Ma 2021 március 01. Albin napja van. Holnap Lujza napja lesz.
Gyurcsány Ferenc támadásba lendült

Gyurcsány Ferenc támadásba lendült

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ismét a demokráciát félti a "szemkilövető."

A Demokratikus Koalíció elnöke számos területen bizonyította tehetségét.

A tánc, a színművészet, a lemezlovasság és matematika után, ezúttal visszatért ahhoz amihez talán a legjobban ért, az álszent, hazug demokráciaféltéshez. Hisztériakeltésbe kezdett a DK, mert állítólag kapott a parlament költségvetési bizottsága az Országgyűlés Hivatalától egy, a tér átalakításáról szóló feljegyzést. A Böszme ezen felbuzdulva közösségi oldalán gyorsan aggódott egy sort a Kossuth téren található Nagy Imre szoborért.

Ezt írta:

"Tényleg mennie kell Nagy Imrének is? Mert kommunistából lett nemzeti demokrata? Milyen iszonyatosan silányak vagytok. Foglalni akartok? Teret? Politikát? Történelmet? Erőtök van hozzá a pillanat mércéje szerint, de a történelemben senkik lesztek. A mártír miniszterelnökhöz nyúlni egyenlő 1956 meggyalázásával. (...)"

Tisztán látszik, hogy Gyurcsány igyekszik kihasználni azt, hogy az ellenzék gyakorlatilag romokban hever.

A magyar politikai élet szánalmas bohóca minden apró lehetőséget megragad, hogy magára irányítsa a figyelmet. Azon sem lepődnénk meg, ha a remélt siker érdekében legközelebbi sajtótájékoztatóján csörgősipkában, cigánykerekezve érkezne meg.

Minden esetre a hitelesség szempontjából ez a performansz üdvözítő lenne, mert a demokráciaféltés az ő szájából nagyon nem pálya.

Csépányi Balázs

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Tereb (140) Történelem (14) Egészség (50) Politika (1574) Flag gondolja (33) Gazdaság (657) Nagyvilág (1454) Mozaik (83) Vetítő (37) Rejtőzködő magyarország (171) Tv fotel (65) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Mozi világ (440) Jobbegyenes (1969) Heti lámpás (252) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (505) Belföld (6) Mondom a magamét (5133)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>