Ma 2024 április 20. Tivadar napja van. Holnap Konrád napja lesz.
6c625857eb8172567f2370ff805aa2e3.jpg

Az év legnézettebb lányai a Sportszelepen - képek

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

2012-ben is sok sportoló mutatta meg, hogy nagyon csinos. Igyekeztünk is figyelemmel kísérni őket, hiszen a szépség mindig nagy érdeklődére tart számot. {...} Lássuk tehát 2012 stílszerűen tizenkét legjobbját, legalábbis az önök érdeklődése alapján.

Természetesen nem minden szép lány sportoló a gyűjteményben, lehet, hogy barátnő, szurkoló, de mindenképpen köze van a sporthoz.

12. Arianny Celeste

Februárban ismerkedhettük ]]>meg a főleg ketrecharcos eseményeken feltűnő lánnyal,]]> aki leginkább a meccsek vagy a menetek között mutogatja a táblákat. Olyan jól végzi ezt a feladatát, hogy megmutatta már bájait a Playboynak és az ausztrál FHM-nek is. Cikkünkben a ringen kívül, a medence partján kapták le a leleményes fotósok a szépséges Arannyt.

Arianny Celeste egy miami medence partján díszeleg csodás bikinijében (Fotó: TMZ)
]]>Még több Arianny Celestért katt ide! (Fotó: TMZ)]]>

 11. Adriana Lima

A brazil fotómodell nem arról híres, hogy Marko Jarics, egykori NBA-játékos felesége, mert hát a derék világbajnok pályafutása már leszállóágba került. Önállóan is képes a csúcsra érni, hiszen csillaga meredeken emelkedik, ]]>olvasóink figyelmét a fehérneműsorozatot bemutató cikkünk keltette fel]]> annyira, hogy Adriana becsusszant a legjobbak mezőnyébe.

Adriana Lima a Victoria‘s Secret darabjaiban (Forrás: maxim.co.uk)
Adriana Lima a Victoria‘s Secret darabjaiban (Forrás: maxim.co.uk) ]]>Még több Adrianáért katt ide!]]>

10. Jeny Priez

A hölgy Luka Karabatic barátnője, tévés műsorvezető, és arról nevezetes, hogy ő árulta el a rendőrségnek a Montpellier kézilabdázói körében elkövetett fogadási csalás részleteit. Egy biztos: ]]>ő volt a legszebb áruló, akit valaha láttunk,]]> és ezt olvasóink érdeklődése is alátámasztotta.

Jeny Priez az egyenes úton jár
Jeny Priez az egyenes úton jár (forrás: tablerase.fr) ]]>Még több Jenyért katt ide!]]>

9. Leryn Franco

A pekingi olimpián a testfelépítésével, esztétikus külsejével annyira „frankó" volt, hogy több fórumon is az olimpia legszebb sportolónőjének választották. ]]>Meg kell hagyni, nem mindennapi látvány]]>. Ráadásul idén Londonban is ott volt. Mivel az országos rekordja nem túl acélos, ezért más okból mutatta őt gyakran a kamera. Nem véletlen, hogy számos híve van Lerynnek olvasóink között is...

Leryn Franco csodás formában volt Londonban is (forrás: as.com). Még több Lerynért katt ide!
Leryn Franco csodás formában volt Londonban is (forrás: as.com). ]]>Még több Lerynért katt ide!]]>

8. Larissa Riquelme

Paraguay ugyan nem nagy tényező a sport világában, de Dél-Amerika-szerte ismert, hogy nagyon úgy teremnek ott a szép nők, mint máshol a fák. Azt nem állítjuk, hogy a 2010-es dél-afrikai vb-n világhírűvé váló paraguayi kebelcsoda, a tündéri mosolyú és káprázatos dekoltázsú Larissa Riquelme a legszebb lenne közülük, de hogy olvasóinknál is népszerű, az biztos. ]]>Ezúttal a beszédes nevű Sexy magazinnak pózolt a szokott odaadással.]]>

Larissa Riquelme (forrás: Sexy Magazin / Egotastic). Még több, akár fedetlen képért is, katt ide!
Larissa Riquelme (forrás: Sexy Magazin / Egotastic). ]]>Még több, akár fedetlen képért is, katt ide!]]>

7. Heather Knox

Tim Tebow az év elején csodát csodára halmozott a Denver Broncosszal. Akkoriban a mélyen vallásos 24 éves srác köztudottan szűz volt még, sok lány fantáziáját beindította. Akkor történt, hogy egy Playboy-nyuszi, ]]>Heather Knox kijelentette, szívesen felajánlkozna Tebow-nak, segít megszabadulni neki a szüzességétől, sőt rendkívül boldog lenne, ha ő lehetne az a személy, aki ezt megtehetné.]]> Tebow csillaga azóta lehanyatlott, barátnőt szerzett, majd vesztett, és Heather sem vele keresi a boldogságot... A képei azonban önmagukért beszélnek.

Heather Knox (forrás: Twitter) Mét több Heatherhez katt ide!
Heather Knox (forrás: Twitter) ]]>Még több Heatherhez katt ide!]]>

6. Jordan Carver

Ez a modell azért vált ismertté és népszerűvé, mert ]]>februárban egy edzőteremben sportolásra buzdított]]>. Ennyi is elég volt, hogy a hatodik helyre repüljön.

Jordan Carver sportol (forrás: Marca). Még több Jordan Carverhez katt ide!
Jordan Carver sportol (forrás: Marca). ]]>Még több Jordan Carverhez katt ide!]]>

5. Leilani Dowding

Az Arsavint elcsábító brit modell úgynevezett „Page3 girl"-ként vált ismertté. A brit bulvárlapokban ugyanis a harmadik oldalon mutatják meg bájaikat az önjelölt szépségek. Leilani valóban szép, így nem volt nehéz megragadnia a szigetországi celebtérképen, amiben az is segítségére volt, hogy többször is kavart több-kevésbé ismert focistákkal. Így jó ismerőse a korábbi 36-szoros észak-ír válogatott, Mark Williams, a Newcastle United focistája, Steven Taylor, vagy a 2001-től 2007-ig az Arsenalban játszó Jérémie Aliadiére is. A teljes végkifejlet még nem ismeretes, de úgy tűnik, Andrej Arsavin válni fog. ]]>Érdemes megnézni, hogy miért.]]>

Leilani Dowding, a férfifaló. Jó sok képért katt ide!
Leilani Dowding, a férfifaló. ]]>Jó sok képért katt ide!]]>

4. Irina Sejk

Cristiano Ronaldo menyasszonyáról jelentek meg finoman szólva is előnyös piktúrák az Oscar-gálán, amelyeket aztán önök is kedvtelve nézegettek idén. Amit nem írtunk már meg Irináról, az talán nem is létezik. A hallgatag Irinából egy szót sem lehet kihúzni például Céről, ő inkább a képeivel beszél. ]]>Márpedig azok igencsak beszédesek.]]>

Irina az Oscar-gálán (forrás: Daily Mail). Még több Irináért katt ide!
Irina az Oscar-gálán (forrás: Daily Mail). ]]>Még több Irináért katt ide!]]>

3. Ladó-Burista Réka és a fitmodellek

A hazai azért kicsit mindig más, szívünkhöz közelebb álló, mint a külföldi. Ezért futhattak be előkelő helyre a fitmodellek. A Sportszelepen ugyanis októberben szavazást tartottunk arról, ki a legszebb fitmodell. A kieséses rendszerű megmérettetést ]]>Ladó-Burista Réka nyerte,]]> aki modellként indult, onnan „vándorolt át", a fitmodellek seregébe. Nemcsak Réka, hanem a többi lány is igen népszerű volt olvasóink körében, önök szorgalmasan szavaztak is. Aki esetleg lemaradt volna, ]]>ide kattintva áttekintheti a párosításokat egészen a döntőig.]]>

Ladó-Burista Réka (Fotó: Végh Zoltán). Még több Rékát lehet látni itt.
Ladó-Burista Réka (Fotó: Végh Zoltán). ]]>Még több Rékát lehet látni itt.]]>

 

2. A Roland Garros lányai

A párizsi Grand Slam-torna mérkőzéseinek főszereplőire nem csak a fonák röpték miatt érdemes figyelni: a fáradt, izzadt és kifacsart lányok civilben (és néha a pályán is) csodálatosan néznek ki, akik ugyanolyan jól mutatnak a divatfotósok, mint a sportfotósok objektívje előtt. Az Azarenkáról, Cibulkováról, Sarapováról, Wozniackiról és a többiekről készült bőséges képválogatás rendkívül népszerű volt olvasóink körében. ]]>Aki nem látta, most ellenőrizheti.]]>

Cibulková idomai is figyelemreméltóak (forrás: tiramillas.net). A többi teniszezőnő megtekintéséhez katt ide!
Cibulková idomai is figyelemreméltóak (forrás: tiramillas.net). ]]>A többi teniszezőnő megtekintéséhez katt ide!]]>

1. Shakira

Egészen pontosan a hátsója... ]]>Ez a cikk lett a legnépszerűbb idén.]]> A Barcelonában futballozó Gerard Piqué kolumbiai énekesnő párja még januárban, a terhessége előtti időszakban Miamiban ejtőzött egyet, ahol élelmes lesifotósok meg is örökítették parádés formának örvendő hátsófelét, amint a medence melletti ágyon napfürdőzött. A képsorozat alaposan felkeltette az önök figyelmét, hiszen Shakira soványan és terhesen is nagyon népszerű.

Shakira hátsója igencsak népszerű volt (forrás: egostatic.com). Ha a teljes képsorozatra kíváncsi, katt ide!
Shakira hátsója igencsak népszerű volt (forrás: egostatic.com). ]]>Ha a teljes képsorozatra kíváncsi, katt ide!]]>

+1 A Bájosok Ligája

A Nemzeti Sport és az NSO olvasóinak közös játékán egyenes kieséses rendszerben mérkőzött meg egymással ]]>a 16 legbájosabb és a 16 legsármosabb olimpiára készülő magyar sportoló.]]> A heteken át tartó játék természetesen mindent vitt, több százezren döntöttek úgy, hogy megnézik a fiúkat-lányokat, és szavaznak. Év végi összeállításunkból a fiúkat kihagyjuk (Császár Gábor nyert), de a döntőt Jakabos Zsuzsannával és Böczögő Dorinával ]]>érdemes megnézni.]]> A tornászlány végül nagy fölénnyel nyerte el a díjat.

Böczögő Dorina nyerte a Bájosok Ligáját (fotó: Hegedűs Gábor)
Böczögő Dorina nyerte a Bájosok Ligáját (fotó: Hegedűs Gábor)

  sportszelep., nso.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Kultúra (7) Belföld (11) Nézőpont (1) Mondom a magamét (7549) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Gazdaság (705) Heti lámpás (312) Tereb (146) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Történelem (18) Mozaik (83) Flag gondolja (36) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2789) Mozi világ (440) Nagyvilág (1310) Irodalmi kávéház (537) Egészség (50) Életmód (1) Autómánia (61) Politika (1582)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>