Ma 2020 július 14. Örs, Stella napja van. Holnap Henrik, Roland napja lesz.
Bayer Zsolt: A cáfolat cáfolatának cáfolata

Bayer Zsolt: A cáfolat cáfolatának cáfolata

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Hálás köszönet érte!

Volt szerencsém (és kedvem) írni egy hosszú cikket annak kapcsán, hogy előkerült egy norvég „klímastratégiai professzor” (húha!), aki szerint Ceausescu abortusztilalma és Orbán gyerekszám-növelő és családvédelmi intézkedései egyformák, ugyanazok (az ehhez az idióta gazemberhez hasonló idióta gazemberek szerint pedig ez már maga a nácizmus).

Ebben a cikkben sokat idéztem egy írásból, ]]>EBBŐL!]]>

A cikk idén május 10-én jelent meg, szerzője Táborszki Bálint. Senki, ismétlem, senki egy árva szóval sem kritizálta vagy bírálta az eredeti írást. Most, hogy én idéztem belőle hosszú részeket, mindjárt előkerült egy Sárosi Péter nevű felkent megmondóember (nyilván „klímastratégiai professzor”), aki blogjában nekilátott megcáfolni – engem. Nem Táborszki urat, ó, dehogy! Engem. És ebbéli buzgalmában arra is képtelenné vált, hogy megkülönböztesse, mit írtam én és mit Táborszki Bálint, ugyanis olyan kijelentéseket ad az én számba, amelyek az eredeti cikkben olvashatók, én pedig egyértelműen idéztem őket. Semmi baj, kicsire nem adunk, Sárosi Péternek nem erőssége a szövegértés. Amúgy pedig Sárosi önmagában nem lenne érdekes, ami igazán fontos, hogy a blogjában megjelent „cáfolat” azonnal hatalmas karriert futott be az én bármely állításom azonnali megcáfolására fogékony „sajtó” berkeiben. Így elsőként a 444 „fedezte fel” Sárosi megcáfolhatatlan és megfellebbezhetetlen cáfolatát, a 444 üdvöskéje, Szily László szerint Sárosi akkorát cáfol rajtam, hogy kilóg az ellenőrzőmből. És ahogy ez ilyenkor lenni szokott, a 444 fantasztikus írását azonnal átvette a többi cáfolhatatlan és megfellebbezhetetlen és persze mindenekelőtt „független” termék, HVG és társai, tudjuk pontosan.

Éppen nekifogtam megírni a cáfolat cáfolatát, amikor örömmel fedeztem fel, hogy a munka dandárját elvégezte helyettem maga Táborszki Bálint, ]]>ITT.]]>

Hálás köszönet érte!

Nos, teljesen nyilvánvaló, hogy a szelektíven független Szily Lackó erre, a cáfolat cáfolatára már nem fog „véletlenül” rábukkanni, ezért teszem fel ide, a blogomra.

Akit pedig a többi és érdekel, azoknak, íme, egy „folyamatábra”:

1.: Az eredeti HVG-s interjú a norvég 2professzorral:

]]>https://hvg.hu/elet/20190724_Vegre_azokat_a_noket_kellene_jutalmazni_akik_nem_alapitanak_nagycsaladot]]>

2.: Ebben a témában született két írásom a Magyar Nemzetben:

]]>https://magyarnemzet.hu/velemeny/ezek-orultek-vagy-gazemberek-7151993/]]>

]]>https://magyarnemzet.hu/velemeny/ezek-orultek-vagy-gazemberek-2-resz-7152014/]]>

]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

Hozzászólások

Béla
2019-07-31 09:54
Családonként a két gyermek, kevés'' !!!!HÁROM GYERMEK AZ EGÁL, OTT AZ ANYA ÉS APA LEGALÁBB ÖNMAGUKAT ÚJRATERMELIK. Félreérthető Bayer a két gyermek emlegetésével. Három, az a kettő. 2,2 gyerek nincsen. NAGYCSALÁDOK NÉLKÜL, egy nép, egy társadalom elpusztul. Ez ténykérdés. A nagycsaládos a többiek helyett vállalja a gyermeknevelést, bármilyen okból is nincsen azoknak gyermeke, akik helyett teljesít. A nagycsaládos ember...
Béla
2019-07-31 09:57
Táborszkival vigyázni kell, tehetséges, de teljesen cinikus, s bármiről bebizonyítja az ellenkezőjét, ha azért fog többet kapni. Orbánt gyűlöli egyébként, az utóbbi időben magyar mezben van. De ez semmit nem jelent. Istentelen ember.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (6) Vetítő (37) Nagyvilág (1450) Sport (729) Politika (1571) Jobbegyenes (1798) Életmód (1) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Flag gondolja (33) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (4652) Rejtőzködő magyarország (171) Heti lámpás (241) Egészség (50) Gazdaság (652) Belföld (5) Tereb (140) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Történelem (14) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (489) Titkok és talányok (12) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>