Ma 2021 március 07. Tamás napja van. Holnap Zoltán napja lesz.
Bayer Zsolt: Aminek következménye kell legyen...

Bayer Zsolt: Aminek következménye kell legyen...

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Elég volt!

Kecskés kolléga összefoglalója az elmúlt 24 óra vérlázítóbbnál vérlázítóbb eseményi közül a legvérlázítóbbról:

BREAKING: A ROMÁN NAGYKÖVET NEM JELENT MEG A KÜLÜGYMINISZTÉRIUMBAN

Kecskés István 

Ilyen még nem történt: a külügyminisztériumba rendelték az úzvölgyi temetőben történt agresszió után a román nagykövetet. A diplomata nem jelent meg a magyar hivatalban.

Az úzvölgyi katonai temetőben történt, magyarokat értintő agresszió okán rendelték be Marius Gabriel Lazurcát, aki nem nagyon foglalkozott a kérdéssel, el sem ment a találkozóra. Erről Menczer Tamás, a külügy tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenéséért felelős államtitkára számolt be a Facebook oldalán.

Ahogy fogalmazott:

Elfogadhatatlan, hogy Erdélyben magyarokat támadnak meg és magyar sírokat meggyaláznak! Az is elfogadhatatlan, hogy a román nagykövet nem hajlandó a párbeszédre! Mi békés és jó viszonyt szeretnénk Romániával, az erdélyi magyarok és a románok békés egymás mellett élését. De ez partnerek nélkül nem megy…

Várjuk a magyarázatot!

És talán az uniós fellépést is… 

Nem tudom elhinni, hogy ennek a nagykövetnek lehet maradása Budapesten. Mindennek van határa, talán még a román politikai elit évszázados pofátlanságának is.

Ennek most már legyen valami következménye!

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Történelem (14) Nagyvilág (1454) Gasztronómia (539) Vetítő (37) Mondom a magamét (5141) Jobbegyenes (1975) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Tv fotel (65) Gazdaság (657) Rejtőzködő magyarország (171) Titkok és talányok (12) Sport (729) Autómánia (61) Tereb (140) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (505) Heti lámpás (252) Életmód (1) Politika (1577) Egészség (50) Belföld (6) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>