Ma 2024 június 24. Iván napja van. Holnap Vilmos napja lesz.
Bayer Zsolt: Amikor észreveszed, hogy mekkora seggfejekkel vagy egy táborban

Bayer Zsolt: Amikor észreveszed, hogy mekkora seggfejekkel vagy egy táborban

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Atyavilág! Kikkel vagyok én egy ellenzékben?!

Még a hávégés Révész Sándornak is szemet szúrt, hogy az ellenzéki, a „szociális médiában” egymást hergelő egyszeri választópolgárok között mennyi a kretén barom.

Révész megállapítása a HVG-ben:

„Atyavilág! Kikkel vagyok én egy ellenzékben?!” Ezt voltam kénytelen beírni a Facebookba a bevezetendő oltási igazolványról szóló kormányszóvivői közlésre reagáló kommentárok közé. Idézek néhányat: „Tupírozott zsarolások! Már-már hasonlít a nyugdíjpénztár ügyre.......!” „Ilyesmi nem a kutyáknak van?” „Ebbe belebuktok! Ugye, ezt nem kell magyarázni?” Az erdélyi, kárpátaljai...satöbbi szavazóitokon kérjétek számon a vakciánozást!” „Majdnem annyit ér majd az oltási bizonyítvány, mint a fideSSes tagkönyv.” „Az exclúzió, az nagyon megy nekik!”

Az ellenzékiség sajnos nem óv meg a hülyeségtől.

Igen, ilyesféle igazolványuk a kutyáknak van! Meg a macskáknak. Meg a gyerekeknek. A kutyastátuszba vett unokáim oltási könyveiben matricákkal rögzítik, hogy megkapták a kötelező oltásokat. Pontosan úgy, mint a Milka macskám oltási igazolványában. Mégsem jutott eszembe még soha, hogy az unokáimat macskának nézik. A nagyobb gyerekek hepatitis elleni oltásait is ilyen könyvben tartják nyilván. Pedig az nem kötelező.”

]]>(Révész Sándor: Hülyeség ellen nincs oltás)]]>

Pontosan. Ehhez nem is kell semmit hozzátenni. Illetve talán csak annyit, hogy ez a sok zseniális virológus meg oltásügyi szakember meg mindenhez is értő seggfej, aki otthonról, a pörköltszaftos atlétájában osztja az észt, tegye már meg azt a szívességet, hogy ha már ilyen nagy erővel hergel az oltás meg minden ellen, ha elkapja a covidot, ne vegye igénybe az ingyenes orvosi ellátást meg kórházi szolgáltatásokat. Vagy szép csendben, kommentelgetve pusztuljon el odahaza, vagy ha mégis bemegy a kórházba, akkor fizesse már ki a kezelése árát.

Mert ez csak így tisztességes. Köszi!

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (9) Jobbegyenes (2819) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Irodalmi kávéház (537) Sport (729) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (7668) Flag gondolja (36) Autómánia (61) Belföld (11) Gazdaság (711) Történelem (18) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1310) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (320) Tv fotel (65) Nézőpont (1) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (146) Politika (1582) Vetítő (30) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>