Ma 2024 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
5f8cf5b856c419c17c826f0b4457697e.jpg

Demszky, az Összefogás Rákosija

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Pár napja ünnepeltük Rákosi Mátyás halálának évfordulóját. Mivel különösen perverzek vagyunk itt a toronyházban, eme jeles alkalomból elő is rántottuk a sufniból emlékiratait, és jól belelapoztunk Sztálin Legnagyobb Magyar Tanítványának  (SzLMT) a memoárjába.

Nos baller memoárokat olvasni kifejezetten szórakoztató dolog, meggyepesedett jobbos fejjel. Az ember valahogy úgy érzi, hogy nincs új a nap alatt, hisz Rákosi a saját szerepéhez, ami esetünkben többszáz ezer ember tönkretétele, és több tízezer halála, úgy viszonyul, mint Gyurcsány Ferenc a maga „szenvedélyes igazságbeszédéhez” Simon Gábor meg a jóhiszeműen elhallgatott százmillióihoz. 
 
 
A balos agyban kell lennie valami egészen súlyos elváltozásnak (talán ez a keresztényi értelemben vett bűntudat és felelősségérzet tökéletes hiánya lehet) mert általában akkor nem kapcsolnak, hogy amit csinálnak gáz, amikor épp elkövetik, illetve azután sem veszik észre, hogy nem a világ cseszik ki velük, amikor kitaszítja magából őket, hanem alaphangon ők csesztek ki a világgal annyira, hogy Kirgizisztánban kelljen lesni a sivatagi ördögszekereket.
 
Rákosi pajtás konkrétan meg volt győződve arról, hogy ő tök jó fej még akkoris, amikor már saját elvtársai is azt mondták neki, hogy „Nem Matyi, a helyzet az, hogy te nem jófej vagy, hanem gáz arc.” Rákosi pajtás ezért élete végéig meg volt sértve, hogy kizárták az 1956 utáni Összefogásból, és Kádár Jani, akit amúgy ő kapart ki a szarból, nélküle építi a kommunizmust hazánkban. A történelem ismétli önmagát, mondaná maga a nagy Marx.
 
]]>]]>
 
Demszky Gábor egyértelműen ebben a furcsa balos betegségben szenved akkor, amikor ]]>levélben felvételizik Brüsszelbe]]>, hogy ő legyen az Eurocities főtitkára. Mert ő erre tökre alkalmas! Demszky pajtás azt írja, „arra a tapasztalatra épít, amellyel polgármesterként az infrastruktúrát, a tömegközlekedést, a szennyvízkezelést és a budapesti városrehabilitációt megvalósította. Nos, Gabinak elfelejtettek szólni, hogy „Gabi, téged nem a fasiszták üldöztek el, hanem a választók. Megbuktál. Te nem jófej vagy, hanem gáz arc. Vágod?” De hiába is szólnánk, neki, mert Gabesz pont úgy felejtette el  a főváros általa hátrahagyott sok százmilliárd forintos adósságát, a lecsúszott, lelakott, ötlettelenül vezetett fővárost, a kirabolt, szétvert BKV-t, és a szintén általa rommávert SZDSZ-t, a több mint egymilliárd forintos tartozásával, ahogy Rákosi pajtás elfelejtette Recsket, a kitelepítéseket, és egy ország megnyomorítását. 
 
Rákosi pajtás csak a szép felvonulásokra, a kedves úttörőkre, a mosolygó parasztokra emlékezett, a sárguló búzamezők, és a pöfögő traktorok maradtak meg neki, az ÁVÓ pedig pont olyan kellemetlen kis epizód volt neki, ahogy – a legenda szerint – Hitler is gyorsan terelte a témát a kutyákra, a növényekre és a kajára, ha szóba kerültek a zsidók a Sasfészekben. Demszky agya is szelektív, és ott tartunk 4 évvel az eliszkolását követően, hogy ő egy sikeres városvezető volt. Kábé ahogy Rákosi elvtárs meg szeretett vezér. 
 
Mindenesetre be kell vallanunk, fogalmunk sincs, hogy mi az az Eurocities, és hogy miért fizetik azokat a szürke öltönyös eurokratákat, akik ott lebzselnek. Az biztos, hogyha Gabi győz (miért ne győzne?) egy újabb szallagcímmel gazdagodhatunk az ATV híradóban, amiben „Demszky Gábor, a brüsszeli Eurocities főtitkára levélben marasztalta el Orbán Viktort és Tarlós Istvánt a Budapest utcáin heverő barna, tehát fasiszta kötődésű kutyaszar miatt.” És ezért már biztos megérte. Majd kapunk memoárokat a „sikeres városvezetőtől” aki egy boldog, virágzó, tiszta, szépséges várost maga mögött hagyva hihetetlen szakértelmét immár a kontinens felvirágoztatására adja. Nyilván.  Kár, hogy Brüsszel a száműzött és cikivé vállt demokraták Szibériája. Viszonylag jobb az éghajlat, finomabb a koszt, de oda kerülni jobb helyeken akkor is inkább szégyen, mint dicsőség. Ahogy Rákosi elvtárs sem azért ment Kirgizisztánba, mert nevezetesen felesége onnan származott, és az anyóséknál felszabadult a szuterén, így nem kell annyi rezsit fizetni, ha beköltöznek.  Demszky pedig most hatalmas elánnal veti magát neki a brüsszelokrata karriernek. Egészségére válljék. Nekünk tuti nem kell. Brüsszelbe pont jó lesz.
 
]]>]]>

]]>www.tutiblog.com]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (146) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (7501) Gazdaság (702) Szépségápolás (15) Politika (1582) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (6) Mozaik (83) Életmód (1) Belföld (10) Rejtőzködő magyarország (168) Nézőpont (1) Irodalmi kávéház (537) Heti lámpás (310) Nagyvilág (1309) Titkok és talányok (12) Történelem (17) Sport (729) Vetítő (30) Jobbegyenes (2778) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Egészség (50) Autómánia (61) Mozi világ (440) Flag gondolja (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>