Ma 2024 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
7e5deaa8a6f10d343a968fa5f63e232b.jpg

Gyurcsányi karanténban a baloldal

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Valószínű, hogy Mesterházy Attila elárulta a köztársaságot: zsilipet nyitott a hazugságpolitika visszaömlése előtt.

Valószínű, hogy Mesterházy Attila elárulta a köztársaságot: zsilipet nyitott a hazugságpolitika visszaömlése előtt. Ő ott volt Őszödön is, és tapsolt, amikor hallotta: „Végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz.”

"Hazudtunk éjjel, reggel meg este."

Talán még röhögött is Mesterházy, amikor elvtársa kitörő őszinteséggel rántotta le az MSZP-SZDSZ duó politikájáról a leplet: „elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk.”

A Tisztelt házban hangzott el a következő:

„A telefonbeszélgetések alkalmával többször számba veszik, hogy mit kell, mit kellene tenni az ügy elsimítása érdekében, így este, jóval a munkaidő letelte után is telefonon beszélnek egymással. A vezérigazgató arról beszél Kulcsár Attilával, hogy a Nemzeti Autópálya Rt. elnökének tudomására adták, baj van a papírokkal, majd ezt követően azt mondja Bitvai Kulcsárnak - igyekszem pontosan fogalmazni -: Gyurcsányival akar beszélni az NA Rt. elnöke, hogy intézkedjen, mert nagy baj lehet.”

2004.04.06 18:21-kor tette föl ezt a fideszfrakcio.hu.

„A baj helyett egy trágárabb szó szerepel. Vajon ki lehet ez a Gyurcsányi, akit a lehallgatási jegyzőkönyvekben lehet olvasni, és akinek az intézkedése szükséges ahhoz, hogy ne legyen baj? Ki lehet ez a személy, mármint Gyurcsányi, akiről felelős, komoly beosztásban lévő emberek keresztapai befolyást feltételeznek? Hangsúlyozni kívánom, komoly emberekről van szó, akik ezt feltételezik, ezek a Medgyessy-kormány által tízmilliárdok kezelésével megbízott személyek” – meditált az ülésteremben Demeter Ervin.

Ki ez a legnagyobb ember? – kérdezte.

Lakhelyéről, a luxusvilláról ezt írja a történész: „Sebestyén kitüntetései nem voltak elégségesek ahhoz hogy kormányzói mentességet kaphasson és villáját 1944. április 28-án elkobozták… Sebestyén túlélte 1944-1945 vérzivataros éveit, lakását azonban 1950 után biztos el kellett hagynia… 1952-ben az ingatlant államosították… 1958-ban… az épület első emeletét Apró Antalnak, a minisztertanács elnökhelyettesének, földszintjét a Legfelsőbb Bíróság elnöki tisztjéig jutó és koncepciós ügyekben hozott, halálos ítéletei miatt rettegett Jahner-Bakos Mihálynak és nejének utalták ki (Apró volt Kádár után a leghosszabb ideig az MSZMP legfelsőbb szerve, a Politikai Bizottság tagja.) Az épületet1995 februárjában eladták korábbi bérlőiknek, az Apró-család tagjainak, illetve Jahner-Bakos Mihálynénak – a kor gyakorlatának megfelelően áron alul: a kevesebb mint 9 millió forintért vett 159 négyzetméteres lakás tulajdonjogát nem sokkal később a Fittelina Kft. szerezte meg kétszer annyiért.”

Plágiumgyanússágát soha nem oszlatta el:

„Gyurcsány a blogjában úgy reagált – írja az elktromos lexikon -, hogy akkori feleségének szüleinek balatonfüredi házában sok anyagot, prospektusokat talált a környék borászatáról, és valószínűleg akkori sógorának dolgozata is ezek közt lehetett, így lehet, hogy azt is felhasználta saját dolgozata készítésekor.[ Rozs tagadta ezt, szerinte a szülei házában az ő dolgozatán kívül semmilyen más borászattal foglalkozó anyag nem volt, és a dolgozatot sem ott írta, mivel nem ott lakott, csak küldött egy példányt a szüleinek. Minden más információt hazugságnak nevezett.”

És következett 2006. október 23.

„Hat óra körül lovas rendőri rohamra és kardlapozásra került sor – írja a wikipedia. 18:15-kor a tüntetők egy kisebb csoportja a Dohány utcai zsinagóga előtt sörösüvegeket hajigált, rigmusokat skandált. A Dohány utcai tüntetést a rendőrök szintén gumilövedékekkel és könnygázzal oszlatták fel, eközben az egyik tüntető szemét közvetlen közelről egy vadászpuskás rendőr kilőtte egy gumilövedékkel, majd a segítségére igyekvő mentőket pedig könnygázgránát-találat érte. A gumilövedékkel eltalált tüntető egyik szemére megvakult. A rendőrség a Károly körútról nyíló utcákat a Deák tér és az Astoria között lezárta, az egyetlen Gerlóczy utca kivételével, oda viszont folyamatosan lőtték és gumibotozták az oda beszorított menekülőket.”

A hazugságvész e véres emlékét aligha törölte el a három és fél évi celeb cukiskodás.

És Mesterházy Attila – vagy külső utasításra, vagy szimpla hatalomvágyból – ezt az életanyagot engedte vissza a köztársaság politikai életébe. Európai ember ezt az extrémitást aligha látja elfogadhatónak az unióban.

Gyurcsányi karanténba zárult a baloldal. 

Kovács G. Tibor - gondola.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Történelem (18) Életmód (1) Nézőpont (1) Jobbegyenes (2788) Vetítő (30) Gazdaság (705) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Heti lámpás (312) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1310) Gasztronómia (539) Egészség (50) Szépségápolás (15) Tereb (146) Sport (729) Irodalmi kávéház (537) Belföld (10) Politika (1582) Mondom a magamét (7546) Flag gondolja (36) Autómánia (61) Kultúra (7) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>