Ma 2024 május 23. Dezső napja van. Holnap Eszter, Eliza napja lesz.
Tíz év után

Tíz év után

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Bogár László lerántotta leplet a globalistákról.
Ma, tíz év távlatából már világosan látszik, hogy egy egészen új társadalmi, gazdasági politikai berendezkedés van kialakulóban.

„Ma, tíz év távlatából már világosan látszik, hogy egy egészen új társadalmi, gazdasági politikai berendezkedés van kialakulóban, amelynek konszenzusos neve ugyan (még) nincs, de lassan kibontakoznak a legfőbb jellemzői.

Ezek közül a legfontosabb, hogy stratégiájának alapja mindig a magyar nemzet nevű emberi közösség anyagi, fizikai, lelki, erkölcsi, szellemi energiáinak a gyarapítása, és csak ennek a célnak a kitűzése után vizsgálja azt, hogy ha ez volna a kívánatos, akkor mi volna a lehetséges. Vagyis ezzel létrejött az a politikusi karakter, amit Bibó István »lényeglátó realistának« nevezett, és amely karakter hiánya olyan sok kárt okozott már a magyarságnak.

Az persze aligha lehet kérdéses, hogy ennek a karakternek a megjelenése óriási konfliktusokat gerjeszt a globális térben, az Európai Unióban és a hazai politikai rendszerben egyaránt, és addig fog fennállni, amíg a magyar társadalom többsége képes nemcsak felismerni, hogy ez az egyetlen lehetőség a magyarság túlélésére, de arra is, hogy tudatosan meg is védje azoktól a támadásoktól, amelyek mögött értelemszerűen mindig a globális hatalomgazdaság és ennek külső és belső kollaboránsai húzódnak meg.

Ez a felismerés tenné lehetővé, hogy a következő tíz év is hasonlóan sikeres legyen.”

Az eredeti, teljes írást ]]>itt olvashatja el]]>.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (537) Egészség (50) Tereb (146) Autómánia (61) Mondom a magamét (7616) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Történelem (18) Nézőpont (1) Belföld (11) Mozaik (83) Jobbegyenes (2805) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Kultúra (9) Politika (1582) Gazdaság (710) Nagyvilág (1310) Flag gondolja (36) Heti lámpás (314) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Sport (729) Életmód (1) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>