Ma 2024 július 22. Magdolna napja van. Holnap Lenke napja lesz.
Dermesztő dolgok történnek Karácsony Zuglójában

Dermesztő dolgok történnek Karácsony Zuglójában

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Érzékenyítés felsőfokon.

A Karácsony Gergely vezette zuglói önkormányzat egyik háttérintézménye és a Menedék Migránsokat Segítő Egyesület (ahol egyébként Szél Bernadett korábban dolgozott) közös migránsbarát programsorozatot indított.

A Menedék Egyesület a Zuglói Család- és Gyermekjóléti Központtal karöltve indítja el, ahogy]]> fogalmaztak:]]> a 6 alkalmas Migráns-specifikus szakmai műhelysorozatát.

Zuglóban is dübörög tehát a Soros-féle érzékenyítés..

Ma kettőkor volt az első alkalom, ez volt a mai a "menü":

- Műhelynyitás - Bevezetés a témába - "Hogy kerülök én ide?" A műhelysorozat nyitó alkalmán a téma egy aspektusát megragadó művészeti alkotást dolgozunk fel, érintve így az identitás, a kultúra, a vallás hétköznapi helyzetekben való megnyilvánulásait és azok hatásait.

És akiben esetleg a bevezetés után maradt némi hiányérzet megnézhette a Török kezdőknek (2010, Kadir Balci) című filmet is.

De a folytatás is tartalmasnak ígérkezik. Íme néhány főcím:

- Migráció, menekültek/bevándorlók Magyarországon, fogalmak, szabályozások

-  Család, párkapcsolatok, interkulturalitás

-  Migráció lélektana

A műhelysorozaton való részvétel természetesen ingyenes, mindössze regisztrációhoz kötött.

Ízlelgessük: történik mindez a Karácsony Gergely által irányított Zuglóban.

Tehát ne legyenek illúzióink, ha ők kerülnének hatalomra, azonnal lebontanák a határzárat, hogy a magyar emberek gyakorlatban is fel tudják használni az általuk szervezett Migráns-specifikus szakmai műhelysorozaton tanultakat.

Ugye, nem ezt akarjuk?

Csépányi Balázs

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nézőpont (1) Vetítő (30) Tereb (146) Belföld (11) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Egészség (50) Irodalmi kávéház (537) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (9) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1310) Történelem (18) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Heti lámpás (322) Gazdaság (713) Életmód (1) Mozi világ (440) Mondom a magamét (7725) Autómánia (61) Flag gondolja (36) Jobbegyenes (2825) Politika (1582) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>