Ma 2022 augusztus 19. Huba napja van. Holnap István napja lesz.
Gyurcsány samesza nekiesett Orbánnak, de beletört a bicskája

Gyurcsány samesza nekiesett Orbánnak, de beletört a bicskája

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Na, álljunk meg egy szóra!

Gréczy Zsolt (!) utódja, a DK-s Varga Zoltán megszólalt és újból előkapta a ballib mantrát a Szájer-ügy kapcsán. Azt kérdezte, hogy mi nem fér bele a Fidesz értékrendjébe, illetve még hozzátette, hogy szerinte Orbán Viktor még soha semmiről nem adott számot. És természetesen a miniszterelnököt majd a történelem fogja számon kérni, satöbbi, satöbbi.

Na itt álljunk meg egy szóra.

Egyrészt nevetséges és teljesen hiteltelen egy olyan párt nevében bárkin bármit is számon kérni, amelynek az elnökének önkényuralma alatt nyílt utcán lövettek ki szemeket és verettek meg ártatlan magyar embereket. Másrészt, Varga úr: nézze már meg közelebbről, kinek a helyére ült be a parlamentbe, majd utána érdeklődjön, rendben? Az önmagáról pornográf képeket közzétevő, önmagát önkielégítés után mutogató, szexuális zaklatással vádolt, gyászos hírű elődjéről beszélek. Harmadrészt pedig Orbán Viktor éppen a napokban lett a szabad Magyarország leghosszabb időt hivatalában töltött miniszterelnöke, Tisza Kálmánt előzve meg ezzel. Ennyit a történelmi számonkérésről és a távlatokról.

Úgyhogy, Varga úr, ismét értelmet nyert a régi mondás: „Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.”

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Belföld (8) Gasztronómia (539) Flag gondolja (33) Mondom a magamét (6251) Életmód (1) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2388) Nagyvilág (1464) Egészség (50) Tereb (142) Politika (1581) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (513) Heti lámpás (260) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Mozi világ (440) Történelem (15) Gazdaság (667)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>