Ma 2021 május 08. Mihály napja van. Holnap Gergely napja lesz.
A rovás jelrendszer lelke

A rovás jelrendszer lelke

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Az ősmagyar jelképek, vagyis a rovás jelrendszer oktatása.

A mai emberek alkotta világ is azért olyan-amilyen, mert elfogadtunk róla egy magyarázatot, egy mesét, ami aztán ahogyan éltük az életet, egy elég csúnya valósággá változott.

Mert ha például kivonjuk az embert a földi ökoszisztémából, azt látjuk, hogy az érintetlen természet világa azért állandó több milliárd éve, mert mindig a természetes egyensúlyra törekszik. Ebből is látszik, hogy nem a világ tette az embert azzá a pusztítóvá, amivé vált. Mert az emberek által felépített világ, mindig olyan lesz, mint a magyarázat, ami szerint élnek benne az emberek.

]]>]]>

A lényeg ebben, hogy többféle magyarázat létezik arról, hogy milyen ez a világ, és hogy hogyan kéne benne élni. De az hogy mi melyik magyarázat mögé állunk be, és ezzel milyen világot építünk, ez csak rajtunk múlik!

Ez a mi, eredeti teremtésünk, és ez az, amit tudatosítanunk kell a most felnövekvő embergyerekekben!

Mindezek után merüljünk el egy kicsit abban a világban, amit nyelv és jelalkotó Őseink teremtettek. Lépjünk be ebbe a szeretetre, a jóságra, és tisztaságra épülő rendszerbe, a rovás jelrendszerbe, s még az is lehet, hogy a végén a valóságban is felépítjük ezt a mára már csak a hangokban és a jelekben létező ősi világot…

*
„A Rovás Jelrendszer Lelke” című ezen kiadvány a gyerekek nyelvén próbál meg támpontokat adni, hogy hogyan lépjünk be a még élhető, ragyogó és élettel teli világba...
*
Ajánlott még:

]]>Ősmagyar Jel-Kép-ek]]>
]]>A rovás jelrendszer mint útikönyv]]>
]]>A magyar nyelv mint útikönyv II.]]>
]]>A magyar nyelv mint útikönyv]]>

RENDELHETŐ!

]]>]]>

]]>]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (171) Nagyvilág (1454) Kultúra (6) Életmód (1) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Belföld (6) Flag gondolja (33) Sport (729) Titkok és talányok (12) Vetítő (37) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (657) Egészség (50) Politika (1578) Jobbegyenes (2020) Irodalmi kávéház (505) Történelem (14) Heti lámpás (254) Mondom a magamét (5280) Mozi világ (440) Tereb (140)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>