Ma 2022 december 03. Ferenc napja van. Holnap Borbála, Barbara napja lesz.
Vágó István ezúttal túl messzire ment

Vágó István ezúttal túl messzire ment

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Szégyen!

Ez jól látszik a közönség segítsége nélkül is.

A letűnt kvízmester, ma DK-s politikus, Gyurcsány hű fegyverhordozója ezúttal túl messzire ment. Facebook-oldalán rontott rá a kormányra, és nem is akárhogy, ezzel az elborult, beteges bejegyzéssel:

Nem kell a közönség segítségét kérni, hogy az alattomos, gyűlöletkeltő szándékot felfedezzük.

A nem is túlzottan burkolt üzenetben azzal gyanúsítja meg a kormányt, hogy a magyar nyugdíjasok életét veszélyezteti, s emiatt végez kevesebb vírustesztet. Az ok pedig a spórolás.

Felháborító!

Még akkor is az, ha tudjuk, hogy amióta hazánkban is megjelent a koronavírus, DK-s politikusok egyre csak azzal foglalkoznak, hogy a különben sem egyszerű helyzetet dramatizálják és hisztériát keltsenek.

Megszólalásaik arra irányulnak, hogy a járvány megakadályozására tett – egyébként mintaszerű és szakszerű – kormányzati intézkedéseket kicsinyes politikai érdekből negatív színben tüntessék fel.

De eddig ilyen messzire nem merészkedtek, mint most, ezzel a poszttal.

Ez a célzatos gyűlöletkeltő üzenet vérlázító még az ilyen Vágó-féle gyurcsányista talpnyalóktól is!

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (6470) Irodalmi kávéház (516) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Tv fotel (65) Tereb (142) Életmód (1) Nagyvilág (1304) Politika (1581) Jobbegyenes (2486) Heti lámpás (260) Sport (729) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Történelem (15) Autómánia (61) Egészség (50) Belföld (8) Rejtőzködő magyarország (168) Flag gondolja (33) Gazdaság (669)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>