Ma 2024 március 29. Aguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
d2c6eb718eb85a7907799e9d28e2dafa.jpg

Világ pedofiljai, egyesüljetek!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Félelmetes magasságokba képes csapni a baloldali tolerancia, s mérhetetlen mélységekbe képes lemerülni a balos együttérzés. Révész Sándor egy kicsit pedofil lett most a Népszabadság hasábjain.

Első olvasásra két gondolat bántott engemet: hogy ez most trollkodás-e, kerestem az első értelmezés alatt a dupla és tripla fenekeket, de nem bukkantam rá; a másik gondolat az volt, hogy mi a fészkes globáltoleráns fenének ír valaki egy japán parlamenti döntésről, amennyiben az nem hadüzenet, nem a bálnavadászattal kapcsolatos, nem a császár mond le és válik a felkelő nap országa köztársasággá és hasonlók.


 
A sokféle szexuális vágy közül a pedofil az egyetlen, amit nem lehet beleegyező partnerekkel, pornófilmes szereplőkkel kiélni. Ebből a szempontból pedofil embertársainknak a legrosszabb és legnehezebb. Nagyon helytelen lenne, ha olyan tilalmakkal nehezítenék tovább a helyzetüket, amelyek nem szükségesek senki megvédéséhez.”
 
Valamiért együtt érző Révész Sándor fontosnak tartotta, hogy megírja, mit gondol a japán parlament döntéséről, miszerint betiltották a gyermekpornót – a birtoklást is. Amúgy jól tették. Révész viszont azon örömködik, hogy az eredeti tervezettel ellentétben a gyermekpornográfiát tartalmazó japán képregényeket és rajzfilmeket, a mangákat és animékat nem tiltották be, mivelhogy – sose gondoltuk volna – „rajzolt gyerek nem valóságos létező. Ami vele történik, egyetlen hús-vér gyereknek sem árt”. Ebből következett a publicistának a fent idézett következmény.
 
Bizonyára a gyermekpornó-manga olyan kulturális fejlemény lehet a japánoknak, mint az NDK-s alámondásos pornófilmek voltak a rendszerváltó nemzedékeknek itthon. Bár, tippünk szerint, esztétikumában a mangás változat hordoz többletértéket. Én nem tudom, ki milyen viszonyban van a mangapornóval, és Révész is arról ír, amiről akar, mi viszont meg úgy szólhatunk be neki, ahogy akarunk, szóval ebből a sztoriból éppenséggel nem csak a mangapornó-ipar fogyasztóinak szabadságát lehetett volna kihozni.
 
Csodálkozom, hogy Révésznek nem jutott eszébe kiállni a gyerekpornó-manga-rajzolók és szerzők munkahelyének védelmében. Esetleg a modellt ülő lányok órabérének megemelését is indítványozhatta volna. Ha a magyar lélekre érzékeny szerzőként tudná, hogy a magyarokat nem érdekli a külföld, csak ha londoni melóról van szó, akkor esetleg vonhatott volna hazai párhuzamokat: itthon még nincs olyan diverzitás, hogy a fejlett kelet olyan termékei is minden újságárusnál kaphatóak legyenek, mint a mangába oltott gyerekpornó képregény, ami bizonyára növelné a hazai pedofilok komfortérzetét is. Joguk van ehhez, akkor is, ha praktikaliter az interneten annyit néznek gyerekpornó-animét, amennyit akarnak, ez ugyanis egy szimbolikus, emberi jogi ügy!
 
Nincs fontosabb, mint kiállni a japán pedofilok gyermekpornó-mangához való emberi jogáért! Világ pedofiljai, egyesüljetek, hogy legalább ehhez jogotok legyen! Tüntetést a japán nagykövetségek elé! Vagy inkább a tokiói magyar nagykövetség elé, hiszen itthon csökken a szabadság, a pedofilok szabadsága is!
 
„Tudom, volt már rá eset, hogy gyerekgyilkosnál gyerekmanga-gyűjteményt találtak, de eset mindenre van” – írja Révész. Hujujuj. ]]>Előre a nácipornó-mangával!]]> Ezek szerint lehet olyan képregényt is csinálni, meg animét, amiben a nácik a pozitív főhősök, ha már máshoz nem, ehhez csak joguk van a vágyaikkal küzdő náciknak, hisz érzékeltetni kell velük, hogy „szabadságpárti állam nem ellenük, hanem csak a gyekekért”, pontosabban a zsidókért tilt! Sőt, a filmek sem ártanak, abban csak színészkedés van, nácikat pozitív hősöknek a háborús filmekben, ennyihez mindenkinek joga van!
Esetleg arra is rámutathatna a társadalomtudomány, hogy nem szabad a pedofilokról elítélően beszélni, mert ugye ez fokozza a feléjük irányuló társadalmi megvetést, ami akár a pedofilok elleni fizikai erőszakba torkollhat! Hisz tudjuk, az erőszak mindig a betiltósdival és a verbális agresszióval kezdődik! Szóval a gyűlöletbeszéd-törvények részévé kell tenni a pedofilok emberi méltóságának megsértésének betiltását, itt ugyanis elérkeztünk a szólásszabadsággal való visszaéléshez, a szólásszabadság határaihoz!

Sőt: a pedofília abból ered, hogy nem volt gyerekszobája a pedóknak és egy szobában kellett aludni a szüleikkel, ami elidegenítette őket a felnőttektől, szóval a pedofilokat nem szabad börtönbe zárni, sem ivartalanítani, hanem terápiára kell küldeni! Az iskolákban pedig be kell venni a tananyagba, hogy a legnehezebb dolog pedofilnak lenni, úgyhogy mindenki a lehető legnagyobb megértéssel legyen a pedofilok iránt, aki nem, az fasiszta!

]]>www.tutiblog.com]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Sport (729) Gasztronómia (539) Történelem (17) Flag gondolja (36) Mozaik (83) Gazdaság (702) Politika (1582) Irodalmi kávéház (537) Tv fotel (65) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Mondom a magamét (7501) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2778) Belföld (10) Mozi világ (440) Kultúra (6) Heti lámpás (310) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1309) Életmód (1) Tereb (146) Nézőpont (1) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>