Ma 2017 május 28. Emil, Csanád napja van. Holnap Magdolna napja lesz.

március 2011

 • Kovács Béla, a kommunizmus áldozata

  A kommunizmus áldozatainak emléknapját (február 25.) az Országgyűlés 58/2000. (VI. 16.) sz. határozata rendelte el. Kovács Bélát, a Független Kisgazdapárt (FKGP) főtitkárát 1947-ben ezen a napon tartóztatták le és hurcolták a Szovjetunióba. Most a Múlt-kor is őrá, és a kommunizmus áldozataira emlékezik.

 • Indiai titkaim – 25 – félmillió kerékpár

  Nagyot fordult a világ másfél évtized alatt. Miközben e sorokat írom éppen Kitarot hallgatok, megnézem a Google maps-en, hogy merre is jártunk India felé, közben lájkolok a Facebook-on egy videót, egy arról szól (persze angolul), hogy pár éve megtalálták Gujarat partjainál a tenger mélyén a legendás Dwaraka városának romjait, mely az Úr Krishna városa volt.

 • Kódfejtés

  Ma úgy alakult, hogy láthattam egy esti időjárási előrejelzést az egyik kereskedelmi csatornán. Nem gyakran történik ez velem, mert egyrészt nem nagyon érdekel a téma, hisz úgyis kiderül másnap, mi az ábra - esni fog-e, vagy szikrázó napsütés köszönt le ránk.

 • Szigorúan titkos: állambiztonsági lista a neten

  Az interneten is nyilvánosságra hozták a Kádár-rendszer Belügyminisztériumának szigorúan titkos (szt) állományáról szóló összeállítást. A BM III/II. Csoportfőnökség állományába tartozó szt-tisztek iratanyagát mostantól bárki tanulmányozhatja.

 • Agyigyagya

  Keserves belátni az antiidillt megjelenítő igazságot, de sajnos tagadhatatlan tény, hogy mínuszos tartományokban honol a lelketlen liberális stiklik százai útján szándékosan lepusztított hunhoni szellemi színvonal.

 • „A történelmi folytonosságot hordozó monarchia jó dolog”

  Antall György és Pánczél Hegedűs János vitája a királyság témakörében. A két beszélgető viszonya nem indult egészen problémamentesen másfél éve, hiszen a teljes és azonnali elutasítás volt az első reakció az egyik fél részéről. Az idő azonban ezúttal jó tanácsadónak bizonyult.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (171) Jobbegyenes (1058) Szépségápolás (16) Heti lámpás (129) Világ história (901) Emberi kapcsolatok (37) Politika (1555) Egészség (50) Nagyvilág (1444) Gasztronómia (536) Sport (720) Magyar millenium (1216) Alámerült atlantiszom (143) Vetítő (37) Tereb (122) Életmód (1) Mondom a magamét (1652) Autómánia (62) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (378) Flag gondolja (31) Kultúra (1) Mozaik (484) Gazdaság (588) Mozi világ (451)
free speech
mti