Ma 2024 március 29. Aguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
69087e1958c6f8b4a1ee7ab1d1dee87c.jpg

Fradista szemmel - Wilkommen herr Doll!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Túl vagyunk a bemutatkozáson. A mérleg két döntetlen és egy győzelem. Továbbléptünk ugyan a Haladással szemben a Liga Kupában, de az utolsó pillanatokban bekapott gól miatt nem sikerült felzárkózni a dobogóra a bajnokságban.

Bosszantó hibákat lehetett látni a játékunkban, de azért voltak számomra bíztató jelek is.

A német szakember, Thomas Doll precizitását jól példázza az, ahogy a védelemhez nyúlt. Végre volt koncepció a védekezésünkben, volt elképzelés arról, hogy miként kell felépíteni egy támadást, miként kell felépíteni egy kontrát. Moniznál minden egy kicsit esetleges volt, most átgondoltabb a játékunk és meggyőződésem, hogy közel sem fogunk annyi gólt kapni, mint az őszi szezonban.

A gond sokkal inkább az előre játékunkban van. Jól látható volt, hogy a játszani tudó, kreatív játékosok hiányában (Leonardo, Buzsáky, Holman) nem igazán tudtunk ütőképes támadásokat vezetni. A Haladás elleni idegenbeli döntetlen alkalmával már érezhető, látható volt, hogy amint Leonardo beállt kreatívabb, mozgékonyabb, kiszámíthatatlanabb lett a támadójátékunk.

A Győr elleni első bajnoki találkozón, pedig ha lehet még szembetűnőbb volt látni az első félidő impotens, meddő próbálkozásai után a második félidő Leonardóval és Somáliával megspékelt kombinatív, gólra törő játékát.

Külön öröm volt számomra végre azt a küzdő, lelkes Leo-t látni, aki végre kéri a labdát, szerel, irányít, és tüzel minden helyzetből. A brazil srác vitathatatlanul a magyar bajnokság legtechnikásabb, legügyesebb és meg merem kockáztatni a legjobb játékosa. Remélem be is fogja ezt bizonyítani a hátra lévő 12 bajnoki találkozón.

Nagyon nehéz sorozatban vagyunk.

A vasárnapi Győr elleni mérkőzést követően, most hétvégén a nagyon megerősödött, a kiesés elkerüléséért foggal körömmel küzdő MTK-hoz látogatunk.

Az Örökrangadó mindig háromesélyes, ezt nem szabad soha elfelejtenünk!

A Garami Józsi bácsi vezette MTK a legszimpatikusabb csapat számomra a mostani mezőnyben. De remélem, szombaton végre mi örülhetünk és elindulunk felfelé a tabellán.

Ha támadásban fel tudunk javulni, kreatívabbak leszünk, akkor a megerősödött, határozott védelmünkre építve minden esélyünk meg lesz arra, hogy elérjük a céljainkat.

Hajrá Fradi!

Csépányi Balázs

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2778) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Életmód (1) Egészség (50) Belföld (10) Nézőpont (1) Irodalmi kávéház (537) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (36) Sport (729) Autómánia (61) Nagyvilág (1309) Tereb (146) Vetítő (30) Politika (1582) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Gazdaság (702) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (7501) Heti lámpás (310) Történelem (17) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>