Ma 2023 december 04. Borbála, Barbara napja van. Holnap Vilma napja lesz.
A magyarság őstörténete és őshazája

A magyarság őstörténete és őshazája

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Figyelem! Együtt sosem látott, beszerezhetetlen tanulmányok gyűjteménye.

7 őstörténeti tanulmány, 15 cikk, +23 könyvet tartalmazó CD melléklettel KAPHATÓ!

Együtt sosem látott, beszerezhetetlen tanulmányok gyűjteménye. Egy páratlan látásmódú, az ismeretlenségbe vesző magyar kutató hatalmas munkásságát gyűjtöttük itt egybe. A tiszalöki dr. Cserép József történész, magyar őstörténeti világképe géniuszi. Valahogy ellentétbe került a „hivatalos” tudománnyal, ez az oka az elhallgatásának.

Pedig páratlan felfedezéseket tett és alaposságát, olvasottságát, felkészültségét aligha lehet vitatni. Örömmel nyújtjuk át a páratlan gyűjteményt, amelynek megszerzése is igen komoly erőfeszítéseket igényelt a Kiadó részéről.

A Cserép hagyaték az egyik legértékesebb magyar őstörténeti örökség.

Együtt sosem látott, beszerezhetetlen tanulmányok gyűjteményét tartja kezében az Olvasó. Egy páratlan látásmódú, az ismeretlenségbe vesző magyar kutató, hatalmas munkásságát gyűjtöttük itt egybe.

A tiszalöki dr. Cserép József történész, magyar őstörténeti világképe géniuszi. Munkái még a főkönyvtárainkban sem jelennek meg, kutató nem kölcsönözheti. Egyszerűen nincs és nem is létezik. Nem is létezhet. Valahogy ellentétbe került dr. Cserép és a „hivatalos” tudomány, s ez az oka az elhallgatásának. Pedig páratlan felfedezéseket tett és alaposságát, olvasottságát, felkészültségét aligha lehet vitatni.

Nagy örömmel nyújtjuk át ezt az alábbi páratlan gyűjteményt, melynek megszerzése is igen komoly erőfeszítéseket igényelt a Kiadó részéről:

• „Classica philologia a történelem alapozója”
(Fölfedezésem s más tudományos megállapításaim) (1936)

• „A magyarok őshazája és őstörténete – Madya-Lemuria és Atlantisz a médok, pannónok, feniciek és etruszkok őshona és az emberi kultúra bölcsője.” (1933)

• „A magyarok eredete, a turáni népek őshazája és ókori története” (1925)

• „A turániak őshazája s ókori nagy vándorlásaik” (1924)

• „A világhírű Nagy Sándor a matyó-magyarság királya volt” (1937)

• „Honfoglaláskori történetünk újabb adatai” (1938)

• „A magyarok őshazája Amerika” (1929)

A kötethez egy 23 munkát tartalmazó CD melléklet is tartozik (3539 digitalizált korabeli oldallal), amelyen nem őstörténeti vonatkozású, de szintén történelmi kutatásának kötetei, dolgozatai érhetők el.

*
Így teljes a Cserép hagyaték, amely ebben a formában az egyik legértékesebb magyar őstörténeti örökség...
*
Cserép József (Kiskunfélegyháza, 1858. december 23. – Tiszalök, 1948. szeptember 23.) bölcselettudor, középiskolai és egyetemi tanár, Cserép Sándor öccse. Az algimnáziumot szülőhelyén, a felsőbb osztályokat Szegeden, az egyetemi tanulmányokat 1878-tól Budapesten végezte, ahol 1882-ben a klasszika-filológiából tanári oklevelet szerzett. 1884-ben bölcselettudor lett. 1889-ben tanári oklevelét a magyar nyelv és irodalommal egészítette ki a kolozsvári egyetemen. 1893-tól Aradon, majd 1897-től Budapesten működött mint főgimnáziumi tanár. 1893-ban a kolozsvári, 1898-ban a budapesti tudományegyetemen a római irodalomtörténet, a római régiségek magántanára lett. 1912-ben egyetemi nyilvános rendkívül tanár volt az 1920-ban történt nyugdíjba vonulásáig...
*

]]>Kiemelten ajánljuk mellé: ]]>Szkítia I. Csomag]]> ]]>A magyarság őstörténete és őshazája]]> ]]>A bor és a szőlő ősi magyar titkai]]> ]]>Jézus magyar eredete - Jézus király a Pártus herceg, Magyar Biblia]]> ]]>A magyar ornamentika nagykönyve]]> ]]>Hun örökségünk, szkíta dicsőségünk]]> ]]>A Kárpát-medence sumér öröksége]]> ]]>A magyar népmese és mitológia varázslatos világa]]> ]]>Magyar mitológia]]> ]]>Kandra Kabos magyar mitológiai és történelmi munkái]]> ]]>Fáy Elek magyar őstörténeti hagyatéka]]> ]]>Ősmagyarok és sumírok]]> ]]>A magyarság ősi gyökerei]]> ]]>Ritka magyar őstörténeti források]]> ]]>Árpád Kódex]]> ]]>A magyar ősvallás és őstörténet elhallgatott összefüggései]]> ]]>A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!]]> ]]>Újabb magyar ősmesék]]> ]]>Az ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap]]> ]]>Atilla Kódex]]> ]]>A megtalált kapcsolat]]> ]]>Baráthosi összes turáni könyve I-II.]]> ]]>Magyar ősmesék]]> ]]>Káldeától Ister-Gamig I-II-III.]]> ]]>Tárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája]]> ]]>Magyarország álomtörténete 1929-1941]]> ]]>Trianon és a harmadik világháború]]> ]]>Őseink Fényvallása]]> ]]>A Sumír örökségünk - A Bobula Ida hagyaték]]> ]]>A Fekete Madonna titka]]> ]]>Ősmagyar hagyományaink]]> ]]>A magyar Jézus és eltitkolt tanításai]]> ]]>A magyar tündérvallás]]> ]]>A magyarság igaz őstörténelme]]> ]]>Az ősmagyarok mitológiája]]> ]]>Pogány Biblia - Koppány hagyatéka]]> ]]>A Magyar MU - A teljes Csicsáky-hagyaték]]> ]]>A Magyar Korona könyve]]> ]]>Nimród gyűrűje]]> ]]>Piliscsillag, Napcsillag]]> ]]>A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép]]> ]]>Az aranylemezek üzenete]]>

 

]]>]]>

]]>]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (146) Jobbegyenes (2722) Életmód (1) Autómánia (61) Gazdaság (693) Nézőpont (1) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (531) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (10) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Heti lámpás (281) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Flag gondolja (34) Politika (1581) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Kultúra (6) Nagyvilág (1309) Történelem (16) Titkok és talányok (12) Sport (729) Mozaik (83) Mondom a magamét (7246)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>