Ma 2023 december 05. Vilma napja van. Holnap Miklós napja lesz.
91f47e4bd26f8f37b817026469212fef.jpg

Gyógyítja-e a citrom a rákot?

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Nyelvtani hiányosságok és fordításbeli tévedések sem akadályozzák meg annak a körlevélnek a terjedését, mely a citromot ruházza fel hihetetlen gyógyító erővel.

A ]]>Snopes.com]]> szerint az alább olvasható körlevél eredeti, angol változata valós és hamis információk egyvelege. Annyit elismernek az oldal szerzői, hogy a citrom és más citrusfélék tartalmaznak olyan összetevőket, amik bizonyos körülmények között rákellenes tulajdonsággal bírhatnak, és idéznek is három-négy ezzel foglalkozó kutatást. Ennek ellenére megállapítják, azt mondani, hogy a citrom általános rákgyógyító erővel bír („bizonyított orvoslás az ÖSSZES RÁK TIPUSOK ELLEN”), megöli a rosszindulatú sejteket, és helyettesítheti, sőt eredményesebb a kemoterápiás kezelésnél, túlzás – egyben felelőtlenség.

„A CITROM 10 000 szer erősebb mint a KEMÓTERÁPIA

Vágj fel citromot és add oda a gyerekeknek hogy szopogassák, vagy tegyél a pohár vizedben egy pár szeletett, ezzel is megelőzheted a rákot.

Ha valaki ismersz aki ezt még nem tudja kérlek hogy küld el nekik mert egy óriás szivességet teszel nekik azzal hogy tudatod velük ezt.

A Citrom ”Citrus” ez egy csodálatos termék ami MEGÖLI A RÁK SEJTEKET, 10 000 szer ERŐSEBB MINT A KEMÓTERÁPIA. Miért nem tudjuk mi ezt ???

Azért mert laboratóriumok vannak akik érdekeltek egy szintetikus verzió elkészitésére, ami HATALMAS PROFITOT hoz nekik. Te most úgy segíthetsz a szükségben levő bárátaidon, hogy ezt a tudomásukra hozod, hogy a “valódi citrom lé” (ami nem laboratóriumban készült) előnyös a betegségek megelőzésében. Az íze kellemes és NEM termeli azt a rettentő kemóterápiai efecteket (mellék hatások).

Ha van lehetőséged hogy egy citromfát ültess a kertedben vagy terasz-balkonodon, akkor még ma tedd meg.

Hány ember hal meg azért mert ez egy féltve örző titok, a múltimilliomosok és a nagy cégek nem akarják nyilvánosságra hozni, mert akkor elesnek az óriás haszontól.

Amint tudjátok a citrom fának nem kell sok hely, és tudjuk hogy sok fajta létezik belőlle. A citromot eheted külömböző képpen: megeheted a pépet, a kipréselt lét, készithetsz hűsítő italokat belőlle, sörbet (angolul sorbet), tésztákat süteményeket. A citrom hitelesítve van sok erényel, de a leg érdekesebb az az eredmény amin a cisztákon és a daganatokon csinál.

Ez a növény egy bizonyított orvoslás az ÖSSZES RÁK TIPUSOK ELLEN !!!

Egyesek azt mondják hogy a citrom nagyon hasznos külömböző rákokra. Anti-mikróbus spektrum (színkép) a BAKTÉRIUM, INFEKCIÓ és GOMBÁS MEGBETEGEDÉSEKRE, az ÉLŐSKÖDŐ PARAZITÁK ÉS FÉRGEK ELLEN, A VÉRNYOMÁST SZABÁLYOZZA AMI TÚL MAGASS, és egy ANTIDEPRESSANT (DEPRESSZIÓ ELLEN, CSÜGGEDÉS ELLEN), KÜZD A STRESSZ ELLEN, és az IDEG RENDETLENSÉG ELLEN !!!

Ennek az információnak a forrása elbűvölő. A világ legnagyobbik gyártójától jön, ami azt mondja hogy több mint 20 laboratórium tesztelte már 1970 óta, és a kivonatok ezeknek a kisérleteknek leleplezték azt hogy: MEGSEMMISITI A ROSSZ INDULATU CELLÁKAT 12 tipus rákban beleértve a: COLON (ezt a szót nem találtam meg a szótárban), MELL, PROSZTATA, TÜDŐ, és a HASNYÁLMIRíGY-ben.

Az összetett ebben a fában (citromfa) valóban azt mutatja, hogy 10 000 szer jobb mint az ADRIAMYCIN, ez az a gyógyszer amit használnak világszerte a kemóterápiában, ami meglassítja a növekedést a rák cellákban.

És ami a legfurcsább, hogy ez a CITROM kivonat tipus terápia, nem csak hogy megöli a rosszindulatú rák cellákat, de NEM BEFOJÁSOLJA AZ EGÉSSÉGES CELLÁKAT.”

marinov - urbanlegends

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Mondom a magamét (7250) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Nézőpont (1) Nagyvilág (1309) Flag gondolja (34) Tereb (146) Jobbegyenes (2723) Heti lámpás (281) Vetítő (30) Sport (729) Egészség (50) Irodalmi kávéház (531) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Mozi világ (440) Politika (1581) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (694) Belföld (10) Autómánia (61) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (16)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>