Ma 2024 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
e91eae6da90b03555338cc3a566edc14.jpg

Mire jó egy terrorcselekmény?

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Szily Laci, meg a pajtikái sajtószabadságilag el vannak nyomva idehaza. Ezt ők maguk nem merik itthon megírni, de szerencsére a demokratikus Le Monde kisegítette őket, amikor listát készített a francia terrorizmusellenes sajtószabadsági menetelés nem kívánatos résztvevőiről, köztük Orbán Viktorral.

Arról az Orbán Viktorról beszélünk, aki reggelente kihallgatáson fogadja a térdenálló, megalázott baloldali és liberális újságírók tömegét, és ha nem tetszik neki, amit aznapra posztolni akarnának, meghuzigálja a fülüket, ni! Azért is olyan nagy a füle mindegyiknek. Sőt, annyira el vannak nyomva, hogy direkte nem csökkentik a rezsijüket.

Meg özönakácot telepítenek a lábukhoz…

A megtévesztett jobboldali tömegek mindeközben meg azon tipródnak idehaza, ugyan hogy a pélóba sikerült elérni, és kinek, hogy a sajtószabadságot súlyosan korlátozó, újságírókat véleményükért bebörtönző országok mellé Magyarország is fölkerüljön a Le Monde listájára.
 
 
Főleg, mert noha példát nem mutat a nagyvilágnak a magyari sajtótörvény és -finanszírozás, Európa igazi, feketeöves ]]>sajtószabadság-ellenes miniszterelnökeihez]]> képes Ové a fasorban sincs. Meg, hogy mire is volt ez jó? Az ugyanis nem tűnik valami meggyőző indoknak, hogy a full baloldali Európatanács nem elégedett azokkal a változtatásokkal, amelyeket az Unióval egyeztetve Magyarország több évvel ezelőtt végrehajtott a médiatörvény kapcsán. Olybá tűnik, hogy tök mindegy, volt e jogharmonizáció (mert volt), meg az is, hogy az EU ezzel megelégedett (mert megelégedett), mert ha a Le Monde, vagy a magyarik jóakarói úgy gondolják, simán elő lehet citálni az országot és a vezetőjét ilyen fantasztikusan erős és megalapozott indokokkal egy terrortámadásra való megemlékezés kapcsán.

Igazán méltó. Igazán gyönyörű.

A magyariknak meg még az is eszébe jutott, hogy hogyan nem került föl a listára a Hollande úr balján menetelő Angela Merkel, akinek az országában alig 4 hónapja tálalt ki Udo Ulfkotte, az azóta tekintélyesnek nem nevezhető Frankfurter Allgemeine Zeitung volt újságírója, a titkosszolgálatok által kézivezérelt német sajtóról, bár ott a sajtószabadság-menetelés valamiért elmaradt. Ettől azért mérföldekkel van lemaradva hazabeszélős királyi tévé kínos mikrofonállványkodása. Ezen kívül meg nincs igazán példa a sajtószabadság-tiprásra, ha csak be nem igazolódik, hogy a Szililacit valóban bokánharapta az özönakác, csak narancsparancsra elhallgatták az esetről beszámolni igyekvő MTI-t.

Mindezek fényében bizonytalan tehát, hogy van e Magyarországon sajtószabadság, vagy nincs. Manipuláció viszont biztos, hogy van. Európában. Túlpénzelt, nyugati, luxusbalodali hegemónia. Hírőrség. Sőt most már felvonulás-, meg együttérzés-rendőrség is van. Most találták fel a franciák. De a sok utánközölt, hazai posztocskára most valóban büszke a Cink, meg a 444, meg a HVG? Ez most így rendben van…? Ez belefér? Ilyen az elnyomás?

„Politikai rokonszenvektől függetlenül tényleg nagyon rossz érzés, ha az ember egy felemelő, a Nyugat alapértékei mellett kiálló esemény szégyenlistáján látja saját országa miniszterelnökét."

Ez így van Szililaci. Politikai rokonszenvtől függetlenül gusztustalan, amit műveltek.

]]>www.tutiblog.com]]> - Miért Rigó

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nézőpont (1) Tereb (146) Mozi világ (440) Kultúra (7) Autómánia (61) Mozaik (83) Belföld (10) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (36) Szépségápolás (15) Sport (729) Történelem (18) Politika (1582) Életmód (1) Jobbegyenes (2788) Tv fotel (65) Mondom a magamét (7546) Irodalmi kávéház (537) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1310) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Heti lámpás (312) Gazdaság (705) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>