Ma 2024 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
476b71efaa62aa84ba4ad38e2ed1b092.jpg

Szerintem - Csizmadia Csaba Fradi naplója 1.rész

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Szeretettel köszöntöm a Flagmagazin olvasóit! Örömmel tettem eleget a magazin felkérésének, hogy hétről-hétre lejegyezzem gondolataimat, érzéseimet, benyomásaimat, csapatommal a Ferencvárosal és az adott bajnoki fordulóval kapcsolatban. Első napló jegyzetem a tavaszi idény első idegenbeli mérkőzéséről szól, a zalaegerszegi kirándulásról.

Amikor papirra vetem ezeket a gondolatokat még kavarognak bennem az érzések, mert egy olyan mérkőzésen vagyunk túl, amelyet a játék képe alapján csak mi nyerhettünk volna. Úgy gondolom, hogy most rácáfoltunk azokra a kritikus hangokra, amelyek az első forduló után érték a csapatot.


Csizi fotóinak forrása - 100% Fradi sportmagazin

A zalaegerszegi mérkőzés első félidejében nagyszerűen játszott a csapat, úgy ahogy azt a szurkolóink elvárják tőlünk. Hátul stabilak, agresszívek voltunk, helyzete sem volt a hazaiaknak. Most mást taktikai rendszerben játszottunk, azt kérte a Short tőlünk, hogy a stabilitás biztosítására fektessünk nagy  hangsúlyt  a védelemben. Két szélsővel játszottunk, így ők voltak többször beadási szituációban, ezért nem futottam föl sokszor az ellenfél térfelére. Ez a taktika be is jött, hiszen nagyon jól, gyorsan játszottunk, s amíg egyenlő volt a létszám, tehát nem kerültünk emberhátrányba, addig nem is  találta az ellenszert játékunkra  Csank János csapata. Bizonyítottuk azt, hogy mi tudunk futbalozni és igenis jó csapat lettünk. A második félidőben azonban megítélésem szerint a játékvezető belenyúlt a mérkőzésbe, s ennek volt köszönhető, hogy nem három ponttal távoztunk Zalaegerszegről. Ez a játék mindenképpen erőt és kitartást kell, hogy biztosítson, hiszen amikor már kilenc emberrel játszottunk, akkor is küzdöttünk hajtottunk és még 3:2-nél is belülről bíztam benne, hogy sikerülni fog, sajnos a végén kaptunk egy szerencsétlen gólt, s így csak egy pontot tudtunk hazahozni.

Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a fradinál csak a győzelem az elfogadható, de szerintem, ha lelkesek vagyunk, csúszunk-mászunk a pályán, s ez most így történt a szurkolóink megbocsátják az ilyen pontvesztést. Most következik négy olyan mérkőzés, amelyből hármat hazai pályán játszunk, ahol érvényesítenünk kell a hazai pálya előnyét és bízom benne, hogy erőt merítve a mostani mérkőzésből pozitívan fogunk kijönni ezekből a mérkőzésekből. Természetesen a következő mérkőzésekről is jelentkezni fogok.

Hajrá Fradi!

Csizmadia Csaba

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (312) Történelem (18) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (10) Mondom a magamét (7546) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Nézőpont (1) Egészség (50) Politika (1582) Flag gondolja (36) Kultúra (7) Mozi világ (440) Tereb (146) Autómánia (61) Életmód (1) Irodalmi kávéház (537) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1310) Jobbegyenes (2788) Gazdaság (705)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>