Ma 2024 május 27. Hella napja van. Holnap Emil, Csanád napja lesz.
boszniai-piramisok-konyv-sam-osmanagich-angyali-menedek-kiado-konyvek-bosnyak-piramisok-konyv.jpg

A Boszniai Piramisok és a világ elveszett piramisainak vizsgálata

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Milyen különleges energetikai mező található a Boszniai Piramis tetején?

KAPHATÓ, RENDELHETŐ!

„Majdnem minden, amit tanítanak nekünk az ősi történelemről, az ember származásáról, a különböző civilizációkról és a piramisokról, hamis.
A történelemkönyveket újra kell írni!”

Piramisok nemcsak Egyiptomban és Mexikóban épültek. A lenyűgöző tény az, hogy megtalálhatók Guatemalában, Hondurason, Salvadorban és Belizében, Közép-Amerikában, tucatjával épültek piramisok a Kanári-szigeteken és Mauritiuson, 224 piramis ismert Núbiában (ami most Észak-Szudán), piramisok százaira bukkantak Kínában és Kambodzsában. 

További kutatások megerősíthetik piramisok létezését az Amazonas vidékén, Brisbane környékén (Ausztrália), Ecuadorban, Indonéziában, vagy éppen Kuba partjainál, a Karib-tenger fenekén.

Sam Osmanagich idegenvezetésével bepillanthatunk a világ elhallgatott piramisainak rejtélyeibe, körbekalauzol bennünket, továbbá részletesen bemutatja az eddigi összes kutatási eredményét az úgynevezett Boszniai Piramisokról. 

• Milyen különleges energetikai mező található a Boszniai Piramis tetején?
• Mi köze az ősi rovásírásunknak a piramisokban talált jelekhez? 
• Ha mindez igaz, mégis hány tízezer évvel kell átírni az európai népek történelmét?

A piramis-építés koncepciója világszerte ismert, már évezredek óta létezik. Azt tanították nekünk, hogy a felsőbbrendű fehér ember érkezése előtt nem volt kapcsolat a kontinensek között. Ez tévedés. Könyvünkből kiderül, hogy a világ összes elhallgatott piramisa messze idősebb annál, mint amit a tudósok hajlandóak elismerni.

A XXI. században a piramis-tudomány igen fontos eszközzé vált, amely képes ajtókat nyitni teljesen új világok felé, ahol a fizikai, energetikai és a spirituális szempontok összekeverednek. A boszniai piramiskomplexum felfedezése Visokoban hihetetlen mértékben fontos az új tudományos paradigma megalkotásához.

„A kötet segít nekünk újraértelmezni az évszázados tudásunkat a piramisokról, melyek valószínűleg tévesek. Megmutatja milyen kutatásokra van szükség a valódi megismerésükhöz, mik segíthetnek együttesen a múlt fejlett kultúráiról elegendő adatokat gyűjteni. Így választ kaphatunk azokra a kérdésekre is, amelyek a mi civilizációnkkal kapcsolatosak, és segítenek megtalálni a helyes utat, elhazudott történelmünkből az igazság felé”.

]]>]]>
*
Az ősi civilizációkkal összevetve, elvesztettük mára az egyensúlyunkat a spirituális és az anyagi világ között, és elvesztettük a természettel való kapcsolatunkat is. Ennek újbóli felfedezésére fogadjuk idegenvezetőnknek dr. Sam Osmanagich-ot, akivel, és a gazdagon illusztrált kötet színes ábrái segítségével ismerjük meg a piramisok világát, többek között a Boszniai Piramisok titkait is!

Kiadó: Angyali Menedék

]]>]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Tv fotel (65) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (11) Kultúra (9) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1310) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Flag gondolja (36) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (7619) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (710) Politika (1582) Heti lámpás (317) Jobbegyenes (2807) Tereb (146) Nézőpont (1) Életmód (1) Gasztronómia (539) Történelem (18) Autómánia (61) Egészség (50) Irodalmi kávéház (537) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>