Ma 2020 július 14. Örs, Stella napja van. Holnap Henrik, Roland napja lesz.
Bayer Zsolt: A legveszélyesebb vírus

Bayer Zsolt: A legveszélyesebb vírus

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Na ugye megmondtam!

Lássuk először is, mi az alaphelyzet.

Az alaphelyzet az, hogy az ellenzék a járvány alatt egyetlen célt tűzött ki maga elé: bármi áron bebizonyítani, hogy a kormány alkalmatlan a járvány kezelésére, mindent rosszul csinál, veszélyezteti az emberek életét, a tönkretett és lezüllesztett egészségügy összeomlik (sőt, már össze is omlott!).

Ezzel párhuzamosan azt is be akarták bizonyítani, hogy a kormány a gazdasági bajok kezelésére is alkalmatlan, amit tesz, az kevés, elkésett (vagy korai), egyszóval: a gazdaság is pillanatok alatt össze fog omlani. Ez utóbbi megszokott: éppen tíz éve minden hónapban összeomlik a gazdaság, ugyanis az unortodox gazdaságpolitika fenntarthatatlan.

Ilyenkor mindig felrémlik, mi is van kiírva a hipochonder sírkövére? „Na ugye megmondtam!”.

Ha innen nézzük, ennek a mi ellenzékünknek hosszútávon mindenképpen igaza lesz, ugyanis hosszútávon tényleg mindannyian halottak vagyunk. És akkor még nem is kalkuláltuk azt a lehetőséget, miszerint eltalálhat minket egy aszteroida, és akkor végre befuccsol az unortodox gazdaságpolitika, a mi ellenzékünknek pedig ez a „gondolat” fog utoljára átcikázni az agyán, ami a méreteket figyelembe véve nagyon kicsi cikázás lesz.

De térjünk vissza a járványhoz.

Az ellenzék szerint (legalábbis eddig) a következők történtek:

1.: Nincs elég lélegeztetőgép
2: Feleslegesen sok a lélegeztetőgép
3: Túl drága a lélegeztetőgép
4: Túl olcsó és bóvli a lélegeztetőgép
5: Az egészségügy nincs felkészülve
6: Minek annyi ágyat kiüríteni, az egészségügy túlzásba viszi a felkészülést
7: Nincs is annyi beteg
8: Sokkal több a beteg
9: Nem az idősotthonokban van a legtöbb fertőzött
10: Rendben, az idősotthonokban van a legtöbb fertőzött, de erről Orbán tehet
11: Az egész világon az idősotthonokban van a legtöbb fertőzött, tehát Karácsony semmiről sem tehet
12: Szigorítani kell
13: Lazítani kell
14: A kormány elkésett
15: A kormány elhamarkodta

Nagyjából itt tartunk most. Ha valakiben esetleg az a kép bontakozott ki, hogy itt csak és kizárólag az ellenzék a teljesen felesleges és eltakarítandó idióták gyülekezete, nem kell elhessegetnie ezt a gondolatot. Inkább erősítsük meg, s hogy sikerüljön, szolgálok még egy adalékkal: hónapok óta azt rikácsolják, hogy a kormány „eltitkolja” a valós számokat, „kozmetikázza” az adatokat, mert sokkal, de sokkal több a fertőzött az országban, csak a tesztelés hiánya miatt erről nem tudhatunk.

Nos, az orvostudományi egyetemeink segítségével elkezdődött az ország tesztelése. Éppen akkor, amikor erre szükség van. Az első nyolcezervalahányszáz teszt kettő (2!) fertőzöttet mutatott ki.

Hát, ennyit az eltitkolt, kozmetikázott adatokról.

S ha ez sem lenne elegendő az ellenzék teszteléséhez, idézzék fel magukban azt az eltorzult pofájú gazembert, aki azt üvölti a parlamentben, hogy „az egész kerek világon nálunk halnak meg a legtöbben a vírustól”. És e kép mellé gyorsan tegyék oda a másikat, aki saját maga legbelső énjét, személyiségének lényegét felírta egy táblára, és feltartotta a feje fölé, szintén a parlamentben.

Na ugye… nem a vírus itt a legkártékonyabb parazita, ugyebár…

Bayer Zsolt - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (652) Politika (1571) Történelem (14) Heti lámpás (241) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Életmód (1) Autómánia (61) Egészség (50) Sport (729) Kultúra (6) Nagyvilág (1450) Titkok és talányok (12) Belföld (5) Vetítő (37) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (140) Rejtőzködő magyarország (171) Jobbegyenes (1798) Irodalmi kávéház (489) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Flag gondolja (33) Mozi világ (440) Mondom a magamét (4652) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>