Ma 2024 február 21. Eleonóra napja van. Holnap Gerzson napja lesz.
Lendvai Ildikó vérgőzös kirohanása: durván belerúgott a fideszes államtitkárba

Lendvai Ildikó vérgőzös kirohanása: durván belerúgott a fideszes államtitkárba

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A szocik egykori nagyasszonyának nagyon fáj Tusványos.

 

A baloldal nem bírja megemészteni ]]>Tusványost]]>. Az ő beteg magyarellenes koordináta redszerükből ugyanis teljes mértékben hiányoznak az olyan fogalmak, mint a nemzeti összetartozás, a nemzeti identitás és a haza. Lendvai Ildikó, a ma már gyakorlatilag nem létező szocialista párt egykori prominense ennek a frusztrációjának hangot is adott a Népszavában megjelent]]> magasröptű írásában]]>, ráadásul oly módon, hogy személyében támadta meg a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkárát, Potápi Árpád Jánost.

„Ha én Orbán Viktor lennék, nem engedném nyáron össze-vissza kóricálni a csapatomat.(...) Az ember azt hinné, legalább Tusnádfürdőre nyugodtan el lehet engedni őket.(...) A Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkáráról gondoltam a legkevésbé, hogy meglepetéssel szolgál. Kicsinyhitű voltam. Potápi Árpád a sajtó szerint váratlan vallomást tett arról, hogy ő csak Nagy-Magyarországot, lovat és nőt tud rajzolni. (Nem tudom, pont-pont-vesszőcskével próbálkozott-e már, tudnám ajánlani.) Ez »gyakorlatilag egész identitásomat kifejezi« – tette hozzá büszkén.”

Az nem derült ki pontosan, hogy az állampárt hajdani cenzorának mivel van baja, a Nagy-Magyarországgal, a nőkkel vagy esetleg a lovakkal. A Nagy-Magyarországot még értjük is, hiszen a balosok rettegnek tőle, mint az ördög a tömjénfüsttől. A lovaktól való fóbia viszont már kevésbé érthető, hiszen pont az egykori pártjában van, aki előszeretettel lovagol igaz, ő főként a ]]>méregdrága tengeri lovaglást ]]>kedveli. De, hogy a nőkkel mi lehet a baj, az teljesen érthetetlen. Arra azért kíváncsi lennék, hogy Ildikó mit tudna rajzolni, ha megkérnék, hogy pingáljon valamit, ami először eszébe jut. Gyanítható, hogy egy bazi nagy vörös csillag, esetleg egy sarló, kalapáccsal biztos papírra kerülne.

Azonban Lendvai vérgőzös kirohanásának igazi oka az, hogy nem bírja elviselni azt a vitathatatlan tényt, ami az elmúlt hétvégén is bizonyítást nyert, hogy ]]>Orbán Viktor]]> és a magyar kormány politikájának ilyen sok követője van. Fájlalja, hogy ma már nem úgy mennek a dolgok, mint anno az ő idejében, amikor még meg lehetett mondani az embereknek, hogy mit szeressenek és mit nem.

Borítókép: Lendvai Ildikó, a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője a Demokratikus Koalíció Monoklis tüntetés - nőverő képviselőnek nincs helye a törvényhozásban címmel megtartott demonstrációján a Képviselői Irodaház előtt 2013. november 18-án. (Forrás: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd )

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1309) Mondom a magamét (7417) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Politika (1582) Kultúra (6) Mozi világ (440) Vetítő (30) Tereb (146) Szépségápolás (15) Heti lámpás (304) Történelem (17) Nézőpont (1) Tv fotel (65) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Jobbegyenes (2760) Flag gondolja (36) Gasztronómia (539) Egészség (50) Gazdaság (698) Irodalmi kávéház (535) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (10)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>