Ma 2021 április 21. Konrád napja van. Holnap Csilla, Noémi napja lesz.
Bayer Zsolt: Győzelem vagy halál

Bayer Zsolt: Győzelem vagy halál

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Itt lehet megtekinteni és ordítozva röhögni...

Az alfahíren megjelent egy „interjú”, Bástya elvtárs beszélget Virág elvtárssal (Jakab valami Sarkadi-Illyés Csabával), annyira kurv@ jó, hogy egyszerűen vétek nem elolvasni, ugyanis ennyi baromságot, ostobaságot, idült közhelyet, küldetéstudatos elmebetegséget, hazugságot és ájult seggnyalást egyszerre még nem olvashattak egyszerre – itt lehet megtekinteni és ordítozva röhögni:

​"Úgy tudtunk igent mondani a közös listára, hogy a Jobbiknak semmit sem kellett feladnia az értékrendjéből, sőt, az összellenzék szó szerint ugyanazt tűzte ki célul, mint amit mi is meghatároztunk év elején a Jobbik Elvi Nyilatkozatában:

És az igazi csemege ott van a végén, ezt figyeljék:

Virág elvtárs (Sarkadi-Illyés):

„A világjárvány miatt nem lesz ünnepi hangulat 2021. január elsején, ilyen helyzetben érdemes fogadalmat tenni? Ön tesz majd?”

Bástya elvtárs (Jakab):

„A legutolsó idei frakcióülésünkön már tettem egyet a képviselőtársaim előtt, igaz, az már 2022-re szólt: győzelem vagy halál. Ennél többet most nem tennék.”

Na már most az a kérdés, vajon mi fog történni, ha 2022-ben úgy fognak győzni, ahogy októberben megtörték és elvették a Fidesz kétharmadát Szerencsen?

Bástya elvtárs fölköti magát? Vagy halálra zabálja magát krumplival? Fölöttébb izgalmas idők elé nézünk…

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (5239) Titkok és talányok (12) Gazdaság (657) Életmód (1) Mozi világ (440) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (171) Sport (729) Szépségápolás (15) Belföld (6) Tv fotel (65) Egészség (50) Vetítő (37) Történelem (14) Kultúra (6) Heti lámpás (254) Irodalmi kávéház (505) Tereb (140) Autómánia (61) Flag gondolja (33) Nagyvilág (1454) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2010) Politika (1578)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>