Ma 2024 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
logo-0001-02.png

Fradista szemmel – Örökrangadó kérdőjelekkel

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Az utóbbi időben a válogatott szünet rendre akkor ért minket, amikor szárnyalt a csapat. Most ez a legnagyobb jóindulattal sem mondható el.

A Gyirmót elleni kiszenvedett győzelem után a másik újonc a Mezőköved következett és a rengeteg helyzet ellenére csak egy soványka döntetlenre futotta az erőnkből.

Nem kezdtük fényesen a szezont, azt kijelenthetjük.

Az pedig, hogy a gyengécske kezdés ellenére is a második helyen tartózkodunk, nem a mi érdemünk, sokkal inkább a többi csapat keresztbeverésének következménye.

Ha azonban továbbra is ilyen, úgynevezett „idény eleji” formát mutatunk borítékolható, hogy nem sokáig leszünk ilyen előkelő pozícióban.

Arról nem is beszélve, hogy a célidén is: a bajnoki cím és a kupagyőzelem megszerzése.

Nem szeretnék beállni abba a sorba, akik a földbe döngölik a csapatot. Mégpedig azért nem, mert a hazai mérkőzéseinken rendre domináltunk és csupán a fatális véletlenek sorának volt köszönhető, hogy a Vasas és a Mezőkövesd nem jutott a sanyarú Diósgyőr sorsára.

NB I, 7. forduló
FTC–Mezőkövesd 2-2 (1-0)
FTC:
Dibusz – Dilaver, Hüsing, Leandro, Ramírez – Varga R. (Sesták, 83.), Gera Z., Trinks (Gyömbér, 72.), Nagy D. – Böde, Djuricin (Busai, 83.)
Mezőkövesd: Tujvel – Vági, Hudák, Fótyik, Devecseri – Pauljevic (Baracskai, 46.), Egerszegi – Tóth B. Hegedűs, 46.), Kink (Sós, 62.), Bacelic-Grgic – Strestik
Sárga: Egerszegi (59.), Devecseri (59.), Varga R. (59.), Tujvel (89.), Nagy D. (92.)
G.: Djuricin (10.), Nagy D. (83.), ill. Hudák (63.), Bacelic-Grgic (79.)

Ennek ellenére természetesen én is érzékelem, hogy valami nem stimmel, de hiszem, hogy túl tud lendülni a csapat ezen a holtponton.

Az idegenbeli találkozóinkon (Honvéd, Paks, Gyirmót) gyengén fociztunk mégis két győzelemmel és egy döntetlennel hoztuk le őket.

Szóval ilyen állapotban érkeztünk el a válogatott szünethez.

Remélhetően a számos sérültünk felépült a három hét alatt, mert az a sérüléshullám, ami a csapatot sújtotta példa nélküli volt az elmúlt esztendőkben.

Szükség is lesz a reményeim szerint visszatérő játékosainkra, mert Sesztakkal szerződést bontottunk, tehát az eddig is kivívásokkal küzdő támadó szekciónkban tovább csökkent Thomas Doll variációs lehetősége.

Szombaton Dunaújvárosban azzal az MTK-val játsszuk a két csapat immár 210. Örökrangadóját, amely az elmúlt évek során számos alkalommal tört borsot az orrunk alá.

Kíváncsian várom, hogy a szünetben milyen irányba mozdultunk el.

De a céljaink elérése érdekében mindenképpen győznünk kell a kék-fehérek ellen.

Hajrá Fradi!

Csépányi Balázs

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Történelem (17) Belföld (10) Tv fotel (65) Nézőpont (1) Sport (729) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Autómánia (61) Nagyvilág (1309) Tereb (146) Irodalmi kávéház (537) Egészség (50) Heti lámpás (310) Vetítő (30) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2778) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Szépségápolás (15) Flag gondolja (36) Politika (1582) Mondom a magamét (7501) Gazdaság (702)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>