Ma 2024 március 29. Aguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
b771b0bc4e21d8382230782553516e61.jpg

Gordon, a libások pénzét te loptad el!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Vicces fiú ez a Gordon. Azon túl, hogy olyan embereket vesz be a csapatába, mint a Fidesz székházát elfoglaló Sirály-közösség hangadói, {...}

{...} akik a német baloldal napilapjában az egész országot, beleértve a Gordon vágyálmaiban szereplő szavazók tömegeit is, ]]>egész egyszerűen lenácizták]]>, most gúnyt űz a Hajdú-Bétnek beszállító libatenyésztők tragédiájából is.
 
"Úgy tűnik, hogy valójában - ha vicces akarnék lenni - az én fellépésemnek köszönhető talán ez a harmadik kártérítés is, még ha ezt az Orbán-kormány is csinálja. (...) A 200 millió forint nem egy olyan összeg, amit korábban ne adhattak volna segítségként a Hajdú-Bét Rt. károsultjainak" - ]]>mondta vicces Gordon egy hete Vásárosnaményban]]>, ahol szövetsége, az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért nevében kampányolt. Kijelentette, hogy nincs oka bocsánatot kérni, mivel nem felelős a gazdák káráért (és egy életre való megnyomorításukért, közülük kilenc ember haláláért - tesszük hozzá). "Nem vezettem a Hajdú-Bétet, igazgatósági tagja sem voltam a cégnek, hanem az egyik tulajdonos, a Wallis Zrt. képviselője voltam, ezt a pozíciót is akkor kezdtem el betölteni, amikor a Hajdú-Bét már nagy bajban volt" - állította vicces Gordon, aki szerint 10 milliárd forint értékű beruházással próbálták életben tartani a céget, ez azonban csak három évig sikerült.
 
 
"Az ázsiai madárinfluenza, a forint hirtelen erősödése, a minimálbér radikális megemelése és a Bábolna 35 milliárd forintos állami "kitömése" volt az okai annak, hogy a Hajdú-Bét nem volt képes tovább versenyezni és összedőlt" - magyarázkodott. Ez a mi szép reményű Humor Heroldunk tegnap az ATV-ben ]]>tovább emelte a tétet]]>. "A Wallis nem hátrált ki a Hajdú-Bét mögül, hanem az utolsó pillanatokban is százmilliókat tolt bele a cégbe, hogy a munkahelyeket megmentse” - szajkózta.
 
Félretéve azt a még ]]>Szigetvári Richelieu Viktortól]]> is merész kommunikációs panelt, amelyben Gordon immár sokadszorra arra fogja a Hajdú-Bét csődjét, hogy az első Orbán-kormány elviselhetetlen magasságokba (26 ezer forintról 40, majd 50 ezer forintra) emelte a Hajdú-Bét Bajnai Leoncio rabszolgatelepein dolgozók  kötelező minimálbérét (és ez az ember szeretne egy országot boldoggá tenni), ki kell jelentenünk: Gordonék egész Hajdú-Bétes magyarázkodása szemen szedett hazugság. Épp a Magyar Hírlap szerdai száma foglalta össze prímán Budai Gyula elszámoltatásért felelős kormánybiztos jelentését az ügyről. Az egymás mellé rakott tényekből (azokat tessék inkább cáfolni Richelieu!) kiderül, hogy a Hajdú-Bét leányvállalatából, a Novofarmból közvetlenül a csőd előtt, azaz 2003. január 1. és 2004. január 21, között összesen 3,1 milliárd forintot vontak ki a tulajdonosok és a vezetők. 

A Bajnai Gordon irányította Wallis Rt. a Hajdú-Bétnél és leánycégnél, azaz a Novofarm Rt.-nél is közvetlen irányítást gyakorolt. Nem felel meg tehát a valóságnak Bajnai állítása, hogy mit sem tudott a Hajdú-Bét dolgairól, mert a közvetlen irányítás gyakorlatilag operatív irányításnak felel meg. Ezt támasztják alá a Nemzeti Nyomozó Iroda által végzett tanúmeghallgatások is, amelyek során a Hajdú-Bét egykori vezetői egybehangzóan azt állították, hogy a cégnél meghozott döntésekre központi utasítást kaptak. Például arra, hogy importáljanak Thaiföldről 339 tonna csirkehúst, miközben az itthoni gazdáknak nem fizettek továbbá a madárinfluenza már pusztított Ázsiában, s a főállatorvosnak is kifogásai voltak a szállítmánnyal kapcsolatban. (Ennyit Richeliuék madárinfluenzás meséjéről.)
 
Tessék csak ]]>végigolvasni a cikket!]]> Szép kis csődbűntett kerekedik ki belőle, hiszen kiderül: javában folyt a Hajdú-Bét ingatlanjainak átjátszása és százmilliók utalgatása a Bajnai-cégbirodalom hazai és off-shore tagjai között, hogy mire a felszámolásra sor kerül, már egy peták se maradjon a szerencsétlen libatenyésztőknek, akik 2003-ra már hatmilliárd forintot követeltek hiába Gordonkáékon.
 
Még egyszer: Bajnaiék tehát 3,1 milliárd forintot szivattyúztak ki a Hajdú-Bétből közvetlenül annak csődje előtt. Úgyhogy Gordon ne vicceskedjen, hanem igenis kérjen bocsánatot attól az ötszáz libatenyésztőtől, akit szándékosan átvert és kifosztott. Különösen annak a kilenc tenyésztőnek a családjától, aki a totális ellehetetlenülés elől a halálba menekült. 
 
Miközben mi, adófizetők újabb 200 millió forintot dobunk össze, hogy új életet kezdhessenek a Hajdú-Bét tönkretett libás beszállítói, addig Gordon a tőlük ellopott pénzt olyan zseniális pofák pénzelésére költi, mint a minden magyarban nácit látó és a németeket ellenünk hergelő sirályos hülyegyerekek. Tényleg ott tartunk, hogy egy ilyen alak a börtönudvar focipályája helyett a magyar politikában is labdába rúghat?
 
És ha már sajnos mégis itt tartunk, idemásoljuk azt az anekdotát, miszerint ennek a mostanában nagyon vicces, de állítólag sokszor üveges szemmel magába hulló Gordonunknak az idős nagymamája egy évekkel ezelőtti, tágabb körben szervezett családi ebéden azt mondta: "Add vissza a libások pénzét Gordon, az a te bajod!" 
 
Hát Gordon, magyarázhatsz marhaságokat Richelieuval, de ténykérdés: a libások pénzét TE LOPTAD EL!
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1582) Nézőpont (1) Jobbegyenes (2778) Tereb (146) Életmód (1) Heti lámpás (310) Belföld (10) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (702) Történelem (17) Flag gondolja (36) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Nagyvilág (1309) Sport (729) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (537) Mondom a magamét (7501) Kultúra (6) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>