Ma 2023 június 03. Klotild napja van. Holnap Bulcsú napja lesz.
Bősz Anett esete a rendszerváltással

Bősz Anett esete a rendszerváltással

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Liberális gőg vagy szimpla tudatlanság?

Bősz Anett a Népszavában (hol máshol?) publikált egy cikket, Lemossuk a gyalázatot címmel, amelyben a következőket írta: „ (…) A szabadság térnyeréséhez szükség van liberálisokra. Arra is szükség van, hogy a liberalizmusról lemossuk a gyalázatot, amit rákentek az Orbán-kormányok. A szabadság eszméjét a rendszerváltók sikeresen mutatták be a magyaroknak. A jelenkor liberálisaira is ez a feladat vár (…).”

Eddig csak feltételeztük, immár azonban biztosak is lehetünk benne, hogy a Magyar Liberális Párt elnökénél teljes a képzavar.

Azok között a bizonyos rendszerváltók között, akikről azt írja, hogy a szabadság eszményét sikeresen mutatták be a magyaroknak, meghatározó szerepet játszott az az Orbán Viktor, akiről egy másik mondatban már azt írja, hogy a liberalizmusra az Orbán-kormányok kenték rá a gyalázatot.

Hogy is van ez?

Valaki felvilágosíthatná Bősz képviselő asszonyt, hogy kik is voltak azok a bizonyos rendszerváltók!

Volna is egy tippünk, kitől kérhetne tanácsot, mielőtt legközelebb ismét elszabadulna kezében a toll: forduljon bizalommal egykori főnökéhez Fodor Gáborhoz, ő biztos tud majd segíteni a témában.

Ugyanis van még mit tanulnia.

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Mondom a magamét (6846) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Autómánia (61) Nagyvilág (1306) Irodalmi kávéház (521) Kultúra (6) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Tv fotel (65) Történelem (15) Tereb (142) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Gazdaság (681) Flag gondolja (33) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Belföld (9) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1581) Jobbegyenes (2622) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (264)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>