Ma 2024 július 21. Dániel, Daniella napja van. Holnap Magdolna napja lesz.
81e0bf227d62cef83a1bcaecbdedcf46.jpg

Bayer Zsolt: A fajok eredete

Flag

Szöveg méret

2
Átlag: 2 (1 szavazat)

Az Index például arra szólította fel olvasóit, küldjenek be „homofób” megnyilvánulásokról készült képeket, ha ilyen esettel találkoznak az utcán. Eddig a ligetben akadtak ilyesmire, valami szivárványszínű bábu lógott a villanyoszlopon.

Illetve a Kazinczy utcában sikerült egy „buzi-e vagy” feliratot lelni, de ez utóbbi nem biztos, hogy homofób megnyilvánulás, mivel nevezett mondat egy hülyének a „slágeréből” való. A szivárványszínű bábut pedig talán az indexesek tették oda az éj leple alatt, hogy ne maradjanak szenzáció nélkül homokos büszkeség idején.

Ezt sosem fogjuk megtudni.

Az viszont biztos, hogy egy nickgrabowszki nevű átmenet hosszú írását elolvashatjuk nevezett portálon. Nickgrabowszki, az átmenet, a hiányzó láncszem Bencsik András valamelyik írásával kel vitára, és egyebek mellett a következő kijelentést teszi: „(…) mint minden biológus tudja, a faj fiktív és önkényes fogalom. Csak egyedek léteznek. Esetleg még azok se, csak mint gének kombinációi. A többi fikció.”

Ezt arra fel veti internetre nickgrabowszki, a fikció, hogy Bencsik szerint a házasság elsődlegesen mégis csak a fajfenntartás miatt létesül két ember között, amely két ember értelemszerűen külön nemű.


Nos, akkor időzzünk el kicsit nickgrabowszki kijelentésénél. Ugyanis fölöttébb fontos kijelentés ez, benne van mindaz, ami miatt ezek a fikciók nem elviselhetők.

Tehát faj nincsen. A homo sapiens sem faj, és a tubifex sem az. Rendben. Akkor viszont ez egy hosszú és csodálatos út első lépése a szabadság újabb magaslatai felé. Mert akkor végre ledönthetőek a faji korlátok! Például nickgrabowszki nyugodtan, boldogan, szégyenérzet nélkül hódolhat régi szenvedélyének, és szabadon hághat disznót. Vagy hörcsögöt, esetleg kacsacsőrű emlőst – ez utóbbit a szenvedélyes csókok végett. Mert minden csak fikció. Itt az ideje ledönteni végre a faji korlátokat, ezt a konzervatív őskövületet, ezt az előítéletességtől és kirekesztéstől hemzsegő avítt, dohszagú marhaságot!

S ha eljutottunk végre idáig, ha leráztuk magunkról a sötét középkor láncait, akkor ugyan ki tilthatja meg nickgrabowszkinak, hogy elvegye feleségül legkedvesebb juhát? Hát lépjünk már ki a fényre! Emberek! Nincsenek fajok! Nem értitek, hogy akkor faji korlátok sincsenek, és végre mindenki szabadon élvezheti az életet!

Még szegény nickgrabowszki is, aki a szabadság eme csodája nélkül csak racskázhatna egész szánalmas életében.

Nickgrabowszki, a hiányzó láncszem a homo sapiens (fikció) és az ecsetféreg (fikció) között. Ebbéli minőségében még a következőket fejti ki. „Ezért, ha már mindenképp egy faj (nemzet, nép, osztály, vagy egyéb önkényes közösség) szaporodási érdekeinek alá kívánjuk rendelni az egyén saját vágyait, akkor magát a homoszexualitást is meg kell tiltani vagy akadályozni (bárha a föntebb mondottak szerint kétséges gyakorlati haszonnal).”

Itt persze kicsit megbicsaklik az érvelés vaslogikája, mert ha a faj önkényes közösség, akkor mégsem lehet fikció, de nem ez a lényeg. Hanem a felsorolás. Nemzet, nép és osztály, mint önkényes közösség. Nagyszerű! Ebből is érthetővé válik sok minden – ha nem MINDEN – ezeknek a hiányzó láncszemeknek a világképéből. Ebben a világképben nincsen nemzet és nép, legfeljebb mint önkényes közösség, vagyis nyűg, megszüntetendő rablánc.

Ők ezért olyanok, amilyenek. Ecsetférgek. Viszont az „ecsetféregség” csak fikció, önkényes közösség és nem faj, így aztán bármely ecsetféreg szabadon gondolhatja magát homo sapiensnek, hiszen az szintúgy puszta fikció.

Jut is eszembe: nemrég az egyik leírhatatlan tévécsatornán néztem valami éjjeli adást, az volt a címe, hogy Tabu. (Ez valami sorozat vagy mi…) Abban a részben, amit láttam, homo sapiensek voltak a főszereplők, úgy is mint fikciók, akik akkor voltak boldogok és úgy érezték jól magukat, ha rózsaszín latex cuccba bújhattak, és malacként befeküdhettek egy ólba, ahol szabadon röfögtek, élték a malacok boldog életét. Egy másik egyed pedig kutyaként volt boldog, és akadt egy társa, aki pórázra kötötte, elvitte sétálni, és kutyatálból etette. S az volt a csúcspont, amikor megjelent a képernyőn egy pszichológus, aki elmagyarázta, mennyire klassz, hogy ezek az egyedek végre szabadon kiélhetik vágyaikat, és nem kell frusztráltnak lenniük.

Tényleg. Például a malackákhoz visszatérve, azért én nem állnék meg félúton. Tessék végigmenni a szabadság ösvényén! Tessék meghízni rendesen, aztán jöhet a böllér.

Az út végén pedig ott egy szelet szalonna. A disznólét nirvánája.

Mert fajok úgysincsnek. Csak fikciók. Meg önkényes közösségek. Meg nickgrabowszkik. Meg büszke homokosok.

Tényleg ki fogunk pusztulni. Sebaj. Majd elkezdjük elölről. Hátha akkor jobban fog sikerülni a vége, és nem nickgrabowszkiba fog torkollni az egész.

Bayer Zsolt - magyarhirlap.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Történelem (18) Titkok és talányok (12) Politika (1582) Életmód (1) Mozi világ (440) Autómánia (61) Kultúra (9) Flag gondolja (36) Sport (729) Mozaik (83) Vetítő (30) Nagyvilág (1310) Gasztronómia (539) Egészség (50) Mondom a magamét (7725) Gazdaság (713) Jobbegyenes (2825) Tv fotel (65) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (11) Irodalmi kávéház (537) Nézőpont (1) Heti lámpás (322)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>