Ma 2023 december 06. Miklós napja van. Holnap Ambrus napja lesz.
Vágó István ezúttal túl messzire ment

Vágó István ezúttal túl messzire ment

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Szégyen!

Ez jól látszik a közönség segítsége nélkül is.

A letűnt kvízmester, ma DK-s politikus, Gyurcsány hű fegyverhordozója ezúttal túl messzire ment. Facebook-oldalán rontott rá a kormányra, és nem is akárhogy, ezzel az elborult, beteges bejegyzéssel:

Nem kell a közönség segítségét kérni, hogy az alattomos, gyűlöletkeltő szándékot felfedezzük.

A nem is túlzottan burkolt üzenetben azzal gyanúsítja meg a kormányt, hogy a magyar nyugdíjasok életét veszélyezteti, s emiatt végez kevesebb vírustesztet. Az ok pedig a spórolás.

Felháborító!

Még akkor is az, ha tudjuk, hogy amióta hazánkban is megjelent a koronavírus, DK-s politikusok egyre csak azzal foglalkoznak, hogy a különben sem egyszerű helyzetet dramatizálják és hisztériát keltsenek.

Megszólalásaik arra irányulnak, hogy a járvány megakadályozására tett – egyébként mintaszerű és szakszerű – kormányzati intézkedéseket kicsinyes politikai érdekből negatív színben tüntessék fel.

De eddig ilyen messzire nem merészkedtek, mint most, ezzel a poszttal.

Ez a célzatos gyűlöletkeltő üzenet vérlázító még az ilyen Vágó-féle gyurcsányista talpnyalóktól is!

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1581) Mozi világ (440) Nagyvilág (1309) Sport (729) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Irodalmi kávéház (531) Nézőpont (1) Gazdaság (694) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (281) Flag gondolja (34) Történelem (16) Jobbegyenes (2724) Kultúra (6) Tv fotel (65) Mondom a magamét (7252) Tereb (146) Autómánia (61) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (10) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>