Ma 2021 május 06. Ivett, Frida napja van. Holnap Gizella napja lesz.
Vágó István ezúttal túl messzire ment

Vágó István ezúttal túl messzire ment

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Szégyen!

Ez jól látszik a közönség segítsége nélkül is.

A letűnt kvízmester, ma DK-s politikus, Gyurcsány hű fegyverhordozója ezúttal túl messzire ment. Facebook-oldalán rontott rá a kormányra, és nem is akárhogy, ezzel az elborult, beteges bejegyzéssel:

Nem kell a közönség segítségét kérni, hogy az alattomos, gyűlöletkeltő szándékot felfedezzük.

A nem is túlzottan burkolt üzenetben azzal gyanúsítja meg a kormányt, hogy a magyar nyugdíjasok életét veszélyezteti, s emiatt végez kevesebb vírustesztet. Az ok pedig a spórolás.

Felháborító!

Még akkor is az, ha tudjuk, hogy amióta hazánkban is megjelent a koronavírus, DK-s politikusok egyre csak azzal foglalkoznak, hogy a különben sem egyszerű helyzetet dramatizálják és hisztériát keltsenek.

Megszólalásaik arra irányulnak, hogy a járvány megakadályozására tett – egyébként mintaszerű és szakszerű – kormányzati intézkedéseket kicsinyes politikai érdekből negatív színben tüntessék fel.

De eddig ilyen messzire nem merészkedtek, mint most, ezzel a poszttal.

Ez a célzatos gyűlöletkeltő üzenet vérlázító még az ilyen Vágó-féle gyurcsányista talpnyalóktól is!

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (5278) Sport (729) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1454) Tereb (140) Heti lámpás (254) Rejtőzködő magyarország (171) Autómánia (61) Történelem (14) Egészség (50) Belföld (6) Irodalmi kávéház (505) Kultúra (6) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Politika (1578) Flag gondolja (33) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Jobbegyenes (2019) Gazdaság (657) Vetítő (37)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>