Ma 2024 április 26. Ervin napja van. Holnap Zita napja lesz.
6b16a7349121ef8e62465e1eea71fbb6.jpg

Rosenberg bácsi beszól I.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A Tor Salqvist blog és a Flagmagazin állandó rovatot indít "Rosenberg bácsi beszól" címmel, melyben a szerző Christoph B. Rosenberg, az IMF Közép-Európa és Baltikum ügyeiért felelős főfejese bőrébe bújik, s havonta jelentkezik a magyarságot zsaroló zsetonista zsivány képzeletbeli szösszeneteivel.

A médiafuttatta mammonistává történő metamorfózis azért is kiváló ötlet a blogíró szemszögéből, mert így a díszpintypereputtypátyolgató potyalesők és a segélyseregélyek liberálisgúnyoló jelzőhalmazai után némi öniróniát felhasználva új kifejezéskompozíciók is születhetnek. A "turultukmáló táltosterrorista" és az "avittas antivilágot abajgató antiszemita" csak néhány megelőlegezett szavajárás szefárd szélsőségesünk mindennapi mondataiból. Rosenberg bácsi természetesen a bornírt bankárvilág, a liberális "értelmiség" és a zsidó érdekkörök prototípusszerű megjelenítője, így nemcsak a normalitáspárti radikálisok, hanem a világhódító fémdarabfavorizálók is azon bizonyos görbe tükör elé kerülnek. Rosenberg bácsi alakjának megformálásához köszönöm a segítséget blogom liberális kommentelőinek, az ő hozzászólásaik nélkül nehezebb lenne beleélnem magamat az IMF guru bőrébe.

Rosenberg bácsi beszól

Hazatértem ebből az úgynevezett Magyarországból, hogy az infláció verje az ottani népséget! Balkáni bunkó minden magyar, tanulatlan talmudtagadó fasiszta, s avittas antivilágot abajgató antiszemita az összes helybéli lakos. Tárgyaltam ezzel az Orbánnal is, belekötöttem a borzasztó bankadójába ennek a törpének, mégis mit képzel magáról, hogy velünk packázik? Mi emeltük trónra, erre nem jó neki a Tóra! Skandalum, ahogy magyarkodik! Így már igen régen izzadtam le tárgyalások során, utoljára talán 2001 körül kavartak ilyesféle kellemetlenséget körülöttem, akkoriban üzbegisztáni megbízott voltam, s a puszta közepén kellett sátrakban szakérteni, miközben disznóhúst zabáltattak volna velem a sztyeppei szittyafajzatok. Hallottam, hogy ezek a hungárok is ilyen jurtában jajongó jelmezes bolondok, s turultukmáló táltosterroristák, még szerencse, hogy én csak a manimanifesztátum misztériumát vallom, s az ilyen istenek, meg spirituális ökörségek teljesen hidegen hagynak. Node elregélem szépen a napirendemet, csakhogy lássátok barátaim, hogy miféle szutyok helyek vannak a Wall Street körzetén kívül.

Hétfő 14:00 - Megérkeztem az IMF magángépével Magyarországra. Teljesen ledöbbentett, amikor megtudtam, hogy a pórnép leszállópályáján kell landolnunk. A következő sokk pedig akkor ért, amikor megpillantottam a lakosztályomat... ötcsillagos "szállodával" szúrták ki a szememet, valami Kempinski Hotel nevű szutyokfészekben kellett megszállnom, ráadásul csak egy lyukat kaptam, nem voltak hajlandók az egész emeletet fizetni számomra. Állítólag spórolás. Dzsesszika, a gój titkárnőcsicskám rákeresett erre a putrira a neten, hát már 97 euróért kivehető itt egy szoba. Úgy éreztem magam, mintha hajléktalanszállón lennék, nagyon megalázott ez az Orbán, ráadásul biztos a fasiszta Jobbik is ludas ezen delejes diszkriminációban!

Hétfő 16:00 - Városnézésre indultam a magyar kormány megbízottaival. Valami várat mutogattak nekem, ilyesféle ingatlant keres a haverom a következő Disneylandjéhez. Jól mutatna Donald kacsa képe a Mátyás Templomon, volt aztán ott valami Halászbástya is, oda képzeltem el Plútó kutya ólját. Zabálnák a gazdag gyerekek a projektet, tuti biznisz lenne a tervből. Majd megemlítem Wolfowitz spanomnak az ötletet, az államadósság fejében tuti átpasszolják neki fillérekért az egész kócerájt.

Hétfő 18:00 - Látogatás a Dohány utcai zsinagógában. Elbeszélgettem a helyi rabbival, ő említette, hogy Joáv Blum sorstársunk micsoda holokausztot él át ezekben az időkben, ráadásul a félelemkeltő forgatag bakancsbanzájt megvalósítva masírozik az utcákon. Elhatároztam ekkor, hogy kifingatom a kipaellenes kreténeket, megbánják még, hogy a világra jöttek!

Hétfő 20:00 - Hozattam egy kis füvet a szállodába a titkárnőcsicskámmal, baromi béna az anyag. Ha kiütéseim lesznek tőle, akkor végérvényesen tönkreteszem ezt a porfészket! Elhatároztam azt is, hogy másnap befizetek egy jobbféle bigére, a titkárnőmmel már nagyon uncsi az enyelgés, ráadásul mindig nercbundát követel tőlem aktus után, hát én meg nem verem ilyesféle költségekbe magamat egy gójért.

Kedd 11:00 - Megmondtam, hogy ne ébresszenek korán, de ez a náci Orbán azért is délre rakta a találkozót, így már délelőtt ki kellett kecmeregnem ebből a borzasztó ágyikóból. Meg is fájdult a gerincem a balkáni fekhelytől, panaszt tettem a recepción, de a gój ifjú nem valami lelkesen körmölte az általam diktált sorokat. Azonnal kirúgattam az antiszemitáját!

Kedd 12:00 - Találkozó Orbán Viktorral és Martonyi János külügyminiszterrel. Utóbbi régi spanom a Bilderberg-konferenciákról, együtt szoktunk iszogatni a szünetekben, tőle szoktam ráadásul értesülni az elharapódzó magyarországi szélsőjobboldali szeánszokról is. A tárgyalóterembe menet aztán megpillantottam egy vitrinben az úgynevezett "Szent Koronát", Eörsi Mátyás barátomtól tudom, hogy ez az ereklye a  közép-európai fasizmus szimbóluma. Nagyon mélyen ledöbbentem, hogy már Martonyi kolléga is a karlengetésközeli kollektívát kívánó körök babusgatója. Rothschild báró nem fog örülni a pálfordulásnak...

Kedd 20:00 - 8 órán keresztül tárgyaltam az antiszemita szélsőségesekkel, de a náci fasiszták nem voltak hajlandók megegyezni velem, s bevezetik a bankadót. Pedig a múltkori tel-avivi eligazítón még azt mondták, hogy Orbán a Likud szövetségese. Meglesz még ennek az antibankita döntésnek a böjtje, Martonyi telefonszámát azonnal töröltem a színarany mobilomból!

Kedd 21:00 - A vadiúj verszázsrucim egycsurom izzadtság lett, ki kellett hát dobnom. Még az időjárás is antiszemita ebben az országban! Hozattam aztán 1000 euróért egy luxusluvnyát, országos celeb, állítólag valami nagyonhíres Győzikével szokott főzőcskézni az országos tévéadón. A felpumpált gójmelltől viszont rosszul voltam, igen elszabatta magát a prostija, biztos valami bangladesi bevándorló olcsójánosnál készült a náci nőci cici. Visszasírtam Dzsesszikát és Vanesszát (t.i. az élettársamat), nekik még anno én csináltattam a 10.000 eurós kebleiket.

Szerda 13:00 - Végre normális időben kelhettem, nem emberi az a teher, amit a nyakamba zúdítottak az IMF központból. Éjjel-nappal robotolok. A luvnya még mindig mellettem pihegett, de én azonnal elzavartam. Az ebéd borzasztó volt, elém nyomtak valami posványszínű iszapot, azt mondták, hogy ez a halászlé és magyar specialitás. Kiöntettem, s inkább hozattam a titkárnőmmel egy Big Macet a Mekiből. Dzsesszika csak ímmel-ámmal ugrott át a gyorsétkezdébe, megsértődött a celebmaca miatt. Na mindegy, majd kap egy ezüst ócskaságot és egyből kezesbárány lesz ismét!

Szerda 15:00 - Titkos találkozó az LMP képviselőivel. Jó fej ez a Schiffer gyerek, fel fogom rá hívni az IMF figyelmét, őt szánom a következő magyar miniszterelnöknek. Bár 2014-ben már nem nagyon lesz itt Magyarország, Simon barátomtól tudom, hogy milyen jól halad a felvásárlási ütemterv. Lebeszéltem Bandival egy Duna parti luxuslakást, ha ő lesz a helyi fejes, akkor átpasszolja majd nekem. Tényleg más lesz itt a politika!

Szerda 19:00 - Útban a repülőtér felé rendeltem mobilon Vanesszámnak (t.i. az élettársam) egy smaragdberakású karkötőt. Dzsesszika ismét megsértődött, kénytelen leszek elvinni a Seychelles-szigetekre. Apropó Seychelles... amikor 2004-ben ezen a gyönyörűséges helyen voltam megbízott manitologató, nem hittem, hogy valaha visszahelyeznek majd szutykos balkáni körzetekbe.

Végre ismét otthon vagyok! Holnaptól vakáció: Martinique, Hawaii, majd jeruzsálemi rokonlátogatás. Amikor ismét munkába fogok állni, újra jelentkezem... le kell győznünk a magyar fasizmust, testvéreim! Christoph B. Rosenberg voltam az IMF-től...

Tor Salqvist

 
Szerző a Flag Polgári Műhely tagja

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (18) Mondom a magamét (7561) Irodalmi kávéház (537) Heti lámpás (312) Szépségápolás (15) Belföld (11) Autómánia (61) Sport (729) Mozi világ (440) Életmód (1) Jobbegyenes (2793) Egészség (50) Politika (1582) Gasztronómia (539) Flag gondolja (36) Tereb (146) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (706) Tv fotel (65) Mozaik (83) Kultúra (7) Alámerült atlantiszom (142) Nézőpont (1) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Nagyvilág (1310)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>