, ami miatt a kretén és becstelen jobbikosok egy ilyen nyilatkozatot nem írnak alá. Persze, mindegy is. Itt van maga Sneider Tamás. Cigányverő bőrfejű – „nemzeti radikális” – „középre húzó” simicska seggnyaló… ez is egy életút.

AZ ORSZÁGHÁZBAN JÁRT A KINIZSI SZÖVETSÉG – “MAJDNEM” MINDENKI ÖRÖMÉRE…

A Parlament Nemzeti Összetartozás Bizottságában tartott bemutatkozó előadást Fábry Szabolcs János valamint a 8 fős nagyvázsonyi delegáció, a bizottság meghívására.  A bizottság ülésére március 28-án, 10.00 órakor került sor az országház Esterházy János termében.

Az előadásokat követően, egy pártolói nyilatkozat aláírására került sor. Üröm az örömben, hogy a Jobbikos Sneider Tamás – Bizottsági Tag,  pártpolitikai okokra hivatkozva nem írta alá, annak ellenére, hogy Fábry Szabolcs János, valamint a kilenc kárpátmedencei magyar közösség képviseletében jelen lévő delegáció tagjai hangsúlyozták, hogy a Kinizsi Szövetség által képviselt szorvány magyar ügy, pártok felett álló misszió.

Páncél Károly elnök hangsúlyozta, hogy azért dicséretes a szövetség kezdeményezése, mert Nagyvázsony Kinizsi nimbuszát nem csak a Balaton-felvidéki település népszerűsítésére használja, hanem az összefogáshoz tartozó, legendás hadvezér életeseményeihez kötődő. Kárpát-medencében élő magyar közösségek népszerűsítésére is.

Fábry Szabolcs polgármester kérdésünkre elmondta, hogy a Jobbikos tartózkodástól függetlenül, nagyon büszkék arra, hogy a parlament épületébe kaptak meghívást és mutathatták be, a jelenlegi határokon átívelő közös munkát. 

Pártolói nyilatkozat

Mi, a Magyar Parlament Nemzeti Összetartozás Bizottságának tagjai aláírásunkkal kifejezzük azon szándékunkat, hogy – nemes hivatalunkkal egyet értésben – a Kárpát-medencei Kinizsi Szövetség pártolóivá legyünk.

Ezen együttműködésben vállaljuk, hogy a Szövetség nemzeti gondolatait, törekvéseit szakmailag és erkölcsileg támogatjuk, rendezvényeit lehetőségeinkhez mérten látogatjuk és azok szervezésében, a kijelölt kapcsolattartókon keresztül szakmai iránymutatással és információ áramoltatással részt vállalunk.

A Szövetség tagjai vállalják, hogy a Nemzeti Összetartozás Bizottság céljait, munkáját elkötelezett magyarsággal szakmai-, erkölcsi- és infokommunikációs lehetőségeikhez mérten támogatják. 

Kelt: Nagyvázsonyban, 2017. januárjában

Szabolcs Attila – Alelnök

Pánczél Károly – Elnök

Szászfalvi László- Alelnök

Bóna Zoltán – Bizottsági Tag

Dunai Mónika – Bizottsági Tag

Pethneházy Attila – Bizottsági Tag

Kiss László – Bizottsági Tag

Fábry Szabolcs János – polgármester a Kárpát-medencei Kinizsi Szövetség képviseletében

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (5) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (489) Szépségápolás (15) Sport (729) Nagyvilág (1450) Gasztronómia (539) Politika (1571) Autómánia (61) Történelem (14) Titkok és talányok (12) Gazdaság (652) Flag gondolja (33) Tereb (140) Életmód (1) Tv fotel (65) Jobbegyenes (1798) Vetítő (37) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (171) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (4652) Heti lámpás (241)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>