Ma 2024 július 18. Frigyes napja van. Holnap Emília napja lesz.
Schilling nagyon ocsmány képpel támad

Schilling nagyon ocsmány képpel támad

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ballib kefebajusz karácsonyra.

Schilling Árpád a ballibek házi művésze, ismét meglepett minket egy performansszal.

Sárosdi Lillának jól áll a kis kefebajusz, de a képpel sugallt, Schilling művész úr szőrös hátára festett szöveggel alátámasztani kívánt antiszemita utalás egész egyszerűen hazug, mert Schilling Árpád éppen a napokban jelentette be, hogy kiáll a Jobbik mellett a pártot ért támadások miatt.

Ilyetén módon az antiszemitizmussal és Hitlerrel való riogatás finoman szólva is álságos hiszen a művész úr, egy olyan párt mellett állt ki akinek prominensei mind-mind bizonyították korábban, hogy a kirekesztő, szélsőséges, antiszemita gondolkodás nem áll távol tőlük.

Emlékeztetőül:

Ózd polgármestere Janiczak Dávid még 2014-ben Adolf Hitlerre maszkírozott férfivel pózolt egy közös fotón.


Toroczkai László Ásotthalom polgármestere, tavaly a Magyar Helsinki Bizottság munkatársa, Léderer András „zsidó” és „homoszexuális” voltára utalt, ahelyett, hogy adatigénylésére válaszolt volna.

Köves Slomót pedig „megélhetési zsidónak” nevezte.

Dr. Fülöp Erik Tiszavasvári jobbikos polgármestere még tavaly hevesen tiltakozott az amerikai zsidóság utasítgatása ellen.

A Jobbik külügyi kabinetjének vezetője továbbra is az a Gyöngyösi Márton, aki nemzetbiztonsági kockázatnak nevezte a zsidókat.

A frakció tagja az a Kulcsár Gergely, aki beleköpött a holokausztnak emléket állító Duna-parti cipőkbe.

A pártelnök Vona Gábor még 2014 nyarán meg akarta szakítani a Magyarország és Izrael közötti diplomáciai kapcsolatokat, és izraeli termékek bojkottjára szólított fel.

Legutóbb pedig egy debreceni jobbikos önkormányzati képviselő cigányozott burkoltan.

Nácizni, és közben a nácik pártjára állni, na ez az igazi liberális művészet!

Boldog karácsonyt, Schilling úr!

Csépányi Balázs

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Politika (1582) Jobbegyenes (2825) Vetítő (30) Mozi világ (440) Mondom a magamét (7719) Heti lámpás (322) Irodalmi kávéház (537) Nagyvilág (1310) Belföld (11) Tv fotel (65) Történelem (18) Gazdaság (713) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Nézőpont (1) Titkok és talányok (12) Kultúra (9) Tereb (146) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (36) Gasztronómia (539) Sport (729) Egészség (50) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>