Ma 2024 február 22. Gerzson napja van. Holnap Alfréd napja lesz.
Üzenet a megtámadott betlehemeseknek

Üzenet a megtámadott betlehemeseknek

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
A szeretet ereje.

December 14-én hetedik alkalommal rendezett élő betlehemet a Vivre Noël Autrement (Éljük meg a karácsonyt másképp) szervezet Toulouse-ban a Szent György téren. A rendezvényt agresszív, szélsőbaloldali tüntetők hiúsították meg – írja a ]]>vasárnap.hu]]>.

A tüntetők a szekularizált államra (sic!) hivatkozva kifütyülték a betlehemeseket. Istenkáromló rigmusokat skandáltak és fizikailag inzultálták az ünnepség résztvevőit.

Úgy látszik Franciaországban sem különb egy szemernyivel sem a baloldal, a hazainál.

Mindannyian emlékszünk, hogy tavaly decemberben magukból kivetkőzött ellenzéki tüntetők szétverték, megrongálták a Parlament előtt felállított karácsonyfa alatt lévő szánkókat. Akkor hatalmas szívvel, a székely Gyimesvölgyi Férfikórus tagjai pótolták az árva gyerekeknek szánt, ellopott, összezúzott gyerekjátékokat. Példát mutatva a világnak, hogy a szeretet él és mindig legyőzi a féktelen, indokolatlan erőszakot.

Azt üzenjük Toulouse-ba, Párizsba, Berlinbe és a világ minden olyan szegletébe, ahol az erőszak felüti a fejét, hogy mindig lesznek olyanok, akik gyűlölnek, de csak akkor győzhetnek, ha mi is gyűlöljük őket.

Ezért továbbra is, töretlenül hiszünk a szeretet és összefogás erejében.

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Mozaik (83) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (535) Flag gondolja (36) Gazdaság (698) Heti lámpás (305) Tv fotel (65) Életmód (1) Nézőpont (1) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1309) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (10) Mondom a magamét (7420) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Autómánia (61) Politika (1582) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2761) Tereb (146) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Történelem (17) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>