Ma 2024 április 18. Andrea, Ilma napja van. Holnap Emma napja lesz.
1002ac0870da4b53baf94dbec20848cb.jpg

Kedves elhülyült liberális barátom!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Líbia, Szíria, Afganisztán, Észak-Afrika humanitárius katasztrófája azonban nem a mi ügyünk, és nem is a te dolgod. Számolj le az illúzióiddal, a “we are the world” egy naiv hazugság, szósz a jointod mellé. 

Azért találták ki neked, hogy konzumidióta módjára zabáld az eléd tedd globálfost.

Mivel csak a képernyő előtt léteztek már, leülök ide, és elmondom neked, mit gondolok a legújabb agymenésedről.

Röviden: hagyd a faszba ezt a bevándorlóimádatot, míg szépen mondjuk.

Ezeket az embereket senki nem akarja Európában, csak ti. Ezektől az emberektől mindenki irtózik. Ne gondold, hogy a holland multis felsővezető imádja a feketét. Megveti. Hidd el, csak az Erasmusos jointszívó szereti ennyire a bevándorlót mint te, de ő is kinő majd belőle.

Hagyjuk a libsi dumát is, hogy ezek itt középosztálybeliek, felsőközéposztálybeliek, nem is ide jönnek. Tényleg ez látszik az öltözetükön meg a viselkedésükön. Ránézésre képzetlenek, írástudatlanok, fogalmuk sincs a világról. Kérdezz meg egy Görögörszágban hosszabb időt lehúzó embert, elmeséli neked, hogy sok afrobevándorló azt gondolja az elemlámpáról, abba beköltözött a Hold, azért világít. Ennyit erről.

Ami most zajlik, az tényleg dráma.

Emberek étlen-szomjan vándorolnak egy olyan világ felé, amelynek felépítésében nem vettek részt, amit nem ismernek, és amivel olykor élesen szemben állnak.

Líbia, Szíria, Afganisztán, Észak-Afrika humanitárius katasztrófája azonban nem a mi ügyünk, és nem is a te dolgod. Számolj le az illúzióiddal, a “we are the world” egy naiv hazugság, szósz a jointod mellé. Azért találták ki neked, hogy konzumidióta módjára zabáld az eléd tedd globálfost. Megoldani ezt a krízist nem tudod, derpegned meg fölösleges az orbánfasisztán. Hagyjuk az integrációt is, ritkább a sikeres integráció mint a fehér holló! Egyedül a németeknél működik úgy-ahogy. Tudod, ott a török gyerek németül beszél az óvodában, az iskolában, és nincs apelláta. És ha annyira integrálni akarsz, nézz szét a cigánysoron bárhol, ami nem Budapest. Először őket, aztán bárki mást. Van még velük, velük együtt is tennivaló bőven.

Tudod, mi, rendes melót végző, munkavállaló, vállalkozó, gyereket nevelő, tulajdonos magyarok aggódunk a jövőnk miatt. Nekünk van miért aggódni, egyetlen értéktárgyunk nem a muter által vásárolt MacBook Air Retina Pro 2013™, amit anyánk belvárosi lakásában nyomkodunk 35 évesen naphosszat támblerezve.

Látjuk, hogy Európa nyugati felét éppen tönkrebassza az ottani elvtársaid által erőltetett bevándorlás.

Ha mi is beállunk a sorba, és beengedjük őket ide, akkor leshetünk. Te, a fotelliberális is nézhetsz, ugyanis ezek szét fognak baszni mindent, ami Európát naggyá tette, ezek szembefordulnak azzal az Európával,ahol te is derpeghetsz az orbánfasisztán, és zokszó nélkül ölik a zsidó gyerekeket Malmőben és francia iskolákban. Ehhez ajánlott olvasmány neked Pim Fortyn élete és munkássága. Buzi is, liberális is, szabadságszerető is, és érteni is fogod, hiszen sokkal okosabbnak és humánusabbnak képzeled magad a fasisztamagyarnál.

Amit nem engedünk meg neked a továbbiakban, az az, hogy ezzel a naiv humanitárius picsogásoddal teleszórd a közéletet, és szembemenetelj a valósággal, és ezzel lázítsd azokat, akik hozzád hasonlóan bevették reggelire a naivtablettát. Leszarjuk a naivitásodat, leszarjuk a tinédzserdacodat, kurvára itt az ideje kimászni anyád picsája mellől, elköltözni tőle, befizetni a rezsit, és felnőni végre. Elfelejteni ezt az egyenhipszter-bozontot, ezt a kibaszott netes derpegést azorbánon, szerezni egy rendes csajt, rendesen levarrni, gyereket csinálni neki, és befejezni ezt a kibaszott picsogást az írástudatlan afgán muszlim fantasztikus értékeiről. Európai szempontból nézve azok ugyanis nincsenek neki.

Nekünk azonban van. Van egy kultúránk, ami még biztosítja az alapokat egymás meghallgatására. Vannak közös ügyeink, amik annak ellenére is összedrótoznak bennünket, téged, meg engem, hogy te éppen nagyon meg vagy hülyülve, nem akarsz kinőni a tinédzserek dackorszakából, és miközben orbánfasisztázol naphosszat ostobán, aközben gyűlöletmentes világról érzelgősködsz nagyokat.

És tudod az a helyzet, hogy nekünk nőnk is van egy jó ideje, őérte is aggódunk. Itt szuszog mellettünk éjszaka, velünk van jóban-rosszban, együtt toljuk az életet szeretetben, és nem mellesleg az ágy mellett meg ott szuszog a legkisebb csaj is, kettőnk gyereke. Te pedig egy undorító világot erőltetsz ide a bevándorlóimádatoddal, ahol ha az ösztönállat a fejébe veszi, hogy neki bestiális erőszakoláshoz van éppen kedve, akkor azt szerintetek akár meg is teheti. (Lásd ]]>Szelestey Klubrádiós őrületét]]>.) Pedig minden egyes meggyalázott magyar nő a te lelkeden fog száradni, és hidd el, bevasaljuk majd rajtad az ostobaságodat…

Úgyhogy ésszel toljad az írástudatlan jövevények imádatát kedves elhülyült liberális barátom, míg szépen mondjuk.

]]>www.tutiblog.com]]> - Oizo Oito

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (312) Vetítő (30) Tv fotel (65) Mozaik (83) Belföld (10) Flag gondolja (36) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (18) Politika (1582) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Szépségápolás (15) Egészség (50) Jobbegyenes (2788) Autómánia (61) Nagyvilág (1310) Nézőpont (1) Gazdaság (705) Mondom a magamét (7546) Életmód (1) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Kultúra (7) Irodalmi kávéház (537) Tereb (146)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>