Ma 2024 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
4a0997e83379bf7116285ffd6982880e.jpg

Fradista szemmel – Kezdődik!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Itt a tavasz! Valljuk be már nagyon vártuk, hogy végre elkezdődjön a futball szezon. Hiányzott, hogy örüljünk több hónapi „böjt” után egy-egy győzelemnek, gólnak, szép megoldásnak, sőt talán még az a fránya bosszankodás is hiányzott.

Nagyon jól emlékszem a Nemzeti, bocsánat – akkor még Népsport hasábjain a felkészülési időszak mérkőzéseiről tudósító rovatokra: a Már potyognak, vagy éppen az Edzőpálya korlátjára támaszkodva címűekre. Szerettem bennük böngészni az eredményeket, nézni, hogy a riválisok milyen eredményeket produkálnak az edző mérkőzések során. Természetesen ezek nem mutattak pontos képet, de jelezték, hogy melyik csapat hol tart a felkészülésben.

A Fradi általában nagyon jó tavaszt szokott produkálni, ez tény. De az, hogy most is így lesz e, még a jövő titka. Abban egyet értenek az elemzők és én is osztom a véleményüket, hogy nagyon jól igazoltunk a tél során. Mind Hajnal Tamás, mind Varga Roland, mind pedig a kis ecuadori,  C. Ramírez nagyon jó pedigrével rendelkezik, de ezt nekik kell a tavasz folyamán valódi tartalommal megtölteni.

A felkészülés során a két szlovák csapat elleni találkozót volt szerencsém élőben megtekinteni. Mind a két csapat a szlovák élvonalban szerepel, sőt a Senica, a harmadik helyről várja a tavaszi folytatást északi szomszédunknál. Azt kell, hogy mondjam egyik csapat sem jelentett komoly akadályt számunkra, sőt, mintha nem is lettünk volna velük egy súlycsoportban, pedig a mi bajnokságunk sem túl magasan jegyzett pontvadászat.

Harcosan, keményen játszottunk. Érezhető volt a fiúkon, egyrészt az, hogy már nagyon kívánták a játékot, elegük volt a monoton erősítésekből, másrészt pedig az, hogy erre a tavaszra kialakult egy ütőképes együttes és valóban minden posztért meg kell küzdeni.

A nagy kérdés az számomra, hogy Gera Zoli és Hajnal Tomi együtt lesz e a pályán tavaszi nyitányon. De erre vasárnap választ fogunk kapni a Dunaújváros elleni nyitányon.

Most már élesben kell bizonyítani, hogy ténylegesen erősödtünk az őszi idényhez képest. Hiszen nagy feladatok várnak ránk, mind a bajnokságban, mind pedig a kupasorozatokban.

Az első határozott lépést a tavaszi hadjáratunkban vasárnap kell megtennünk!

Hajrá Fradi!

Csépányi Balázs

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Kultúra (7) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (537) Gazdaság (705) Történelem (18) Politika (1582) Tereb (146) Autómánia (61) Nézőpont (1) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1310) Flag gondolja (36) Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2788) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Egészség (50) Mondom a magamét (7546) Belföld (10) Heti lámpás (312) Életmód (1) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>