Ma 2024 július 25. Kristóf, Jakab napja van. Holnap Anna, Anikó napja lesz.
04-bayer-ea.jpg

Bayer Zsolt: Elképesztő és félelmetes

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Az alábbi levelet egy ismerősöm küldte.

Az alábbi levelet egy ismerősöm küldte. Elképesztő és félelmetes anyag! Sok minden kirajzolódik belőle, többek között az is, hogy mi ellen kell harcolni, minden eszközzel. Továbbá az - és talán ez a legfontosabb! -, hogy nagyon kell ügyelnünk, nehogy ezek a rohadék gazemberek ellenünk tudják uszítani és félelembe tudják kergetni a tisztességes, normális hazai zsidóságot.

Nos, akkor olvassák, úgy, ahogy kaptam, a fordítási ügyetlenségekkel és nyelvtani hibákkal együtt.

(P.s.: Erősen megfontolandó, hogy ezeket a rohadék gazembereket örökre ki kell tiltani Magyarországról.)

Svédországban EU-s pénzen "nemzet ellenes" bevándorláspárti (magyar) civileket képeznek

Tisztelt Bayer Úr,

Svédországban állami és EU-s forrásokból, nemzetállam-ellenes, bevándorláspárti, zsidó gyökerű magyar „civileket” képeznek, akik egyik feladata éket verni a magyar zsidóság és nem zsidók közé.

A 10 napos tavaly nyári továbbképzés 17 részvevőjéből 3 magyar + 1 Magyarországon élő román lány volt!!!

Miközben ők magukat a demokrácia élharcosainak kiáltják ki, addig Barbara Lerner Specter az intézet alapítója és jelenlegi tanára, igaz „demokrataként”, azért lobbizik, hogy választások nélkül átruházzák rájuk Svédország, majd utána Európa vezetését. Ez nem fikció, anno Barbara Lerner Specter maga mondta el a svéd TV-ben.

Barbara Specter Amerikában született, ahol a Columbia egyetemen filozófiából diplomázót, majd a hatvanas évek végé Izraelbe költözött, ahol folytatta tanulmányait, és letelepedett. Egészen 1999-ig, amikor is gondolt egyet, hogy ő most „megváltja” Európát, vagyis létrehozza Pán-Európai közöséget, amelyet egy (valószínűleg általa kiválasztott) zsidókból álló elit réteg fog vezetni. Svédországba költözött, ahol 2001-ben a svéd állami és EU-s pénzekből megalapította a Paideia nevű oktatási intézményt, amely eredetileg a zsidó kultúra újbóli felélesztését és a különböző EU-s Országokban élő zsidóság közti kapcsolatok kiépítésé lett volna a névleges cél. (]]>http://www.paideia-eu.org/]]>)

A valóságban viszont mindig is egy Pán-Európai vezető elit kiválasztása és egy „civil” képző volt. Erről bővebben írt egy tankönyvben társiróként. (Educating Jewish Leaders in a Pan-European Perspective).

Még 2015-ben az intézet saját holnapján is az volt kiírva, hogy itt nevelik Európai eljövendő vezetőit. Ez lekerült a honlapról, miután a 2015-ös migrációs válság hatására újra előkerült az az interjú, ami 2010-ben készült Barbara Spectre-vel. Ebben az interjúban Spectre az egyre romló helyzetért, legfőképpen a zsidók elleni erőszakért és erősödő antiszemitizmusért nem mást tett felelősé, mint AZ EURÓPAI EMBERT. (Egészen pontosan az európai keresztény embert. Specter véletlenül se mondja ki, hogy keresztény. Viszont egyértelmű, hogy a keresztény emberekről beszél, hiszen kényesen ügyel arra, hogy a zsidóságot és az európai embereket két külön csoportként kezelje.). Ennyivel nem érte be, hanem rögtön előállt a megoldással is: Miután szerinte az európai (keresztény) ember nem elég fejlett a közös együttéléshez, ezért a vezetést át kell adni a zsidóságnak. Spectre szerint csak a zsidóság képes minket átvezetni a multikulti Europába, és amennyiben nem hagyjuk, akkor Európa elpusztul!

„Úgy gondolom, hogy az antiszemitizmus újraéled, mert ma még Európa nem tanulta meg, hogyan legyen multikulturális. És én úgy gondolom, hogy részesei leszünk annak a fájdalmakkal teli átalakulásnak, amelynek be kell következnie. Európa többé nem azokból a monolitikus társadalmakból fog összeállni, mint amilynek a múlt században voltak. A zsidó fognak ennek a (folyamatnak a) központjában állni. Ez egy nagy változás, amin keresztül kell mennie Európának. Most egy multikulturális módba (világba) kell belépniük, és nehezményezni fognak a zsidókra, a vezető pozíciónk miatt. De ez a vezető szerep, és ez a változás nélkül Európa nem fog túlélni.”

„I think there’s a resurgence of anti-semitism because at this point in time Europe has not yet learned how to be multicultural. And I think we are going to be part of the throes of that transformation, which must take place. Europe is not going to be the monolithic societies that they once were in the last century. Jews are going to be at the center of that. It’s a huge transformation for Europe to make. They are now going into a multicultural mode, and Jews will be resented because of our leading role. But without that leading role, and without that transformation, Europe will not survive.”

Szóval Spectre szerint nem Allahu Akbart kiálltó, magát felrobbantó, a holocaustot túlélő zsidó nénit felgyújtó, a nyílt utcán kipát viselő zsidókat összeverő, zsidó lányokat vallásuk miatt megerőszakoló muszlimok felelősek megújuló antiszemitizmusért. Hanem a (keresztény) európai ember, amely egy olyan utópia miatt gyűlöli a zsidókat már jó előre, ami csak Spectre fejében létezik (legalábbis egyelőre).

Egyébként Spectre keresztények iránti szeretete a közel 800.000 lemészárolt örmény áldozat elbagatellizálásban és törökök mentegetésen is erősen megmutatkozik.

]]>http://www.tc-america.org/files/news/pdf/blerner_nro.pdf]]>

Spectre azt nem fejti ki, hogy mi kvalifikálja a zsidóságot erre vezető szerepre, hiszen az embernek Izraelről nem épen az idilli, multikulti békesziget jut eszébe.

Hiába változatták meg a Paideia eredeti honlapján a szövegeket, hiába már nem a régi főoldal fogad, hogy Európai jövő vezetőit képezzük ki. Pechjükre az egyik szintén EU-s pénzelt civilképző csoda honalapján, még feltüntetnek olyan tevekénységeket a Paideia-ról való leírásba, amit 2015 óta a Paideia maga már nem ver nagydobra. A főbb projektek/tevékenységek (Main Projects/Activities) alatt lehet mazsolázni.

Olyan fogalmak tűnnek fel, mint „összekötő a filantróp szektorral”, „szociális vállalkozok és civil társadalmi szervezettek (ki)képzése és támogatás”, „a végzősök az európai integráció aktivistái lesznek”, „demokratikus társadalmak”, „kisebbségek”.

]]>http://www.annalindhfoundation.org/members/paideia-european-institute-jewish-studies-sweden]]>

Abba már mélyebben bele se menjünk, hogy miközben Spectre Európában Pán-Európa címszó alatt a kultúrák, hagyományok, országok, népek, gyökerek, illetve a kereszténység eltörlésért, illetve felszámolásáért küzd. Addig Izraelben és Amerikában pontosan a zsidó hagyományok, gyökerek megőrzését fenntartását kutatta, tanította, írt újságokba, publikált magazinokba róla, sőt még egy könyv társszerzője is a témában. (A Different Light: The Hanukkah Book of Celebration/ ]]>https://www.amazon.com/Different-Light-Hanukkah-Book-Celebration/dp/1930143257]]> ).

Gondoljunk bele mi lenne, ha ezt egy keresztény ember mondana ilyeneket a zsidokról és Izraelről, vagy a pedig a holokauszttal kapcsoltban, azzal mentegetné a németeket, hogy ők is éheztek. Ebben az estben máris a világ egyik legnagyobb antiszemitájának kiáltanák ki, sőt valószínűleg holokauszt tagadásért még el is ítélnék.

Mindenki eldöntheti maga, hogy Spectre csak szimplán zártosztályra való, vagy pedig anyagi vagy más alantas megfontolásból csinálja ezt az egészet.

Nem is ezzel van baj, mert, ha otthon csöndben a négy fal között csinálja, kit érdekel a felsőbbrendűségi komplexusa, a vádaskodásai stb.? Senkit.

Itt az az igazi baj, hogy mindezt az EU és Svédország pénzeli, sőt idén februárban még a svéd király is kitüntette. Ezzel teret biztosítanak Spectre-nek, hogy a beteges rögeszméit és nevezzük a nevén rasszizmusát terjessze, demokrácia és együttélés címszó alatt! Ez a nő faji/származási alapon felsőbbrendűnek tartja magát és más zsidókat. 800.000 keresztény a halálát bagatellizálja el, olyan „mentségekkel”, hogy 1915-ben éheztek a törökök…

]]>http://www.paideia-eu.org/2018/02/02/paideias-founding-director-barbara-spectre-receives-the-kings-medal/]]>

A svéd állam és az EU egy ilyen nőt fizet, hogy többek között „magyar civileket” képezen a gonosz Orbán rezsim ellen.

Ezzel el is érkeztünk a magyar vonatkozáshoz.

Szerencsére a Paideia is annyira büszke a semmire, hogy mindéből PDF-et csinálnak és kirakják az internetre, úgyhogy nyilvánosan elérhető.

]]>http://www.paideia-eu.org/wp-content/uploads/2009/11/PI2017-Participants-Catalogue1.pdf]]>

A 2017-es nyári 10 napos kurzuson 17-en vettek részt a résztvevő 9 országból érkeztek, közülük 4-en érkeztek Magyarországról.

Ezután már csak be kell írni a résztvevői katalógusba szereplő magyar neveket a google-be, és lás csodát mik ki nem derülnek.

Most jön az a rész, amin egyébként senki nem fog meglepődni, a CEU, ELTE és a Paidea hallgatok között erő átfedés van… Sőt az igazán menők CEU-ra, ELTE-re és Paideia-ra is jártak… Többen jelenleg olyan munkahelyen „dolgoznak”, amit a CEU pénzel…

Egyébként Barbara Spectrehez hasonlóan, miközben ők is ránk erőltetnék a multikultit, a nyílt társadalmat, sőt a politikai elképzeléseiket is, utóbbit akár erőszakkal is (az internet nem felejt)!!! Addig a zsidó kultúrát, örökséget ápolják és védik. Láthatólag nem zavarja őket ez a kettősmérce.

A legfőbb közös a „kiválasztottakban”, az Orbánfóbia. Ne felejtsük el, ahogy Barbara Spectre írásának címe is mondja (Educating Jewish Leaders in a Pan-European Perspective), ők a zsidó vesztőket képzik ki. Ráadásul az általuk irányítót projekteket és közösséget erősen megtámogatják pénzügyileg, ezzel előnyhöz juttatva őket.

Az két magyar hölgy, jelenleg többek között a hellónyúz-nál dolgozik, amely magát úgy írja le, mint egy tiniknek készült hírcsatorna amely érzékenyít a fiatalokat társadalmi kérdések politika felé.

Magyar lefordítva, egy fiataloknak szóló Fidesz ellenes propaganda. Nem kell félni 11 hónap alatt kemény 7 videot sikerült kihozniuk, és 6 feliratkozóval rendelkeznek. A 7 videó migrásnsimogatás a TASZ tolmácsolásában, vagy éppen felvilágosítás, hogy mennyi drogot tarthatsz magadnál úgy, hogy még megúszad.

Természetesen az egyik támogató a CEU…

Az már más kérdés, hogy a PDF dokumentum tanúsága szerint, az egyik hölgy kifejezetten ez projekt miatt lett hivatalosan meghívva Svédországba egy éve… Ebből azért arra következtetek, hogy talán mégse a feltüntet projekten volt a hangsúly…

A második hölgynek tavaly azért jutott ideje arra is, hogy rettegjen egyet a migráns gyerekek oktatásáért.

A harmadik hölgyről sokat nem lehet tudni, csak azt, hogy évek óta a CEU-n dolgozik, és hogy ő van kinézve a romániai zsidóság „vezetőjének”

Az fiatalembertől pedig szó szerint idéznék, jó tanítványa lesz Spectrenek, a vérszomj és a felsőbbrendűség már megvan:

A jövőbeli zsidó közösségekről:

„Olyat, ami globálisabban lát és saját sérelmeit és céljait jobban összeköti az országéval. Sok az áskálódás, a kibeszélés, a képmutatás. Ez persze természetese, a zsidók is emberek, sőt magyar emberek. Mármint, ha itthon élnek.”

, „…. hogy a fizetős Facebookkal való riogatáson túl semmi másra nem mozdul a nép, leszámítva a minden tüntetésen jelen lévő pár ezres értelmiséget, ami az oktatás kapcsán több tízezerre nőtt, de jólneveltségünkből kifolyólag nem remélhetünk nagy változásokat, ha csak nem folyamodunk radikálisabb eszközökhöz. Az apátia a szélsőségeknél is veszélyesebb, itthon pedig remek táptalaja nő. Milyen kihívások vannak itthon, biztos elkezdjem? Ismét a 3 millió koldus hazája lettünk, romokban az oktatás, az egészségügy, tombol a korrupció, tudatos népbutítás és hergelés folyik, az 1 milliós cigány kisebbség helyzete kilátástalan, a többség fáradt, kiábrándult, jövőkép nélküli, kevés a mosoly és a türelem, empátiát a magyar társadalom pedig csak nyomokban tartalmaz. …”

Ennyit a nagy svéd demokráciáról, már maga Barbara Spectre pénzelési is több min kétes, de otthon azt csinálnak, amit akarnak, amig minket békén hagynak vele. Viszont milyen alapón pénzelnek, olyan embereket, akik szembe mennek a társadalom többségének akaratával, ráadásul mindezt úgy teszik, hogy lehetőleg ne csak rájuk, hanem a felekezeti társaikra is megharagudjanak, igy egy elszigetelődst kiváltva.

Sőt még ennél is tovább mennek, és egy olyan ember „továbbképzését” fizetik, aki akár erőszakkal is fellépné a jelenlegi kományi ellen.

]]>https://hellonyuzweb.wixsite.com/hellonyuz]]>

]]>http://milestone-institute.org/hu/staff-faculty/barta-judit/]]>

]]>http://www.mozaikhub.hu/hu/community-portraits/horn-tamas]]>

]]>http://real.mtak.hu/81111/1/EDU_2017.3.13_Balogh___Csaszar_Pedagogusok_tapasztalatai_a_menekult_gyermekek_oktatasarol_u.pdf]]>


Tisztelettel:

K. G.

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (322) Nagyvilág (1310) Sport (729) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (537) Mozi világ (440) Mozaik (83) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (713) Vetítő (30) Tv fotel (65) Tereb (146) Politika (1582) Mondom a magamét (7731) Jobbegyenes (2825) Kultúra (9) Flag gondolja (36) Emberi kapcsolatok (36) Nézőpont (1) Történelem (18) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Belföld (11)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>