Ma 2024 április 18. Andrea, Ilma napja van. Holnap Emma napja lesz.
Lovasi András is Gyurcsány kottájából énekel

Lovasi András is Gyurcsány kottájából énekel

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
„Az életben nincs már több móka”

Lovasi András, a Kispál és a Borz együttes frontembere úgy érezte, fel kell szólalnia a NER ellen, és amilyen szörnyű és elnyomó ez a rendszer, meg is tehette, méghozzá meglehetősen alpári stílusban. Hol máshol, mint a Magyar Hangban öntötte ki a szívét a zenész:

„Remélem, megérem a bukásukat. Nem egy választási vereségre gondolok, hanem hogy a nagy mű, a NER, alaptörvényestül, holdudvarostul, mindenestül úgy megy a kukába, mint nemrég az alaptörvény szerzője (…) A végén azoknak se lesz jó, akik a hab tetején vannak, mert ezekben a rendszerekben mindenhol rossz. Pont mint a pokolban.”

Természetesen tette mindezt a függetlenség és az objektivitás talaján mozogva, tartózkodva a személyeskedéstől. Na de egy igazi liberális művésznek mindent lehet, nincsenek korlátok.

Lovasi még azt is kifogásolta, hogy bizonyos zenészek milyen jó kapcsolatot ápolnak a kormánnyal, hozzátéve: ezek a művészek a Kádár-rendszerben is jól prosperáltak.

Arra azonban nem kérdezett rá a szemfüles interjúkészítő, hogy miért mindig csak az a baj, az a probléma, ha valamely művész jobboldali, mert arról viszonylag kevés elítélő cikk, negatív komment születik, hogy a színész, művész, zenésztársadalom jelentős része harcos baloldali nézeteket vall, és mondjuk őrséget állva biztosítja támogatásáról az SZFE lázadóit.

De hát semmi és senki sem tökéletes, még Lovasi András sem. Aki már ott tart a szavai szerint, hogy annyira elege van, hogy már nem is a Kétfarkú Kutya pártra fog szavazni, hanem erőt vesz magán, és az összefogásra fog voksolni.

Hát nem csodálatos ez? Mint a mesében. De mi nem most jöttünk le a falvédőről, pontosan tudjuk, hogy Lovasi felbukkanása nem a véletlen műve, hiszen már Gyurcsány kottájából énekel a liberális zenész.

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Tereb (146) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1310) Mozaik (83) Autómánia (61) Kultúra (7) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (537) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Flag gondolja (36) Politika (1582) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (18) Belföld (10) Nézőpont (1) Heti lámpás (312) Mondom a magamét (7546) Sport (729) Jobbegyenes (2788) Gazdaság (705) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>