Ma 2021 május 17. Paszkál napja van. Holnap Erik, Alexandra napja lesz.
9393e7a6c273c3cdc103f0af097bf0c2.jpg

Bayer Zsolt: Csak egy rakás

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

És félek, még sokszor kell majd visszatérnünk rá. Mindenekelőtt muszáj megmutatnom önöknek, miképpen számolt be erről az esetről a Kuruc.info nevű Cloaca Maxima: {...}

{...} „Szemtanúk szerint egy »fekete ruhás kopasz fiatal« belekötött egy félvér »magyar« férfibe, mert azt hitte, hogy bevándorló.

Miközben azt üvöltözte, hogy takarodj az országból, nekiindult, hogy megverje. A félvér barátnője próbált közbelépni, elmagyarázta nekik, hogy barátja itt született, azóta itt él, és magyar állampolgár. Ez nem érdekelte a kötekedőket, ezért a jó eséllyel fajgyalázó nőnek is kijárt a pofonokból.”

A „cikk” címe pedig ez volt: „Szívszaggató történet egy szegedi lányról, akit a korcs barátja miatt vertek meg a fekete ruhás kopasz nácik”.

A csatornából előmászó Kuruc.info-kommentelők pedig többek között ilyen hozzászólásokkal látták el az olvasottakat:

„Majd az lesz szép mikor a félvér rokonok vágják partiba (mint a cigányok), vagy esetleg eladják kecskéért!

Ha nem elégszik meg valaki a saját rasszával az így jár!

Kap majd mind a két oldalról!

De végül is csak azt kapja amiért megharcolt!

Nesze neked liberális multi kulti!

Vagy csak viszket a picsája?

Nem jó a MAGYAR farok?”

Ezt egy Jose Gusanomatonza álnevű fehérjehalmaz vetette világhálóra, aztán nyilván elégedetten hátradőlt, és nemcsak szellemesnek, de roppant bátornak is érezte magát.

A fent olvasott borzalmak láttán pedig muszáj feltenni néhány kérdést. Mindenekelőtt azt, hogy ugyan vajon miféle patkányok azok, akik egy brutálisan összevert nő látványához és a tényhez magához ilyen módon képesek viszonyulni.

Érdemes megvizsgálni a szóhasználatot is. Az egész minősíthetetlen ocsmányságból is kikiabál egy fogalom: „fajgyalázás”. Magyarországon 2015-ben létezik egy internetes portál, amelynek szerzője „fajgyalázásnak” titulálja, ha egy magyar egyetemista lány egy kubai származású, amúgy Magyarországon élő fiúval jár.

Csak hogy világos legyen: a „fajgyalázás” mint fogalom egy 1935. szeptemberi, német birodalmi törvényben jelenik meg. Egészen pontosan ebben: „Törvény a német vér és német becsület védelméért” (Gesetz zum Schutze des deutschen Blutes und der deutschen Ehre).

Ez az a törvény, amely megtiltja a házasságot és a házasságon kívüli nemi kapcsolatot zsidók és nem zsidók között. Később, a végrehajtási utasításban ezt a tilalmat kiterjesztették a „négerekre” és a cigányokra is.

Nos, a Kuruc.info nevű szennycsatorna 2015-ben egy Szegeden megvert magyar lány tragédiája kapcsán fajgyalázást emleget, mert a lány barátja kubai származású. A Kuruc.info olvasói pedig mélyen egyetértenek mindezzel, helyeslően kommentelik a dolgot, és örvendenek, hogy megverték a „fajgyalázó” nőt, „akinek nem elég jó a magyar farok”.

A drága jó Csókay András azt mondta egyszer, hogy ezeket az embereket „jobbá kell szeretni”. Az eszemmel tudom, hogy Csókay Andrásnak van igaza. De sajnos képtelen vagyok erre. Az érzelmeim nem engedik. Én szívem szerint internálnám őket valahová, messzire, ahol rajtuk kívül nincs senki és semmi, csak vadállatok és sziklák, és ott oldják meg maguk között az életüket. Fajgyalázás nélkül, őrizve a „tiszta vért”.

Persze, ez is mindegy. Csak tudnunk kell, kikkel állunk szemben, és kikkel vagyunk kénytelenek együtt élni, egy levegőt szívni. Sajnos. És persze érdekes ilyenkor felidézni azt is, amikor Vona Gábor nemrég kijelentette:

„Aki náci romantikára vágyik, aki pogromokra vágyik, az eltévesztette a házszámot, annak nincs helye a Jobbikban.”

Jó. De akkor vajon mit kezd a Jobbik és Vona a fent idézett kuruc.infós iszonyattal? Az a Vona, akinek könyvét ott reklámozzák ezen a szennycsatornán, ezen a förtelmen, együtt a „fajgyalázással”. „Fekete bárány, fehér holló” – hirdeti Vonát a Kuruc.info. Kár, hogy innen az egész csak egy rakás szarnak látszik.

(P. S.: A legfrissebb hír: Kiss Róbert, volt főgárdista, főkapitány és főkretén bevándorlókat „utaztatott” a határszélről Budapestre. Természetesen pénzért. Akkor érték tetten, amikor öt szírrel egyezkedett a „viteldíjról”. Ó, a nyomor vámszedője. Az „élelmes” patkány. Egy újabb adag a rakáson. Miért is nem vagyok meglepve…)

Bayer Zsolt - magyarhirlap.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2028) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (6) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (33) Gazdaság (657) Heti lámpás (255) Történelem (14) Életmód (1) Egészség (50) Mozi világ (440) Tereb (138) Irodalmi kávéház (504) Mozaik (83) Politika (1578) Kultúra (6) Mondom a magamét (5297) Autómánia (61) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Nagyvilág (1455)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>