Ma 2024 július 21. Dániel, Daniella napja van. Holnap Magdolna napja lesz.
6911151471d8aed25d9dd43995d2b0ab.jpg

Bayer Zsolt: Bánó bűne

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Bánó szegény elrúgta a pöttyöst. Meg merte kérdezni Osztolykán Ágnestől, milyen a cigány néplélek.  Azóta nem áll meg a megmondók előtt.

„Rasszista”, „általánosító”, „kirekesztő”, „mi az, hogy cigány néplélek?”, „mi ez a kollektív bűnösségre utaló kérdezősködés?”, stb., stb.

Nincsen ezzel semmi baj. Bánó most saját bőrén tapasztalja, milyen az, amikor a falka nekimegy valakinek. (Ettől persze még valaki mondhatna néhány szót arról, miért gondolják úgy cigány közösségek, hogyha sérelem éri őket, akkor lincselniük kell. Vélt dolog esetén is. Ebbe halt bele egy ember Olaszliszkán, emlékeznek? S azóta jó pár hasonló eset történt, kivétel nélkül cigány résztvevőkkel. Most pedig itt ez a legutóbbi, ami majdnem halállal végződött. Amikor Olaszliszka után leírtam, hogy most mi lesz, majd cigánygyerekek elgázolása esetén el kell hajtanunk a helyszínről, nos, akkor én voltam a célpont. Azóta idézgeti az összes aljas gazember az ominózus mondatot, és soha nem teszik hozzá a folytatást: „Persze ilyet ember nem csinál…”

Most, Felsőzsolcán valaki mégis kénytelen volt továbbhajtani. Kénytelen volt elhajtani a helyszínről, máskülönben meglincselték volna. De most nem akarok ezzel foglalkozni, csak úgy megemlítem, volna igény a magyarázatra…)

A lényeg most Bánó vesszőfutása. Aki persze tényleg hülye, mert vajon miért Osztolykán Ágnestől várt választ az amúgy jogos felvetésére?

Az igazi kérdés az, hogy a Bánót szapulók hol voltak a minap, amikor a riporter egy magyarországi sváb települést, Solymárt „volksbundistázott le”. S ezzel minősített nácinak, pusztán faji alapon. Akkor miért nem volt bajotok, megmondók?

Vagy amikor Bánó veletek együtt nácizza a magyarokat akkor mi van? Mi a bánat van akkor, amikor elkezdtek értekezni a magyarság bűneiről, arról, hogy a társadalom – így, kollektíve! – nem hajlandó, nem tud szembenézni második világháborús bűneivel. Amikor elmebeteg tagjaitok odaállnak a megszállás áldozatainak emlékműve elé üvölteni, akkor mi van? Mert az üvöltés mögött ugye az húzódik meg, hogy mi, magyarok nem emlékezhetünk a német megszállás áldozataira, mert annak nem voltak magyar áldozatai, csak zsidók, igaz? (Mintha a zsidó áldozatok nem lettek volna magyarok – emlékezzünk Radnótira!)

Hogy van ez? Ha a cigányok szakmányban lincselnek, akkor mindenki nézzen félre, mert életbe lép a PC. Amikor svábokat, magyarokat kell elítélni, akkor üvölthet a kórus, mert ez PC, sőt, ez maga a „politikai korrektség”.

Azt gondolom, ez nincs jól. Azt gondolom, hogy ez rosszul van így. És azt is gondolom, hogy ennek nemsokára vége lesz.

Úgyhogy siessetek, Bánó az egyik utolsó szőrnyulatok. Vessétek gyorsan utána magatokat, aztán menjetek a helyetekre. Lassan vége a bulinak, a versenynek, és itt fogtok maradni meló nélkül. Életetek hátralévő részében leshetitek, hogy ki milyen karórát visel, meg hogy dögös-e az alsógatyája. Persze, végül is, ez is egy munka. Ezt is el kell valakinek végeznie. Ahogy eleink mondogatták: amíg lószar van, veréb is van. Úgyhogy nyugi.

Éhen azért nem haltok majd.

Bayer Zsolt – magyarhirlap.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (537) Egészség (50) Politika (1582) Heti lámpás (322) Flag gondolja (36) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (7725) Életmód (1) Sport (729) Tereb (146) Nagyvilág (1310) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2825) Szépségápolás (15) Nézőpont (1) Gazdaság (713) Autómánia (61) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (9) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (18) Vetítő (30) Belföld (11)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>